Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Περιεργο παντος που οι συσκευασιες ειναι τοσο κακομεταχειρισμενες στο συγκεκριμένο εργαλείο...

Γράσσο έχω σε ένα κιλό από συνεργείο αυτοκινήτων και βολευμαι μια χαρά...

Αναμένω να το δω από κοντά..

To laser το έχει κανείς ;
Αξίζει ;

Μαλλον δεν το εχει παρει κανεις. Παντως 10 ευρω ουτε το τριποδακι δεν κανει που λεει ο λογος.

Εαν δεν ειχα παρομοια οργανα μετρησης, θα το αγοραζα.

το πηρα εγω γιατι και τσαμπα ειναι στο 10ευρω, και στο δευτερο σπιτι μπορω να το εχω, αλλά βασικα για να συμπληρωνω το αυτοεπιπεδουμενο που ειχα αγορασει πριν λιγο καιρο με δευτερες παραλληλες (καθετη γραμμη αλλά και οριζοντια).
ειδικα για οποιον δεν εχει το αυτοεπιπεδουμενο, ειναι πολυ βολικο.
το εφερα σπιτι τωρα τη νυχτα και δεν εχω προλαβει να το βαλω με τη βαση-μανταλακι του αυτοεπιπεδουμενου, ουτε με τη βαση της hama που εχω στο αλλο που ανεβοκατεβαινει. δεν ξερω και αν ταιριαζει το σπειρωμα.
το τριποδακι του ειναι μια χαρα παντως και βασικα ειναι τσαμπα και γυρναει και δεξια-αριστερα πανω στο τριποδακι
ομορφα πολυ και τα ledακια του που τα εχω αφησει αναμενα εν ειδη φωτιστικου χαμηλου ;)
η ακριβεια του ειναι καλη (απο ο,τι λεει: +- 1 mm/m) . το αυτοεπιπεδουμενο αν θυμαμαι καλα ειχε +- 0.8

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όταν το είχα πάρει εγώ καιρο πριν,όπως ήταν το πέταξα.Η απόκλιση που είχε ήταν πολύ μεγαλη.Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε τωρα σαν πιο νέο μοντέλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο μυαλο μου εισαι!!!

Το ιδιο εχω σκοπο να φτιαξω στον δικο μου του χρονου ισως υπερυψωμενο για να εχει χωρο να παιζει απο κατω!

Ο χώρος από το στρώμα μέχρι την κορυφή της σκεπής είναι περίπου στα 2 μέτρα. Είναι αρκετά για να παίξει.

ίσως από τη φωτογραφία να μην είναι αρκετά αντιληπτό.

Με το καλό να το φτιαξεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολυ καλο το κρεβατάκι....προσεγμένο και καλαίσθητο...!!!!

Θα σου έλεγα,εαν δεν υπάρχει βιασύνη για μεγάλη κατασκευή η για άλλη δουλεια,να περιμένεις το συγκεκριμένο δισκοπριονο...
Αν και το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές μονο μπορώ να πω ότι είναι ισάξιο άλλων 3ψηφιου νούμερου....
Σταθερό,δυνατό και μόνο η δισκος του ισως χρήση αλλαγής εαν θέλεις πολύ καθαρές κοπες...
Στα 35 η στα 39,99 εύρω που τον είχα πάρει απλά δεν υπάρχει...

Σε ευχαριστώ .

Μπορείς σε παρακαλώ να μου θυμίζεις ποιο μοντέλο ήταν ακριβώς;

Πολύ όμορφο το κραβατάκι-σπιτάκι μπράβο!
Δε ξέρω αν μπερδεύει η φωτογραφία αλλά καλό είναι ο φωτισμός να είναι θερμός για δραστηριότητες κοντά στον ύπνο.

Αν είναι και με dimmer ακόμα καλύτερα.

Τέλος προτείνω και ένα φωτιστικό σαν και αυτό
https://www.banggood.com/BlitzWolf-...p-1456616.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

που το έχουν κατα-ευχαριστηθεί τα παιδιά μου και αντέχει!
Όσο πιο ζεστό φώς είχα βρεί όταν έψαχνα (4000Κ), 3 σκάλες και μικρή γωνία φωτισμού που το κάνει τέλειο για διάβασμα ή ξεφύλλισμα σε ηλικίες 3+

ΥΓ. Αν είναι θερμοπομπός αυτό ψηλά κάνε μία δοκιμή πόσο ζεσταίνεται το ξύλο της οροφής όταν τον ανάψεις τις πρώτες φορές.
Σε ευχαριστώ πολύ!

Ο φωτισμός είναι με led ταινία μέσα σε αλουμινένιο σκαφακι 45 μοιρών.

Αριστερά - Δεξιά στο κάτω μέρος.της σκεπής.

Είναι 6000Κ.

Έχω τοποθετήσει dimmer γιατί είναι υπεραρκετό όταν είναι ανοιχτό στο μέγιστο.

Tsoupri, το κρεββάτι είναι πολύ ωραίο. Για πρώτη κατασκευή τι να πω, προφανώς το έχεις με τις ξυλοκατασκευές.
Άσχετο, μια και το φερε η κουβέντα, το ψυχρό φως δεν είναι καλύτερο και για το εργαστήρι;
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Προσπαθώ ότι κι αν είναι αυτό να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ.
Με λίγο μεράκι και λίγο έρευνα πιστεύω όλα γίνονται.

Και σίγουρα να υπάρχει διαθέσιμος χώρος.
Μέχρι να φτιάξω το εργαστήριο δυστυχώς όσο και αν ήθελα δεν μπορούσα να φτιάξω κάτι.

Πήρα και εγώ το Lazer αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. 10 είναι δελεαστική τιμή για να το αγοράσει κανείς. Τώρα αν έχει τεράστια απόκλιση όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, τότε πετάχτηκε το 10ρικο. :)

Την επαναφορτιζόμενη λάμπα εργασίας με τρίποδο την έχει δοκιμάσει κανείς;

Για λεπτομέρειες σε κάποια κατασκευη ίσως να χρησιμεύει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο χώρος από το στρώμα μέχρι την κορυφή της σκεπής είναι περίπου στα 2 μέτρα. Είναι αρκετά για να παίξει.

ίσως από τη φωτογραφία να μην είναι αρκετά αντιληπτό.

Με το καλό να το φτιαξεις.

Δεν με καταλαβες.
Χωρο απο κατω απο το κρεβατι εννοω στην περιπτωση μου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προ

Δεν με καταλαβες.
Χωρο απο κατω απο το κρεβαι εννοω στην περιπτωση μου!
Έχεις δίκιο. Τώρα το κατάλαβα!!

Ναι ναι! Εχω δει διαφορα σχεδιακια!

Παρελαβα χθες τα ροδακια πο το λιδλ και αντικατεστησα αυτα που ειχα στην κουνια!
Εξαιρετικο VFM.
Όταν λες "παρέλαβα" έκανες κάποια παραγγελία η πήγες από το κατάστημα;

Γιατί προσπαθώ να βρω αν γίνεται online shop έστω και από το εξωτερικό αλλά τίποτα.... Πρέπει να τρέχουμε πρωί πρωί να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε.

Να δω πότε θα γίνουν και σε εμάς οι online αγορές.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όταν λες "παρέλαβα" έκανες κάποια παραγγελία η πήγες από το κατάστημα;

Γιατί προσπαθώ να βρω αν γίνεται online shop έστω και από το εξωτερικό αλλά τίποτα.... Πρέπει να τρέχουμε πρωί πρωί να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε.

Να δω πότε θα γίνουν και σε εμάς οι online αγορές.

Περασα και αγορασα.
Χεχεχεχεχε

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την επαναφορτιζόμενη λάμπα εργασίας με τρίποδο την έχει δοκιμάσει κανείς;

Για λεπτομέρειες σε κάποια κατασκευη ίσως να χρησιμεύει.

Την θεωρω μεγαλη και αβολη, ακομα και ακριβη.
Τα 3.7 βολτ κρινω οτι ειναι ελαχιστα για να κρατησουν αναμμενο ενα φωτιστικο 1200 λουμενς για 6 ωρες!!!!

Μπορει ομως να βολεψει ομως ορισμενους.