Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα κοπτικα για ρουτερ που ειχε την προηγουμενη βδομαδα ειναι 8mm?
Γιατι δεν εγραφε πανω η συσκευασια, και ψηνομαι να παρω το Makita και βλεπω παιρνει 6mm..

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα κοπτικα για ρουτερ που ειχε την προηγουμενη βδομαδα ειναι 8mm?
Γιατι δεν εγραφε πανω η συσκευασια, και ψηνομαι να παρω το Makita και βλεπω παιρνει 6mm..

Ναι, 8mm ηταν. Το έγραφε η σελίδα του προιοντος

A μάλιστα..
Θα πάρω το bulle μάλλον, που έχει και έξτρα τσοκ μέσα, γιατί έχασα λίγο τον μπούσουλα με το makita..
Ούτως ή άλλως για ερασιτεχνική χρήση το θέλω..
Έχει και ρυθμιζόμενες στροφές το bulle
https://www.skroutz.gr/s/24571211/Bulle-633062-710W.html?from=catspan

Επισκέφτηκα κατάστημα Lidl σήμερα (Λ. Αθηνών). Πολύς κόσμος στην ουρά έξω (ας όψεται το όριο των 25τ.μ./πελάτη έναντι των 10 τ.μ./πελάτη που ίσχυε μέχρι 17/1). Φανταστείτε ότι εκεί που επιτρέπονταν μέχρι πριν 15 μέρες 120 άτομα στο κατάστημα (1200 τ.μ επιφάνεια), σήμερα επιτρέπονται 53... Ωραία πράγματα.
Σε ότι αφορά τα εργαλεία, είχε αρκετά απομεινάρια σε εργαλεία, απλά όχι πολλά τεμάχια από κάθε είδος. Είδα μεταξύ άλλων το ηλεκτρικό σκαπτικό, το απλό κρουστικό δράπανο ρεύματος, το έκκεντρο τριβείο σε ρεύματος και μπαταρίας, το ηλεκτρικό πιστόλι ψεκασμού, και αρκετά εργαλεία χειρός.
Το θέμα είναι αν τώρα που τα υπόλοιπα μαγαζιά (τουλάχιστον στην Αττική) το γύρισαν σε click away, θα το γυρίσει και το Lidl στο ίδιο μοτίβο που είχαμε μέσα στις γιορτές (βλέπεις τα εργαλεία στο ράφι, δεν μπορείς να τα αγοράσεις απευθείας κλπ)...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα σε όλους.Ψάχνω το συγκεκριμένο Καρφωτικό PARKSIDE 20V PAT 20 - LI A1 το οποιο είναι μπαταρίας και παίρνει και συνδετήρες αλλα και πρόκες.Υπάρχει κάποιο καταστημα εκτός του Lidl (που δεν ξερουμε πότε θα το φέρει) που μπορώ να το αγοράσω ..και γενικα αν υπάρχουν τα προιόντα PARKSIDE στο εμπόριο και ποσο ευκολο είναι να τα προμηθευτεί κάποιος.Σας ευχαριστώ.

το mdtools αλλά συνηθως τα εχει καπως τσιμπιμενα. λογικο ειναι, πρεπει να βγαλει κι ενα κερδος. και στο e-bay.
αν δεν σε βιαζει παντως, λογικα δεν θα αργησει να το ξαναφερει καθως περασαν πολλοι μηνες απο την τελευταια φορα
νομιζω ηταν τελη χειμωνα αρχες ανοιξης που το ειχε ξαναβαλει

θα του τελειωσαν τα αποθεματα.
θεωρητικα μπορεις μεσω ιντερνετ απο το γερμανικο λιντλ, που εχει ολα τα parkside διαθεσιμα ανα πασα ωρα και στιγμη, αν δημιουργησεις μια εικονικη διευθυνση γερμανιας και απο εκει με κουριερ ελλαδα.
αλλά δεν ξερω κατα ποσο σε καλυπτει η εγγυηση στην κομπερνας, ουτε ποσο θα σου στοιχισει κατι τετοιο
δεν ξερω και πως γινεται αυτο ακριβως.
δεν χανεις τιποτα να παρεις την κομπερνας τηλεφωνο. ισως εχουν αποθεμα εκει
καποια στιγμη που χρειαστηκε να μου αντικαταστησουν δισκοπριονο, ειχαν.

Το συγκεκριμενο καταστημα στην Θεσσαλονικη εχει παντα εργαλεια σε αποθεμα εποιτα απο καιρο μετα απο εβδομαδιαια προσφορα του Lidl..το εχω παρατηρησει πολλες φορες..με αυτο συνεπαγεται...μπορει και να φερνει απο εξω κανεις δεν ξερει...
Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση απο το να περιμενεις η να παραγγηλεις intenetικα απο το eshop του lidl.de...

Ο καταστροφέας εγγράφων δεν λέει πολλά. Μετά από 5 σελίδες καταστροφής <<καταστράφηκε>> και αυτός. Ζήτησα αλλαγή.
Με το μαλακό. Μία σελίδα Α4 την φορά.
Το κακό είναι ότι σε εμπλοκή δεν ανοίγει εύκολα.
Ίσως τον ζόρισα λίγο αλλά όχι και έτσι

Ο καταστροφέας εγγράφων δεν λέει πολλά. Μετά από 5 σελίδες καταστροφής <<καταστράφηκε>> και αυτός. Ζήτησα αλλαγή.
Με το μαλακό. Μία σελίδα Α4 την φορά.....ι

Ίσως έπεσες στην περίπτωση.
Εγώ κατέστρεψα ένα μικρό κιβώτιο γεμάτο έγγραφα και δεν μάσησε πουθενά.
Και έβαζα πέντε πέντε τα Α4 και πολλά από αυτά ήταν τσαλακωμένα.

Τα ειδη ζωγραφικης και δημιουργιας μπορει να τα ψωνισει κανεις αυριο κανονικα πηγαινοντας στο καταστημα? Γνωριζει κανεις?

Νομίζω ότι αυτή τη φορά δεν έχουν βγάλει απαγόρευση (ακόμα).

Τα super πουλάνε τα πάντα και το jumbo έβγαλε ανακοίνωση ότι αν κλήσεις ραντεβού μπορείς να πάρεις τα πάντα

Νομίζω ότι αυτή τη φορά δεν έχουν βγάλει απαγόρευση (ακόμα).

Τα super πουλάνε τα πάντα και το jumbo έβγαλε ανακοίνωση ότι αν κλήσεις ραντεβού μπορείς να πάρεις τα πάντα

τα jumbo για αττικη χαλκιδα πατρα ειναι κλειστα παντως. Ετσι λενε στο site.

Κανονικα δουλευουν τα Lidl αναφορικα με τα εργαλεια και τα non food γενικοτερα.

Πηρα τα μικρα πινελακια για βαψιμο/βερνικωμα που τα ειχε παμφθηνα καθως και καρφακια/διχαλα για τα καρφωτικα.

Απο τα μεγεθη που παιρνει το καρφωτικο μπαταριας (διχαλα 4-12μμ type 53 & καρφακια 6-10μμ) δεν ειχε τα μικρα διχαλα type 47 υψους 4μμ και τα καρφακια υψους 6μμ.

Υπαρχουν στην αγορα κοντά διχαλα των 4μμ (type 53), αλλα δεν εχω βρει πουθενα διαθεσιμα καρφακια 6μμ οποιουδηποτε τυπου. Και χρειαζονται τα ατιμα σε καποιες περιπτωσεις.