Όντως πολύ ωραία διαμορφωμένο το βαλιτσάκι για να χωράει τη σειρά X12v.Ευχαριστώ Μιχάλη.
Στα κουτιά που περίσσεψαν, έβαλα τα ..."δεύτερα"...
52 ή 54. Πάρε και τα 2 και επέστρεψε αυτό που δεν το αισθάνεσαι καλά.
Εγώ πάντως είχα πάρει 48 και 50 πριν από κάτι μήνες...Και τα 2 μου κάνουν...άντε το 50 έχει λίγο πιο άνεση...
Εγώ πάω για τα σορτσάκια αύριο και θα πάρω 50αρια συγουρα.
Από ποιοτητα ποικίλη αναλόγως που θα το χρησιμοποιήσεις. Π.χ σε οικοδομικές εργασίες που τα βάζω εγώ θέλουν την προσοχή τους...οι ραφές είναι σχετικά καλές και δεν ανοίγουν.ευκολα...
Εγω ειμαι 1.75 και 82 κιλα..οπως ανεφερα 48 και 50 πηρα....διαβαζεις διαφορετικες,και μου φενεται λογικο,αφου ο σωματοτυπος του καθενος ειδικα στην μεση διαφερει..οποτε θα πρΕπει να τα δεις απο κοντα..για τα σορτς λεω 50 αλλα θα κρινω εκεινη την ωρα...
Μεσα στο site εχει διαστασολογιο...βαλε τις τιμες σου και θα σου βγαλει πανω κατω...
Τελικά το 52αρι μας κάθισε καλά , το 54 ήταν αρκετά μεγάλο και το 50 οριακόΤα παντελόνια και τις φόρμες τα πιάνεις κοντά στο σημείο που είναι η μέση από την μία πλευρά και την βάζεις επάνω στο αντίστοιχο σημείο της δικιά σου μέσης ...τα τεντώνεις και το άλλο σημείο της μέσης του παντελονιού πρέπει να ταιριάζει στο αντοίστοιχο σημείο της δικιά σου μεσούλας. Αν δεν φτάνει εκεί που πρέπει ...ή το παίρνεις και αρχίζεις δίαιτα και το φοράς την επόμενη σαιζόν ή αγοράζεις μεγαλύτερο νούμερο. Κατά την διάρκεια του τεστ ...δεν ρουφάμε την κοιλίτσα ....
Μεγειά το δράπανο εγώ έχω ένα παλιότερο μοντέλο. Για ερασιτεχνικό το μονο βασικό πρόβλημα που έχω είναι που δεν τρυπαει κάθετα σε σχέση με τη βάση του. Δηλαδή η κολόνα του δράπανου με το τρυπάνι δεν είναι παράλληλα έτσι σε κάθετα τρύπηματα αλλού μπαίνει το τρυπάνι και αλλού βγαίνει οταν θέλω να τρυπησω σε μεγάλο βάθος. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το διορθώσω όσο κι αν έχω προσπαθήσει. Ελεγξέ το αυτό μήπως το κάνει και σε σένα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δοκίμασα σήμερα και διαπίστωσα ότι είναι πολύ καλής ακριβείας. Το laser δε βοηθάει παρά πολύ στο κεντράρισμα. Το μόνο που με ξένισε είναι ότι κάνει λίγο σαν τρακτέρ και ο ρυθμιστής των στροφών είναι λίγο περίεργος μέχρι να ομαλοποιηθούν οι στροφές στο σημείο ρύθμισης. Πολύ ικανοποιημένος γενικά. Λίγο παράξενο επίσης και το εξάρτημα που προρυθμιζεις το βάθος τρυπήματος. Γυρνάει μόνο του προς τα αριστερά μόλις το σφίξεις και δεν έχεις άμεση οπτική επαφή με την προρυθμιση που έχεις κάνει. Λεπτομέρεια όμως θα μου πεις για την τιμή του
Το πήρα και εγώ μιας και περίμενε ένα με ανυπομονησία ο πάγκος μου...Το δοκίμασα σήμερα και διαπίστωσα ότι είναι πολύ καλής ακριβείας. Το laser δε βοηθάει παρά πολύ στο κεντράρισμα. Το μόνο που με ξένισε είναι ότι κάνει λίγο σαν τρακτέρ και ο ρυθμιστής των στροφών είναι λίγο περίεργος μέχρι να ομαλοποιηθούν οι στροφές στο σημείο ρύθμισης. Πολύ ικανοποιημένος γενικά. Λίγο παράξενο επίσης και το εξάρτημα που προρυθμιζεις το βάθος τρυπήματος. Γυρνάει μόνο του προς τα αριστερά μόλις το σφίξεις και δεν έχεις άμεση οπτική επαφή με την προρυθμιση που έχεις κάνει. Λεπτομέρεια όμως θα μου πεις για την τιμή του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νομίζω ότι ο ίδιος Ιταλός ήταν ...απλώς τον "κράξανε" και το είδε με το σωστό μάτι ...γιατί πριν το έβλεπε σαν Bosch.
Εξαρτάται με πιο βλέμμα εξετάζεις και λες τις αηδίες σου για κάποιο εργαλείο. Στο πρώτο του βίντεο τα έβρισκε όλα "περίεργα". Στο δεύτερο και τρίτο βίντεο προσπάθησε να καταλάβει και να διορθώσει τα κακώς κείμενα και τα κατάφερε εύκολα και γρήγορα.
Πάντα λοιπόν πρέπει να λαμβάνεις υπ´όψιν σου το ποσόν που πλήρωσες και να προσαρμόζεις τις απαιτήσεις σου.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.