Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν περάσετε από τα Lidl σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά και στα παρακάτω γάντια (εργασίας) στην τιμή των 7.99. Εγώ τα φορώ μόνιμα στην μηχανή εδώ και 2 χρόνια. Αγοράζω κάθε χρόνο ένα καινούριο ζευγάρι και είναι τέλεια. Σήμερα πήρα το καινούριο ζευγάρι στην 2χρωμία της φωτογραφίας. Τα προηγούμενα χρόνια τα είχε μόνο σε μαύρα, φέτος τα έβγαλε σε μαυρο-κοκκινα & μαύρο-άσπρα. Πολύ καλή ποιότητα, είναι ανθεκτικά και σχετικά ζεστά για Normal κρύα.
Και για εργασίες είναι πολυ καλα ακόμα και για σφυοροκαλεμο.

Last edited by a moderator:
Δεν είναι για βαριές εργασίες. πχ. σε ξύλα, πέτρες, τσιμετόλιθους και μπάζα έχουν βγεί άχρηστα. Είναι μόνο για να μην σκονίζεις τα χέρια σου και για πολύ light εργασίες, όπως να μαζέψεις φύλλα, να συγυρίσεις την αποθήκη. Πάντως για την μοτοσυκλέτα είναι ιδανικά φθινοπωρινά γαντάκια

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν περάσετε από τα Lidl σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά και στα παρακάτω γάντια (εργασίας) στην τιμή των 7.99. Εγώ τα φορώ μόνιμα στην μηχανή εδώ και 2 χρόνια. Αγοράζω κάθε χρόνο ένα καινούριο ζευγάρι και είναι τέλεια. Σήμερα πήρα το καινούριο ζευγάρι στην 2χρωμία της φωτογραφίας. Τα προηγούμενα χρόνια τα είχε μόνο σε μαύρα, φέτος τα έβγαλε σε μαυρο-κοκκινα & μαύρο-άσπρα. Πολύ καλή ποιότητα, είναι ανθεκτικά και σχετικά ζεστά για Normal κρύα.

317890_3.jpg
νομιζω τα εχω παρει σε σκετο μαυρο και εμεινα πολυ ευχαριστημενος για χειμερινες εεργασιες οικοδομης. Ζεστα μες πολυ καλη αισθηση αφης και ανθεκτικα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν είναι για βαριές εργασίες. πχ. σε ξύλα, πέτρες, τσιμετόλιθους και μπάζα έχουν βγεί άχρηστα. Είναι μόνο για να μην σκονίζεις τα χέρια σου και για πολύ light εργασίες, όπως να μαζέψεις φύλλα, να συγυρίσεις την αποθήκη. Πάντως για την μοτοσυκλέτα είναι ιδανικά φθινοπωρινά γαντάκια
σορρυ αλλα για την μηχανη ειναι παντελώς ακατάλληλα αφού δεν παρέχουν καμία προστασία.
αυτά εχουν 8 ευρω και με 15-20 βρίσκεις φτηνά αλλά αξιόλογα γάντια μηχανής με υποτυπώδεις προστασίες.
... όπως λενε "prepare for the accident, not for the ride"

σορρυ αλλα για την μηχανη ειναι παντελώς ακατάλληλα αφού δεν παρέχουν καμία προστασία.
αυτά εχουν 8 ευρω και με 15-20 βρίσκεις φτηνά αλλά αξιόλογα γάντια μηχανής με υποτυπώδεις προστασίες.
... όπως λενε "prepare for the accident, not for the ride"

Παναγιωτη να σου δείξω ένα mx γάντι που πηρα προχθες?
Για δες το Troy Lee Designs Air Glove.
Πολλές φορές καλυτερο το συγκεκριμένο του Lidl φίλε.

Μαλλον είναι το ίδιο. Το είδα σήμερα σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Φαίνονται ταλαιπωρημενες οι συσκευασίες. Μάλλον επιστροφές.

e16e9f6da0f184d9f07cb53b15dccb9d.jpg

Χμμμ..οντως φενονται ταλαιπωρημένες αλλα εαν ειναι επιστροφες αυτο δεν ξερω εκτος και εαν ηταν αφημενα καπου και στραπατζαριστηκαν οι συσκευασιες...
Εγω το θελω για στεγνωμα υλικων...οχι για ζεστη...

Όπως οδηγούσα σήμερα ο μπροστινός μου χτύπησε το μπροστινό του, καθώς πάτησε φρένο, και τι μου πέρασε από το μυαλό;
η dash cam του lidl. την έχει δοκιμάσει κανείς;

Καλημέρα. Στο Κιατο σπαθόσεγα 20εκ. 28 ευρώ από 39? και μικρό δισκοπρίονο 38 απο 49? Σπαθόσεγες λίγες, δισκοπρίονα αρκετά.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο lidl Μελισσιων εχει μπολικα δραπανα, τα απλα των 50 και τα κρουστικα των 60 .

Αγγελε, ειδες αν εχει και ασπρους ανεξιτηλους μαρκαδορους? Ηθελα ενα σετακι αν εχεις την ευγενη καλωσυνη και την διαθεση αλτρουισμου προς τον συαναδελφο.
Θα ερθω εγω να το παρω, αν εχει λοκ νταουν, με την επιλογη 4 στα SMS στο 13033.

Ευχαριστω!

Δραπανο ηλεκτρικό; ή μπαταρίας;

Και τα δυο μπαταριας.
Οπως και καποια αλλα εργαλεια.

Αγγελε, ειδες αν εχει και ασπρους ανεξιτηλους μαρκαδορους? Ηθελα ενα σετακι αν εχεις την ευγενη καλωσυνη και την διαθεση αλτρουισμου προς τον συαναδελφο.
Θα ερθω εγω να το παρω, αν εχει λοκ νταουν, με την επιλογη 4 στα SMS στο 13033.

Ευχαριστω!

Με προβληματιζεις, μαστορα.
Ουτε ο Ραντανπλαν τετοια χρονοκαθυστερηση.
Μηπως ΕΓΩ πρεπει να βαλω την επιλογη 4 και να τρεξω να σε στρεξω; ο˜› 

Last edited by a moderator:
Ειχε παλαιοτερα ή εχει τωρα?

είχε πριν κάτι μέρες μια, μόνο με 22 ευρώ. Αλλά μην τον είδατε τον Παναή. Μόνο στο φυλλάδιο την είδα. Έτσι και το πλυστικό πιεστικό. Τα έιδα τα ευχαριστήθηκα και χόρτασα!

Στο νεο κατάστημα Πετραλώνων είχε πολλά τεμάχια σε πιεστικά, τροχό ρεύματος, λειαντικό ρεύματος τύπου dremel και ενα άλλο που του έμοιαζε αλλά είχε 500W, κατσαβίδι-τρυπάνι 12V με την αποσπώμενη άκρη, πιστόλι θερμού αέρα ΟΛΑ με έκπτωση απο 20-30%.
Όποιος είναι κοντά και χρειάζεται κάτι αξίζει τον κόπο