Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλημερα στην ομαδα! εχει δοκιμασει κανεις τον προγραμματιστη ποτισματος που φερνει την αλλη βδομαδα;

https://www.lidl-hellas.gr/p/p60983?productId=60983&countryCode=GR&flyx=4c5f8696-a58a-11ea-877d-005056ab0fb6[/URL]

Ξερει κανεις αν εχει ηλεκτροβανα ή γραναζι; Στα χαρακτηριστικα του δεν αναφερει κατι.

νικο καλοδουλευτα!
ο τροχουλης εχει ρυθμιση στις στροφες?
Ευχαριστώ. Δεν τα άνοιξα. Πήγα τα πήρα, τα άφησα σπίτι και έφυγα για δουλειά. Το βράδυ θα τα ανοίξω.

Παντως, μεγαλο φαουλ να ισχυει η προσφορα "4 με -15%" μονο για την 2ah μπαταρια και οχι για την 4αρα...

Εγώ πρωι-πρωι πάντως "κτύπησα" μια 4αρα και 2 sorts εργασίας No 50....
Ποτηροτρυπανα στο κατάστημα του Βύρωνα δεν είδα...θα περάσω και από Αλίμου να κοιταξω...

Τις μπαταριες πάντως τις περνάν σωρηδόν...3 και 4 μαζί...!!!

Όταν τα λεφτά φτάνουν μόνο για το κουτί...χαχα.

Τελεια τα εβαλες εκει μεσα Πανο, αψογη δουλεια!!!!

Και ταιριαζουν μια χαρα στη συγκεκριμενη βαλιτσα γιατι ΟΛΑ ειναι κοπιες των 12βολτων Bosch :)))

Καλοριζικα τα καλουδια απο τα Lidl μαστορες!!!

Γιάννη και καλό και κακο συνχρονος...!!!
Μαζί με το οικόπεδο που αγόρασαν πρώην θερινός σινεμάς Αρμονία αγόρασαν και κάποια ακίνητα. Το δικό μου αν και συνορεύει με το οικόπεδο μάλλον δεν τους ενδιέφερε. Αν κρίνω από κάποιο άλλο που κατασκεύασαν μάλλον σε ένα 6μηνο θα έχει τελειώσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις το αγόρασα. Θα το στήσω και θα σου πω.
Μεγειά το δράπανο εγώ έχω ένα παλιότερο μοντέλο. Για ερασιτεχνικό το μονο βασικό πρόβλημα που έχω είναι που δεν τρυπαει κάθετα σε σχέση με τη βάση του. Δηλαδή η κολόνα του δράπανου με το τρυπάνι δεν είναι παράλληλα έτσι σε κάθετα τρύπηματα αλλού μπαίνει το τρυπάνι και αλλού βγαίνει οταν θέλω να τρυπησω σε μεγάλο βάθος. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το διορθώσω όσο κι αν έχω προσπαθήσει. Ελεγξέ το αυτό μήπως το κάνει και σε σένα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πηγα κ εγω σημερα για το σετακι με τα μακρια bits,κ βρηκα την μεγαλη κασετινα με τα 52 καρυδακια,στα 69e απο 99e που εχει κανονικα.Δεν αντεξα κ την τσίμπησα,ελπιζω να εκανα καλα!

Δεν αντεξα (φυσικα) ουτε εγω και το πηρα το 12v δραπανακι.
Παντως, αν θυμαμαι καλα, νομιζω οτι ειναι πιο ογκωδες απο το αντιστοιχο που ειχε παρει ο πατερας μου πριν 2-3 χρονια.
Btw, στα Μελισσια ειχε ακομα μπολικα laser, 1-2 20v απλα δραπανα και μερικα ακομα πραματακια απο προηγουμενες βδομαδες.

Νομιζω ειναι τα κλασικα που βγαζει καιρο.
Και δεν ειναι καλα, αν ειναι αυτα.

Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία , έστειλα σήμερα στου Ζωγράφου να πάρουν ενα σετ bits για το χωριό και δεν ειχε μείνει τίποτα , με τέτοιες μύτες που ειχα πάρει κάπου το 15(?) εβγαζα δουλειά σε εγκαταστάσεις συναγερμών κλπ και δεν καταλαβαίνανε τίποτα. Τελικά με την πληροφορία για Μελίσσια εστειλα την αδελφή μου και μου πήρε και το αλφάδι . Εαν κατάλαβα ειχε τροχούς κλπ κάμποσα ´σ'ημερα

Καλησπέρα μαστ-ωραιοι
Πρώτες εντυπώσεις: το τροχουδακι με το που έβαλα τη 4ah μπαταρία από το κουτί μου φάνηκε ότι γυρίζει πιο λίγο από 19.500rpm και ανησύχησα αλλά είναι απλώς η μπαταρία άδεια. Με τη 2ah γύριζε γρήγορα.
Το δραπανοκατσαβιδο μάλλον θα γίνει η προέκταση του χεριού μου (χωρίς το τσοκ και με τη 2ah).
Η μπαταρία του einhell είναι σχεδόν ίδια με τις Parkside, αλλά έχει ένα νεύρο διαφορετικό και είναι περίπου 5-6mm πιο κοντή. Το νεύρο αφαιρέθηκε και κουμπώνει στο Parkside σταθερά χωρίς να πέφτει και δουλεύει κανονικά!!
e1b0111b789e7d4cb1f12028e9e61514.jpg
36a6c6fcd7c913db59d16416ae7669f3.jpg

To πήρα και εγώ το σετάκι πρωί-πρωί.
Για το δραπανοκατσάβιδο τι να πω... πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι. Ελαφρύ και δίνει αίσθηση ακριβού εργαλείου. Τόσο καιρό για βιδώματα το πάλευα με ένα τρυπάνι ρεύματος στην αργή ταχύτητα και κατσαβίδια χειροκίνητα...
Το τροχουδάκι και μένα δεν μου δίνει την αίσθηση ότι πάει τόσο γρήγορα - δεν κάνει καθόλου θόρυβο ίσως γιαυτό. Με 1εκ Μάξιμουμ βάθος κοπής δεν ξέρω τι χρήσιμότητα θα έχει - τόσο λεπτές κοπές τις έκανα με το ντρεμελοειδές μέχρι τώρα. Υπάρχουν τίποτα άλλα αναλώσιμα που να ταιριάζουν εκτός από δίσκους κοπής και λείανσης; Πχ καμιά συρματόβουρτσα μικρής διαμέτρου;

20200604_154206[1].jpg

Νομίζω όχι. Συζητήθηκε το θέμα αυτό τη περασμένη εβδομάδα και νομίζω ειπώθηκε ότι δεν υπάρχει συρματοβουρτσα. Κάτι άλλο που κάποιος ανέφερε ήταν περί εγγύησης της μπαταρίας, ότι του είπαν ότι δεν έχει. Στα κουτιά των μπαταριών γράφει 3 χρόνια εγγύηση.

Παίδες στο τροχακι μια χαρά ειναι στροφές του...Εάν είναι φορτισμένο πλήρως γυρνάει όσο και το Bosch..19500 δηλαδή.. ..το λέω γιατί έχω και τα 2...
Όσο για το αναλώσιμα μπορεί να πάρει εκτος από τους δίσκους σιδηρου και πολλαπλών εφαρμογών που είχε το lidl υπάρχει δισκος για πλακάκι της Bosch και noname δισκάκια φτερου.
Εγώ πάντως το έχω βρει αρκετά χρήσιμο εργαλείο με πολλαπλές εφαρμογές...