Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπραβο Στεφανε, χρησιμη αυτη η παρατηρηση.

Για πες μου κατι για την λαμπα με τις 3 διαφορετικες φωτεινοτητες.

Αν την αναβοσβησεις δηλαδη τρεις φορες συνεχομενα και γρηγορα παει στο τριτο επιπεδο φωτισμου?

Επισης πες οτι την ρυθμισεις στο χαμηλο επιπεδο φωτισμου και την σβησεις. Οταν την ξανααναψεις μετα απο καποια ωρα θυμαται να παει στο χαμηλο επιπεδο η αναβει στο πρωτο επιπεδο παλι?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπραβο Στεφανε, χρησιμη αυτη η παρατηρηση.

Για πες μου κατι για την λαμπα με τις 3 διαφορετικες φωτεινοτητες.

Αν την αναβοσβησεις δηλαδη τρεις φορες συνεχομενα και γρηγορα παει στο τριτο επιπεδο φωτισμου?

Επισης πες οτι την ρυθμισεις στο χαμηλο επιπεδο φωτισμου και την σβησεις. Οταν την ξανααναψεις μετα απο καποια ωρα θυμαται να παει στο χαμηλο επιπεδο η αναβει στο πρωτο επιπεδο παλι?

Με συνεχομενο πατημα αλλαζει κυκλικα την φωτεινότητα. Αν μεινει σβηστη ανοιγει παντα στο 100%. Δεν υπάρχει σε ολα τα λιντλ, Μεταμορφωση οχι, Περισσος ναι.

Τα φώτα σας κύριοι.
Χρειάζομαι ένα δισκοπρίονο για 3-5 φορες το χρόνο --οπότε θεωρώ οτι ένα μπαταρίας δεν θα εξυπηρετούσε ιδιαίτερα, με δεδομένο ότι η μπαταρία θα πέθαινε λόγω αχρηστιας.

Ετσι λοιπόν, χρειάζομαι κάτι ερασιτεχνικό. Βλέπω ότι κάποια ξεκινούν από τιμές κοντά στα 40 ενώ η επόμενη κατηγορία βρίσκεται κοντά στα 60-75 .
Εχει κάποιος κάποια ιδέα για κάτι αξιόλογο κοντά στα 70 ;

Θα προτείνατε κάτι ΑΡΚΕΤΑ καλύτερο αν ανέβαινα ΛΙΓΟ στην τιμή; Θεωρώ δεδομένο ότι μπορώ να βρω αρκετά καλύτερο αν ανέβω αρκετά και στην τιμή.

Ευχαριστώ.

Εαν δεν το βιαζεσαι περιμενε να βρει αυτο του Lidl με 40 ευρω εαν θυμαμαι καλα...δεν ειναι το καλυτερο αλλα για 3-5 φορες το χρονο,οπου στην ιδια κατηγορια ειμαι και εγω,ειναι μια χαρα...προσωπικα για τα δικα μου δεδομενα με καλυπτει..

προκειται γιa την ιδια εταιρια ή για την skil που ειναι η budget σειρα της bosch.
Τα αμερικανικα εχουν το λογοτυπο skilsaw

https://www.skilsaw.com/saws/

H Skil είναι πολύ παλιά εταιρία. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με την Bosch πλέον (πριν μερικά χρόνια είχε μία συγχώνευση), αλλά ήταν αμερικάνικη και πρωτοπόρος.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Μπαταρίας σε αυτά τα λεφτά δεν θα σου το πρότεινα. Εγω πήρα ένα B&D κάπου εκεί στο 80ρι και είμαι απογοητευμένος.

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα σε καλύψει απόλυτα.

https://www.skroutz.gr/s/4755658/Bosch-PKS-55.html

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Και με 9 άτοκες από you, κουφέτο μου φαίνεται...

Παρατηρώ βέβαια ότι ο δίσκος του είναι 16άρης και θα προτιμούσα ένα 19άρη, οπότε συνεχίζω το ψάξιμο.

Ανοικτός και σε όποιες άλλες προτάσεις προκύψουν...

Παρατηρώ βέβαια ότι ο δίσκος του είναι 16άρης και θα προτιμούσα ένα 19άρη, οπότε συνεχίζω το ψάξιμο.

Περίμενε του lidl...
Μετά ξεφεύγεις και στα 100 αλλάζεις κατηγορία . Μια πολύ καλή πρόταση ήταν το πορτοκαλί Makita . έχει κοντά στα 90 ,190 δίσκο , πολύ καλό βάθος κοπής και το είχα δει στο praktiker που κάνει και δόσεις . Αλλά όσο με εντυπωσίασαν τα χαρακτηριστικά τόσο με απέτρεψε το βάρος του.

Μια καλή περίπτωση με βάθος κοπης μεγάλο είναι και της Stanley...

https://www.stanleycenter.gr/hlektr...-fatmax-neas-genias-1650w-65mm-stanley-fme301

Ήταν στα υπόψιν πριν σκάσει του Lidl...ωραίο και μετρημένος εργαλείο...
Υπάρχει στο Praktiker και μπορείς να το δεις/ επεξεργαστεις....

Φυσικά δεν ξέρω εαν το μπάτζετ σου μπορει να ξεπερνάσει τα 100 ευρώ αλλά είναι μια δυνατή επιλογή...

Αυτο που οι εταιρείες γραφουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ χωρις ελεγχο με ξεπερνα.

"Διάμετρος δίσκου 65mm"

Οτι να ναι.

Κι εσύ μας έγραψες οτι το καδρόνι για το κρεβατάκι του μικρού ήταν 120 μέτρα αλλά δεν το κάναμε θέμα... -bye- :flipout: