Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είναι πολλοί οι προβληματισμοί σε ενα τετοιο εργαλείο...Και δύσκολη η απόφαση πιο από τα 2...
Θα στο θέσω όσο πιο απλά μπορώ...

Εάν θες φορητότητα και μεγάλη ευκολία κινήσεων πας στης μπαταρίας αλλά επειδή είναι πολύ εργονοβορο θες και δεύτερη μπαταρια οπωσδήποτε...Γιατί λες μιας στο τόσο..αλλα πόση ώρα θα το χρησιμοποιήσεις είναι το θέμα και που..αρα πας μανι-μανι στα 130 ευρώ..
Υπάρχει και άλλη μπαταρίας πολύ φτηνότερη αλλά θα χρειαστείς και εδώ δεύτερη μπαταρια...

Εαν θες να μην κολλας όση δουλειά και να έχεις οπότε είναι αυτή πας σε ρεύματος και ξεμπερδεύεις με τα μείον της μπαταριας..Και η τσέπη σου θα μειωθεί μόνο κάτα 40 ευρώ...

Αυτά θεωρητικά...Γιατί πρακτικά όταν θα ασχολείσαι όλο και περισσότερο θα θες και τα 2...
Προσωπικά έχω ρεύματος και κάποια στιγμή θα πάρω και μπαταρίας 18ν γιατί και τα 2 εκατέρωθεν βολεύουν και δεν βολεύουν κάποιες φορές σε κάποιες εργασιες.

Σας ευχαριστώ για τις διαφωτιστικές απαντήσεις σας.
Μάλλον θα πάω στην ρεύματος.
Στο κάτω - κάτω απλώνεις και μιά μπαλαντέζα και κάνεις δουλειά.

Η μπαλαντεζα είναι αυτό που κόβει τους περισσότερους από της μπαταριας γιατί εάν ειναι μια στο τόσο λες θα την ανοιξω να κανω την δουλεια μου....δεν υσχιει βεβαια σε ολες τις περιπτωσεις...
Όμως εσύ αγοραστηκα σωστά σκέφτεσαι...

Η μπαλαντεζα είναι αυτό που κόβει τους περισσότερους από της μπαταριας γιατί εάν ειναι μια στο τόσο λες θα την ανοιξω να κανω την δουλεια μου....δεν υσχιει βεβαια σε ολες τις περιπτωσεις...
Όμως εσύ αγοραστηκα σωστά σκέφτεσαι...
Αντικειμενικά,για μια στο τόσο είναι μονόδρομος το ρεύμα.
Διότι,στο ρεύμα δίνεις λιγότερα λεφτά,παίρνεις πιο δυνατό μηχάνημα κ το έχεις κ για μια ζωη,το οποίο δεν ισχύει στα μπαταριας,λόγω της μπαταριας η οποία σε κάποια χρόνια ακόμα κ αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί θα θέλει αλλαγή,άντε τότε να βρεις ,σε τι τιμή κ καταλήγει να είναι ασύμφορο οπότε πας για νέο εργαλειο.Για μια στο τόσο....

Λάδια σε σπρέι ούτε δείγμα από χτες . Πήγα και πήρα το κλασικό λάδι σιλικόνης που ήταν και πιο φτηνό . Αλλά έχω ενδιασμους να το βάλω στον κύβο τόσο για τα πλαστικά όσο και για το αν είναι καλό να έρθει σε επαφή με τα χέρια μου παίζοντας με τον κύβο .
4b0ec8debca53a48ae3c86ac9c432ef0.jpg

Γιατί δεν του βάζεις λίγο βαζελίνη;

Γιατι θα τον καταστρεψει 100%. Απαγορευονται παραγωγα πετρελαιου.

Ολα τα εμπορικα λαδια για κυβους ειναι σιλικονουχα , αλλα εχουν αλλη ρευστοτητα κλπ. Καποτε ειχα βαλει ελαιολαδο και μεσα σε μια μερα ο κυβος επαψε να γυρναει και ηθελε καθαρισμα και αλλο λιπαντικο και ποτε δεν εγινε ξανα ο ιδιος... Το καλυτερο που δοκιμασα μη εμπορικο για κυβους ηταν λαδι ξυριστικης μηχανης απο το Lidl! Δεν ξερω αν ειναι ιδιο με λαδι ραπτομηχανης.

Χωρις να θελω να υποβαθμισω σε καμμια περιπτωση τις προφυλαξεις και προειδοποιησεις που αναγραφονται σε ολα τα παρομοια σκευασματα, εαν δεν εχεις καποια αλλεργια ειτε ευαισθησια σε τετοια υλικα, μπορεις να δοκιμασεις μια μικρη ποσοτητα σπρευ σιλικονης και βλεπεις πως παει. Δεν βλεπω κατι πιο ιδανικο για να λιπανει τα πλαστικα του κυβου. Iσως το σπρευ teflon που αφηνει λιγοτερη λαδιλα αρα λιγοτερες πιθανοτητες να τραβηξει σκονη.

Αντικειμενικά,για μια στο τόσο είναι μονόδρομος το ρεύμα.
Διότι,στο ρεύμα δίνεις λιγότερα λεφτά,παίρνεις πιο δυνατό μηχάνημα κ το έχεις κ για μια ζωη,το οποίο δεν ισχύει στα μπαταριας,λόγω της μπαταριας η οποία σε κάποια χρόνια ακόμα κ αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί θα θέλει αλλαγή,άντε τότε να βρεις ,σε τι τιμή κ καταλήγει να είναι ασύμφορο οπότε πας για νέο εργαλειο.Για μια στο τόσο....

Ολο το ζητημα,οπως σε πολλες δουλειες,ειναι που και ποσο θα το χρησιμοποιησεις,...στο 95% των περιπτωσεων θα την βγαλεις με ρευμα....σε μη ηλεκτροδοτουμενο σπιτι,γιαπι,σκαλωσια και κοψιμο κλαδιων σε δυσκολα σημεια της μπαταριας θα σου λυση απλως τα χερια....το εχω βιωσει για αυτο και σκεφτομαι το ενδεχομενο αγορας της μεσα απο 18v γκαμα που εχω στο μελλον...

Αφήνω αυτό εδώ για "κουβέντα να γίνεται". Παρεμπιπτόντως το performance δραπανοκατσάβιδο με την 4άρα μπαταρία είναι άλλο εργαλείο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Να ρωτήσω ρε παιδιά στα τρυπάνια πολλαπλών που είχε βγάλει τις προαλες γιατί έχει 2 ίδια 6ρακια..γιατί σήμερα τα άνοιξα νομίζοντας πως είναι διαφορετικού μήκους αλλά είναι ακριβός τα ίδια
https://images.app.goo.gl/i8db18MAewAWmJp4A

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γιατί χαλάνε εύκολα και είναι από τα νούμερα που δουλεύονται πολύ. Λέω εγώ τώρα...

Ναι και εγώ αυτό πιστεύω αλλά τελικά για λόγους εμφανισης θα το έκαναν το ένα μεγαλύτερο αλλά νταξι έχω ένα 6ρι 30-35 πόντους

To 6αρακι περα απο πολυ συχνη επιλογη τρυπανιου για τρυπημα, λειτουργει και ως τρυπανι προτρυπηματος για τα μεγαλυτερα μεγεθη.
Οποτε ειναι λογικο -και μαλιστα πολυ χρησιμο- να υπαρχει και 2ο 6αρι τρυπανι στα σετ, ιδιως των δομικων υλικων.

επειδη προέκυψε μια δουλεια που θα χρειαστώ belt grinder ή κατι αντίστοιχο, υπάρχει περίπτωση να βρουμε πουθενα το τριβείο που ειχε τελευταία? (αυτό με τα στρογγυλά γυαλόχαρτα)

¨καταπληκτικό βίντεο" .Κακώς ο κόσμος αγοράζει Milwaukee (που τυχαίνει να βγάζει και κορυφαία εργαλεία στην 18 σειρά) και σκάει 500αρικα , όταν το parkside του 100αρικου του ρίχνει στο κεφάλι , αν κατάλαβα και καλά ότι αυτό θέλει να πει ο ποιητής . Όλο το σκηνικό βέβαια γεμάτο διαφημίσεις "Parkside" ακόμη και στον πάγκο που κάνει τις δοκιμές . Όλες οι βίδες "τυχαίνει" να είναι torx και φυσικά με λαιμό ,για το είδος του Ξύλου κουβέντα , κλπ κλπ.
Τι άλλο θα δούμε....

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χωρις να θελω να υποβαθμισω σε καμμια περιπτωση τις προφυλαξεις και προειδοποιησεις που αναγραφονται σε ολα τα παρομοια σκευασματα, εαν δεν εχεις καποια αλλεργια ειτε ευαισθησια σε τετοια υλικα, μπορεις να δοκιμασεις μια μικρη ποσοτητα σπρευ σιλικονης και βλεπεις πως παει. Δεν βλεπω κατι πιο ιδανικο για να λιπανει τα πλαστικα του κυβου. Iσως το σπρευ teflon που αφηνει λιγοτερη λαδιλα αρα λιγοτερες πιθανοτητες να τραβηξει σκονη.
Ο κυβος "πεταει"!! Εχω σφιξει και τα ελατηρια για να αυξησω την τριβη γιατι παραηταν γρηγορος. Ερεθισμο δεν ειδα στα δακτυλα μου απο το "ξερασμα" του παραπανισιου λαδιου. Θα δειξει πως θα συμπεριφερθουν τα πλαστικα μετα απο μερες χρησης.

Βαγγέλη, αν ψάξεις στι διαδίκτυο θα βρείς κόντρα Ferrari με Fiat Berlinetta και θα κερδίσει το Fiat.

Σωστά Μπάμπη. και Fiat Uno βελτιωμένο πατάει Ferrari. αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το Fiat είναι καλύτερο έτσι ; μην τρελαθούμε τελείως..

Έμ;
Ούτε το Parkside είναι καλύτερο απ´το Milwaukee βέβαια...