Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θέλει πιο ψηλά η λάμα;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος με την πίσω πλάκα της πλάνης .
Λύνεις τα 8ρακια-10ρακια που έχει η φωλιά των λαμών και με τα αλενακια ρυθμίζεις το ύψος τους .

Το γωνιακό εξάρτημα το έχω και μου φαίνεται λίγο μάπα. Για καμιά τρύπα-οδηγό σε ξύλο την δουλειά την κάνει, αλλά βγάζει έντονους κραδασμούς. Δεν ξέρω αν με τα αντίστοιχα επώνυμα εξαρτήματα είναι καλύτερα τα πράγματα...

Για το σετάκι με τα 3 κωνικά τρυπάνια μετάλλου που βγάζει την άλλη βδομάδα, έχει κάποιος άποψη; Θα κρατήσουν ή μετά από μερικές τρύπες θα πάνε κουβά;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για το σετάκι με τα 3 κωνικά τρυπάνια μετάλλου που βγάζει την άλλη βδομάδα, έχει κάποιος άποψη; Θα κρατήσουν ή μετά από μερικές τρύπες θα πάνε κουβά;

Το ίδιο σετ το είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια και βαστάει. Ειδικά το μεγάλο το έχω κάνει κομάντο και δεν μασάει. Βέβαια θα χρειαστείς προτρύπημα γιατί η πρώτη βαθμίδα είναι για τα μπάζα, ειδικά σε χοντρά/σκληρά μέταλλα. Αλλά μετά πάει ΟΚ, λίγο αργό αλλά θα κάνεις δουλειά άνετα. Αρκεί να μην το έχουν σκαρτέψει το υλικό. Εγώ πρέπει να το έχω τουλάχιστον 5 χρόνια.

Αλλά και η τιμή δεν είναι "τρελλή" για να μην σου επιτρέψει να τα δοκιμάσεις και όσο αντέξουν...

Πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος με την πίσω πλάκα της πλάνης .
Λύνεις τα 8ρακια-10ρακια που έχει η φωλιά των λαμών και με τα αλενακια ρυθμίζεις το ύψος τους .
Σε ευχαριστώ θα κάνω τη ρύθμιση κ θα τη δοκιμάσω. Τόσες φορές τα ρυθμίσα... Μια ακόμα δεν με πειράζει.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το γωνιακό εξάρτημα το έχω και μου φαίνεται λίγο μάπα. Για καμιά τρύπα-οδηγό σε ξύλο την δουλειά την κάνει, αλλά βγάζει έντονους κραδασμούς. Δεν ξέρω αν με τα αντίστοιχα επώνυμα εξαρτήματα είναι καλύτερα τα πράγματα...

Εγω μιλαω για αυτο..
https://gr.cat-ret.assets.lidl/catalog4media/gr/article/315846/gallery/preview/lg/315846_3.jpg

...για βιδωμα ξεδιδωμα σε κανα δυσκολο η μη προσβασιμο σημειο.....
Το ίδιο σετ το είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια και βαστάει. Ειδικά το μεγάλο το έχω κάνει κομάντο και δεν μασάει. Βέβαια θα χρειαστείς προτρύπημα γιατί η πρώτη βαθμίδα είναι για τα μπάζα, ειδικά σε χοντρά/σκληρά μέταλλα. Αλλά μετά πάει ΟΚ, λίγο αργό αλλά θα κάνεις δουλειά άνετα. Αρκεί να μην το έχουν σκαρτέψει το υλικό. Εγώ πρέπει να το έχω τουλάχιστον 5 χρόνια.

Αλλά και η τιμή δεν είναι "τρελλή" για να μην σου επιτρέψει να τα δοκιμάσεις και όσο αντέξουν...

Θεωρω οτι ακομη και της Dewalt που ενδεχομενος ειναι το κορυφαιο δεν μπορεις να κανεις κατευθιαν τρυπημα...οποτε το προτρυπημα συπουρα θα παιξει...η τιμη ειναι το δελεαρ για μια στο τοσο που θα χρειαστει...γιατι βλεπεις που παει το Dewalt....

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Έυχομαι να είστε όλοι καλά! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανέις ή θυμάται απο παλαιότερα μυνήματα την ρύθμιση του ταινιολειαντήρα του λιντλ όταν πετάει την ταινία. Τον πήρε πριν κανα μήνα ενας φίλος και μου είπε οτι έχει αυτό το πρόβλημα. Αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι οτι είχε συζητηθεί παλαιότερα το θέμα αλλά δεν μπορώ να το βρώ μέσα σε τόσα πολλά μυνήματα. Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θεωρω οτι ακομη και της Dewalt που ενδεχομενος ειναι το κορυφαιο δεν μπορεις να κανεις κατευθιαν τρυπημα...οποτε το προτρυπημα συπουρα θα παιξει...η τιμη ειναι το δελεαρ για μια στο τοσο που θα χρειαστει...γιατι βλεπεις που παει το Dewalt....

Συνχωρεστεμαι για το λαθος...Αυτο της Dewalt λεω...
https://www.pavlatos-tools.gr/Koniko-frezaki-Dewalt-extreme-impact-14-25mm-DT5030

Τα κωνικά τα είχα πάρει για καμιά ελαφριά δουλειά και τελικά αντέχουν πολύ ξύλο. Αμέτρητες τρύπες ακόμα και σε 4-5 χιλιοστά σίδερο αντέχουν . Για το ξεκίνημα δεν κάνουν όντως θέλει πρώτα μια τρύπα. Για 5 ευρώ δεν το σκέφτομαι καν θα πάρω 2 ακόμη σετάκια.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Έυχομαι να είστε όλοι καλά! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανέις ή θυμάται απο παλαιότερα μυνήματα την ρύθμιση του ταινιολειαντήρα του λιντλ όταν πετάει την ταινία. Τον πήρε πριν κανα μήνα ενας φίλος και μου είπε οτι έχει αυτό το πρόβλημα. Αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι οτι είχε συζητηθεί παλαιότερα το θέμα αλλά δεν μπορώ να το βρώ μέσα σε τόσα πολλά μυνήματα. Ευχαριστώ!

Έχει αυτό το κόκκινο στην μια πλευρά. Παίζοντας μ' αυτό ευθυγραμμίζεις την ταινία

Attachments

• lidl.jpg
    lidl.jpg
    80.2 KB · Views: 335
Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχει αυτό το κόκκινο στην μια πλευρά. Παίζοντας μ' αυτό ευθυγραμμίζεις την ταινία

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ

Άν δεν φτάνει η ρύθμιση με τον κόκκινο ρυθμιστή ... χρειάζεται επέμβαση στο εμπρός ράουλο. Εγώ είχα κάνει την πατέντα...αλλά άντε να βρεις το σχόλιο.... Τέλος πάντων η τεχνογνωσία επ´αυτού υπάρχει οπότε τα ξαναλέμε.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σήμερα που ήθελα να τρίψω μια πόρτα από κάτω γιατί "έβρισκε" στο δάπεδο ....με παίδεψε ο παλιότερος μεγάλος ταινιολειαντήρας του Lidl γιατί τράβαγε έξω την ταινία ...πάλι.
Είπα να το πετάξω ...αλλά μετά σκέφτηκα τι θα τα κάνω καμιά δεκαριά σετ γυαλόχαρτα που είχα πάρει μαζί.
Αποφάσισα λοιπόν ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί μαζί του και να βρει μια λύση. Τον έλυσα λοιπόν και άρχισα να μελετάω το πρόβλημα. Σκέφτηκα την ταινία την βγάζει γιατί το εμπρός ράουλο δεν παίρνει αρκετή κλίση όσο και να βιδώνεις την κόκκινη βίδα. Τι πρέπει λοιπόν να γίνει ??? να πάρει το ράουλο μεγαλύτερη κλίση... Πώς ??? ... με το να στραβώσουμε λίγο (πολύ λίγο) και τα δύο "αυτια" που το κρατάνε προς τα δεξιά δηλ. προς την μεριά της κόκκινης βίδας. Μετά από 2-3 τέστ στραβώματος στην μέγγενη και λυσίματος δεσίματος του εργαλείου...Ωω του θαύματος το εργαλείο ρυθμίστηκε τέλεια και η κόκκινη βίδα με μικρές πλέον κινήσεις μετακινεί μέσα -έξω την ταινία χωρίς να χρειάζεται να σφίξει εντελώς γιατί τότε μπλοκάρει τον κύλινδρο και δεν αφήνει το ελατήριο να τεντώσει σωστά και να σφίξει την ταινία. Επαναλαμβάνω το στράβωμα πρέπει να είναι πολύ λίγο ...γιατί αλλιώς χάνονται τα κέντρα ...δεν μπαίνει ο πίρος και δεν γυρίζει ελεύθερα το ράουλο.
Οπότε αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα και θέλει να κάνει δουλειά του ας εξετάσει και αυτή την λύση.

Το βρήκα.

Άν δεν φτάνει η ρύθμιση με τον κόκκινο ρυθμιστή ... χρειάζεται επέμβαση στο εμπρός ράουλο. Εγώ είχα κάνει την πατέντα...αλλά άντε να βρεις το σχόλιο.... Τέλος πάντων η τεχνογνωσία επ´αυτού υπάρχει οπότε τα ξαναλέμε.

Καλα θυμομουν Νικο! Θα σου στειλω μυνημα αν χρειαστει! Σ' ευχαριστω!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω μιλαω για αυτο..
https://gr.cat-ret.assets.lidl/catalog4media/gr/article/315846/gallery/preview/lg/315846_3.jpg

...για βιδωμα ξεδιδωμα σε κανα δυσκολο η μη προσβασιμο σημειο.....

Άκυρο Κωστή. Το σχόλιό μου ήταν για το γωνιακό εξάρτημα με το τσωκ. Αυτό που έχεις βάλει στο μάτι δεν το έχω δουλέψει.

Το βρήκα.

Μπράβο Παναγιώτη !!! Πως το ξέθαψες !!!

Καλα θυμομουν Νικο! Θα σου στειλω μυνημα αν χρειαστει! Σ' ευχαριστω!

Οκ ...διάβασε το από πάνω και αν δεν βρεις άκρη πες μου.

Σκέπτομαι να πάρω αυτή τη λάμπα.
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/idi-diakosmisis/livarno-lux-lamptiras-led/p43602
Λέει ότι ρυθμίζεται μέσω διακόπτη στα 10% 40% και 100%
Προφανώς δεν εννοεί dimmer αλλά κάτι άλλο. Δεν βρίσκω Κάνε να διακόπτη στο site.
Ξέρει κανείς τι διακόπτη θελει;

λοιπόν έλυσα το puzzle .
Έχει δυο διαφορετικές λάμπες 1400 Lm με το ιδιο ASIN. Αυτό πρώτη φορά το βλέπω.
Ο ένας είναι dimmable και το έχει σαν εικονίδιο στο κουτί και ο άλλος αλλάζει ανάμεσα σε τρεις καταστάσεις κάθε φορά που τον ανάβεις. Στο κουτί του δεύτερου απουσιάζει το εικονίδιο αλλά αναφέρει γραπτά τις τρεις φωτεινότητες που δουλεύει.
Επάνω στην λάμπα έχει το ιδιο ASIN και διαφορετικό model No HG05681A και HG05681Β αντίστοιχα.
Τι λάμπες τις αγόρασα από διαφορετικά LILD. Δεν ξέρω αν κάθε κατάστημα έχει και τα δυο μοντέλα. Το ανακάλυψα τυχαία αφού μου έκανε η πρώτη και πήγα να πάρω και δεύτερη

Βρίσκω την δεύτερη λάμπα τρομερά βολική γιατί δεν χρειάζεται να αγοράσεις dimmer που είναι και λίγο ακριβό.