To laser το έχει κανείς ;
Αξίζει ;
Στο μυαλο μου εισαι!!!
Το ιδιο εχω σκοπο να φτιαξω στον δικο μου του χρονου ισως υπερυψωμενο για να εχει χωρο να παιζει απο κατω!
Πολυ καλο το κρεβατάκι....προσεγμένο και καλαίσθητο...!!!!
Θα σου έλεγα,εαν δεν υπάρχει βιασύνη για μεγάλη κατασκευή η για άλλη δουλεια,να περιμένεις το συγκεκριμένο δισκοπριονο...
Αν και το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές μονο μπορώ να πω ότι είναι ισάξιο άλλων 3ψηφιου νούμερου....
Σταθερό,δυνατό και μόνο η δισκος του ισως χρήση αλλαγής εαν θέλεις πολύ καθαρές κοπες...
Στα 35 η στα 39,99 εύρω που τον είχα πάρει απλά δεν υπάρχει...
Εαν δεν ειχα παρομοια οργανα μετρησης, θα το αγοραζα.
Σε ευχαριστώ πολύ!Πολύ όμορφο το κραβατάκι-σπιτάκι μπράβο!
Δε ξέρω αν μπερδεύει η φωτογραφία αλλά καλό είναι ο φωτισμός να είναι θερμός για δραστηριότητες κοντά στον ύπνο.
Αν είναι και με dimmer ακόμα καλύτερα.
Τέλος προτείνω και ένα φωτιστικό σαν και αυτό
https://www.banggood.com/BlitzWolf-...p-1456616.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN
που το έχουν κατα-ευχαριστηθεί τα παιδιά μου και αντέχει!
Όσο πιο ζεστό φώς είχα βρεί όταν έψαχνα (4000Κ), 3 σκάλες και μικρή γωνία φωτισμού που το κάνει τέλειο για διάβασμα ή ξεφύλλισμα σε ηλικίες 3+
ΥΓ. Αν είναι θερμοπομπός αυτό ψηλά κάνε μία δοκιμή πόσο ζεσταίνεται το ξύλο της οροφής όταν τον ανάψεις τις πρώτες φορές.
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Προσπαθώ ότι κι αν είναι αυτό να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ.Tsoupri, το κρεββάτι είναι πολύ ωραίο. Για πρώτη κατασκευή τι να πω, προφανώς το έχεις με τις ξυλοκατασκευές.
Άσχετο, μια και το φερε η κουβέντα, το ψυχρό φως δεν είναι καλύτερο και για το εργαστήρι;
Ο χώρος από το στρώμα μέχρι την κορυφή της σκεπής είναι περίπου στα 2 μέτρα. Είναι αρκετά για να παίξει.
ίσως από τη φωτογραφία να μην είναι αρκετά αντιληπτό.
Με το καλό να το φτιαξεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις δίκιο. Τώρα το κατάλαβα!!Δεν με καταλαβες.
Χωρο απο κατω απο το κρεβαι εννοω στην περιπτωση μου!
Όταν λες "παρέλαβα" έκανες κάποια παραγγελία η πήγες από το κατάστημα;Ναι ναι! Εχω δει διαφορα σχεδιακια!
Παρελαβα χθες τα ροδακια πο το λιδλ και αντικατεστησα αυτα που ειχα στην κουνια!
Εξαιρετικο VFM.
Τς τς τς... Ολισθαίνουμε...
![]()
Βεβαίως....Σε ευχαριστώ .
Μπορείς σε παρακαλώ να μου θυμίζεις ποιο μοντέλο ήταν ακριβώς;
Όταν λες "παρέλαβα" έκανες κάποια παραγγελία η πήγες από το κατάστημα;
Γιατί προσπαθώ να βρω αν γίνεται online shop έστω και από το εξωτερικό αλλά τίποτα.... Πρέπει να τρέχουμε πρωί πρωί να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε.
Να δω πότε θα γίνουν και σε εμάς οι online αγορές.
Την επαναφορτιζόμενη λάμπα εργασίας με τρίποδο την έχει δοκιμάσει κανείς;
Για λεπτομέρειες σε κάποια κατασκευη ίσως να χρησιμεύει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.