Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βλεπω οτι με 30 ευρουδακια μπορεις να παρεις και τριβειο δισκου https://www.lidl.it/it/p/fai-da-te/levigatrice-a-disco/p34257
Εδω το φτηνοτερο κινεζικο κανει πανω απο 50 ευρω και πριν λιγα χρονια δεν υπηρχε καν εναλλακτικη παρα μονο το Proxxon που κοστιζε μια μικρη περιουσια.

Βλεπω οτι με 30 ευρουδακια μπορεις να παρεις και τριβειο δισκου https://www.lidl.it/it/p/fai-da-te/levigatrice-a-disco/p34257
Εδω το φτηνοτερο κινεζικο κανει πανω απο 50 ευρω και πριν λιγα χρονια δεν υπηρχε καν εναλλακτικη παρα μονο το Proxxon που κοστιζε μια μικρη περιουσια.

Τα δινω ευχαριστως τα 30 για ενα τετοιο. Α ρε lidl...

Ευχαριστώ Γιώργο...!!!
Για την φόρμα το μόνο που μπορείς να πεις είναι να ναι αντοχής..
Έχω πληρωσει για τέτοια πάνω από 20 ευρώ κάθε φορά....οπότε εαν βολέψει θα ξαναπάρω...
Για να είμαι ειλικρινής θα φορεθεί αύριο για να τεσταριθει και άμα οτι είναι οκ θα πάρω και άλλη μια...
Η συγκεκριμένη περνει και μαξιλαράκι προστασίας στα γωνατα....Κάτι που με ενδιαφέρει πολύ.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι φόρμες του lidl είναι μια χαρά! Έχω πάρει 2 και έχουν περάσει τα πάνδεινα

Οι φόρμες τους είναι φοβερές. Έχω 10 χωρίς επένδυση για το καλοκαίρι και 7 με επένδυση φλισ για το χειμώνα. Είναι σκυλιά η καλοκαιρινές είναι 3ον χρόνον και ακόμα είναι μια χαρά. Πολύ δυνατές ραφές το φερμουάρ από κορυφαία εταιρεία και δεν μου έχει σπάσει κουμπί ποτέ! Της βάζω και στεγνωτιριο και δεν καταλαβαίνουν τίποτα..

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικη η φορμα εργασιας Κωστη!

Να την φερεις στο εργαστηριο για τεσταρισμα, εχω μια βαπορισια για να την συγκρινουμε :)

Αυτό είναι ένα θέμα. δεν έχουν και δοκιμαστήρια μιας και δεν είναι κατ/μα ειδών ένδυσης.
Η κλασική μέθοδος που βάζουμε το χέρι λυγισμένο εσωτερικά της μέσης του παντελονιού για να δούμε αν ταιριάζει στη μέση μας δεν λέει, γιατί μπορεί να ταιριάζει στη μέση αλλά να έχει ψηλό ή χαμηλό καβάλο ή οτιδήποτε τέλος πάντων και να μας ενοχλεί.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αποφασίζω να αγοράσω φόρμα από Lidl.μένω και μακριά οπότε καταλαβαίνετε..

Αν είχαν και δοκιμαστήρια θα φόραγαν το ένα πάνω το άλλο και θα έφευγαν.

Αυτό είναι ένα θέμα. δεν έχουν και δοκιμαστήρια μιας και δεν είναι κατ/μα ειδών ένδυσης.
Η κλασική μέθοδος που βάζουμε το χέρι λυγισμένο εσωτερικά της μέσης του παντελονιού για να δούμε αν ταιριάζει στη μέση μας δεν λέει, γιατί μπορεί να ταιριάζει στη μέση αλλά να έχει ψηλό ή χαμηλό καβάλο ή οτιδήποτε τέλος πάντων και να μας ενοχλεί.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αποφασίζω να αγοράσω φόρμα από Lidl.μένω και μακριά οπότε καταλαβαίνετε..
Υπάρχει εδώ και χρόνια online οδηγός από το ίδιο το lidl ...

https://size.lidl.com/cps/rde/www_l...lator.htm?rdeLocaleAttr=de&country=gr&lang=el

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το νούμερο από τις φόρμες πως μπορούμε να το πετύχουμε;

Αγοραζεις 2 διαδοχικα που υπολογιζεις να σου κανουν, τις φορας σπιτι και επιστρεφεις αυτη που δε σου κανει.

Υπάρχει εδώ και χρόνια online οδηγός από το ίδιο το lidl ...

https://size.lidl.com/cps/rde/www_l...lator.htm?rdeLocaleAttr=de&country=gr&lang=el

καλό αυτό αλλά δεν ξέρω αν όντως βοηθά ή τα δείχνει κατά προσέγγιση.
όπως και να έχει πάντως άμα δεν φορεθεί να δεις στην πραγματικότητα αν είναι όλα οκ, τότε δεν λέει.

πέστε μου υπάρχει κάποιος που πήγε σε κατ/μα να αγοράσει παντελόνι και με το Νο που του έφερε η πωλήτρια το πέτυχε με την πρώτη ; σίγουρα θα δοκιμάσει και λίγο μικρότερο ή λίγο μεγαλύτερο για να δει ποιο του ταιριάζει και του αρέσει καλύτερα.
θα μου πεις τώρα, καλά για ένα ρούχο εργασίας κάνεις έτσι ; κι όμως..

Κυριάκο σωστή η σκέψη σου αλλά είπαμε να μην είσαι μακριά. εκτός και το δοκιμάσεις στο πάρκινκ πίσω από κανένα αμάξι να γίνεις και θέαμα χα χα χα χα

καλό αυτό αλλά δεν ξέρω αν όντως βοηθά ή τα δείχνει κατά προσέγγιση.
όπως και να έχει πάντως άμα δεν φορεθεί να δεις στην πραγματικότητα αν είναι όλα οκ, τότε δεν λέει.

πέστε μου υπάρχει κάποιος που πήγε σε κατ/μα να αγοράσει παντελόνι και με το Νο που του έφερε η πωλήτρια το πέτυχε με την πρώτη ; σίγουρα θα δοκιμάσει και λίγο μικρότερο ή λίγο μεγαλύτερο για να δει ποιο του ταιριάζει και του αρέσει καλύτερα.
θα μου πεις τώρα, καλά για ένα ρούχο εργασίας κάνεις έτσι ; κι όμως..
Από την εμπειρία μου . Τα ρούχα του lidl είναι λίγο πιο φαρδιά από τα αντίστοιχα νούμερα άλλων εταιριών ή ανοίγουν με το πλύσιμο.

Εγώ πάντα κάνω μπουνιά το χέρι και μετράω αγκώνα με μπουνιά και πάντα μου χωράει.τα παντελόνια εργασίας είναι χαμιλοκαβαλα

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το νούμερο από τις φόρμες πως μπορούμε να το πετύχουμε;

EVv9.jpg

Χαχαχα ωραίες οι συμβουλές σας, νομίζω πως τα ρούχα δεν επιστρέφονται σωστά; μόνο αν πάρω κάτι στο περίπου και μετά θα ξέρω για την επόμενη φορά, νομίζω είναι η καλύτερη λύση, ευχαριστώ για τις απόψεις σας