Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ποιο ηταν το καλο παιδι που εβαζε λινκ του Lidl οποτε εφερνε εργαλεια? https://www.lidl-hellas.gr/el/c/ergalia-lidl/c2047

Ένα από τα καλά παιδιά ήμουν κι εγώ! :flute:

Παραθέτω λοιπόν την αντίστοιχη εβδομάδα εργαλείων της Ισπανίας https://www.lidl.es/es/bricolaje/c2710 όχι για τη διαφορά του πλήθους (αυτήν την συνηθίσαμε), αλλά για να παρατηρήσουμε ότι βγήκε στον αέρα και η online διάθεση εργαλείων εκεί! Άντε και στα δικά μας σύντομα!

Respect στα καλα παιδια λοιπον που μας κρατουν ενημερους για τα πολυαγαπημενα μας εργαλειακια απο τα Lidl :grinning-smiley-043

Eιναι παντως απιστευτη η ποικιλια που βλεπω σε εργαλεια στο Λιντλ Ισπανιας. Ζηλευω λιγο θα ελεγα.

Η on line λειτουργια για τα εργαλεια θα ειναι καλη εαν θα περιλαμβανει γενικοτερα ολα τα εργαλεια και αναλωσιμα που εμπορευεται το Lidl. Αν περιλαμβανει μονο τα εργαλεια της εβδομαδας, δεν εχει και πολυ νοημα για τους πολλους.

Το Lidl Ισπανίας έχει περίπου ένα χρόνο το online κατάστημα και μάλιστα για να το προωθήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έφερναν εργαλεία στα καταστήματα αλλά μόνο online, μάλιστα στα φυλλάδια έκαναν παρουσίαση και έγραφαν μόνο online αγορά. Στο link τα πρώτα 20 είναι στο κατάστημα και online ενώ τα υπόλοιπα είναι μόνο online.

Ειναι μεγαλο σπασιμο αυτη η αυτοματη διορθωση.
Eγω εχω αφαιρεσει ολα τους αυτοματισμους πληκτρολογιου απο την πρωτη φορα που χρησιμοποιησα smart phone.

Μια γρήγορη ερώτηση. Το παγκοπρίονο της Parkside το έχει φέρει ποτέ Ελλάδα το Lidl;

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μια γρήγορη ερώτηση. Το παγκοπρίονο της Parkside το έχει φέρει ποτέ Ελλάδα το Lidl;
Ναι, πολύ παλιά, το έχω εγώ ακόμα..

Η μέγγενη αρκετά καλή ...γρασαρίστηκε και είναι έτοιμη να δεθεί επάνω σε κανένα κομμένο μεγάλο κορμό δένδρου για δουλειές έξω.
Σφιγκτήρες μανδαλάκια ...αγοράστηκαν και άλλοι ...ποτέ δεν φτάνουν ....
Δίσκος κοπής 48 δόντια 160mm για το 18V δισκοπρίονο μπαταρίας, χρήσιμος αν χρειαστεί καθαρή κοπή. Ο δικός του ήταν 24 δόντια 150mm αλλά και ο 160mm χωράει χωρίς τον προφυλακτήρα επάνω.

Ο δικός του ήταν 24 δόντια 150mm αλλά και ο 160mm χωράει χωρίς τον προφυλακτήρα επάνω.

Νικ μεγειές. Από ότι έχω καταλάβει, μεγαλύτερο δίσκο δεν βάζουμε σε κανένα εργαλείο (δισκοπρίονο τροχό κλπ) επειδή οι μεγάλοι δίσκοι είναι για χαμηλότερες στροφές ενώ τα μικρά εργαλεία δίνουν ψηλότερες στροφές. Αν το συγκεκριμένο εργαλείο έχει ρυθμιζόμενες στροφές, άστο τουλάχιστον μόνιμα στις χαμηλές να μην ξεχαστείς καμιά φορά.
Δισκοπρίονο χωρίς προφυλακτήρα... Είσαι και παλιός, οπότε να υποθέσω ότι το έχεις ψάξει και ξέρεις τι κάνεις.

Καλησπέρα σε όλους.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Έχω το συγκεκριμένο φαλτσοπριονο:
PZKS 2000 A1

Οι διαστάσεις του δίσκου κοπης που έχει είναι:
210-30-2.6

Οι δίσκοι κοπής που υπαρχουν από σήμερα στα καταστήματα κάνουν για το συγκεκριμένο μοντέλο;

Αναφέρουν πως είναι για δισκοπριονα χειρος και έχει διαστάσεις 210-30-2.4

Την εγκατάσταση την έκανα και τοποθετήθηκε μια χαρά επάνω στο φαλτσοπριονο αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος δεν τον δούλεψα καθόλου μιας και ήθελα να πάρω την γνωμη σας πρωτα.

Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστά όλα όσα λες Δημήτρη.
Η διαφορά στο δίσκο είναι μικρή 10mm. O δίσκος είναι για 8300 στροφές και το δισκοπρίονο δουλεύει στις 3800.
Η χρήση χωρίς το προφυλακτικό είναι μόνο για έμπειρους χρήστες και ο δίσκος για μία στο τόσο που θα χρειαστεί καθαρή κοπή.-bye-

Διαβολομηχάνημα ρε φίλε το δισκοπρίονο. Κοίτα μήπως βρεις αλλού κάνα φτηνό δίσκο στην σωστή διάμετρο, να 'χεις ήσυχο το κεφάλι σου...
Tsoupri καλωσήρθες. Νομίζω οι δίσκοι για φαλτσοπρίονο είναι λίγο διαφορετικοί από αυτούς για δισκοπρίονο χειρός, αλλά θα σου πουν για πιο σίγουρα και οι πιο παλιοί.

Tsoupri καλωσήρθες. Νομίζω οι δίσκοι για φαλτσοπρίονο είναι λίγο διαφορετικοί από αυτούς για δισκοπρίονο χειρός, αλλά θα σου πουν για πιο σίγουρα και οι πιο παλιοί.

Καλώς σας βρήκα!!

Μακάρι να μπορέσει κάποιος να μου πει με σιγουριά γιατί αν τελικά δεν κάνουν, καλό είναι να τους επιστρέψω.

Έχεις καθόλου κατά νου σε τι μπορεί να είναι "λίγο διαφορετικοί" όπως αναφέρεις;

Κάτι παίζει με την γεωμετρία των δοντιών. Στα φαλτσοπρίονα είναι τέτοια ώστε να σπρώχνει το ξύλο προς τα κάτω και προς τον φράχτη. Δεν έχω όμως φαλτσοπρίονο για να σου πω και με σιγουριά...

Κάτι παίζει με την γεωμετρία των δοντιών. Στα φαλτσοπρίονα είναι τέτοια ώστε να σπρώχνει το ξύλο προς τα κάτω και προς τον φράχτη. Δεν έχω όμως φαλτσοπρίονο για να σου πω και με σιγουριά...
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για τις πληροφορίες σου.

Θα περιμένω να απαντήσεις κάποιος με σιγουριά έτσι ώστε να ξεκινήσω κάποιες δουλίτσες που έχω να κάνω με το φαλτσοπριονο.

βαλτους αναποδα να πιεζουν οπως λεει ο dk31
στο δισκοπριονο πιεζουν προς το σωμα περιστρεφομενοι αντιθετα απο τη φορα του ρολογιου
στο φαλτσοπριονο βαλε τους αναποδα να κοβουν με τη φορα του ρολογιου, προς τα κατω και μεσα δηλαδη

τα λεω λαθος παιδια?

Παιδια προσοχη στους διαολους αυτους.

Νικο κανε τον δίσκο ρολοι και βάλε ξανα τον pδικο του δίσκο και το προφυλακτήρα.

Στην στραβη δεν υπάρχουν έμπειροι μάστορες.

https://images.app.goo.gl/zXqLgx5q3FgaNsNH6

Tsoupri το 2,4 ειναι το πάχος του δίσκου, το 30 Η διαμετρος της εσωτερικής τρύπας όπου μπαίνει στον άξονα και το 210 Η διαμετρος του δίσκου.
Άρα ταιριαζει με την διαφορά πως ειναι ελάχιστα λεπτότερος.
Τσεκαρε μονο τη φορά περιστροφής να είναι ιδια.
Αν ειναι ανάποδη μην το χρησιμοποιήσεις.

Παιδια προσοχη στους διαολους αυτους.

Tsoupri το 2,4 ειναι το πάχος του δίσκου, το 30 Η διαμετρος της εσωτερικής τρύπας όπου μπαίνει στον άξονα και το 210 Η διαμετρος του δίσκου.
Άρα ταιριαζει με την διαφορά πως ειναι ελάχιστα λεπτότερος.
Τσεκαρε μονο τη φορά περιστροφής να είναι ιδια.
Αν ειναι ανάποδη μην το χρησιμοποιήσεις.

Θα στειλω προς το μεσημεράκι φωτογραφίες να σας δείξω ακριβώς πώς ήταν ο παλιός ο δίσκος και πως ο καινούριος.
Σε ευχαριστώ πολύ!!