Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτό γίνεται καθημερινά ούτως ή άλλως.. Ότι και να έχουν αποφασίσει μέχρι τώρα άκυρο είναι.. Και πάντα φταίει ο κόσμος..

Κανονικα δουλευουν τα Lidl αναφορικα με τα εργαλεια και τα non food γενικοτερα.

Πηρα τα μικρα πινελακια για βαψιμο/βερνικωμα που τα ειχε παμφθηνα καθως και καρφακια/διχαλα για τα καρφωτικα.

Απο τα μεγεθη που παιρνει το καρφωτικο μπαταριας (διχαλα 4-12μμ type 53 & καρφακια 6-10μμ) δεν ειχε τα μικρα διχαλα type 47 υψους 4μμ και τα καρφακια υψους 6μμ.

Υπαρχουν στην αγορα κοντά διχαλα των 4μμ (type 53), αλλα δεν εχω βρει πουθενα διαθεσιμα καρφακια 6μμ οποιουδηποτε τυπου. Και χρειαζονται τα ατιμα σε καποιες περιπτωσεις.

Ποια πινέλα είναι αυτά;
Ζωγραφικής;

• Like
Reactions: skare
Μήπως έχει πάρει πουθενά το μάτι σας αυτά τα πινελάκια;
Δεν θυμάμαι αν τα είχα πάρει από Lidl ή από Jysk.

Attachments

• 16EB8C51-5518-402B-86D7-FC8CEC66096D.jpg
    16EB8C51-5518-402B-86D7-FC8CEC66096D.jpg
    69.4 KB · Views: 252
Ποια πινέλα είναι αυτά;
Ζωγραφικής;

Ναι ζωγραφικης ειναι, αλλα εγω τα χρησιμοποιω και για περασμα μικρων ξυλοκατασκευων με βερνικι.

Για οσους ενδιαφερονται η ακριβη συσκευασια με την πορτοκαλι τριχα ειναι ιδια ποιοτητα ακριβως με την φτηνη συσκευασια. Απλα η ακριβη εχει μεσα μεγαλυτερα και περισσοτερα μεγεθη.

Να δινετε προσοχη στα πινελα, ριχτε μια προσεκτικη ματια πριν αγορασετε την συσκευασια. Σε 2 πινελα απο το ακριβο σετ ειχαν κοπει λαθος/ανισα οι τριχες. Εκαναν σκαλι!!

Αυτα τα πινελακια με βολευουνε κι εμενα πολυ, σε μικρο-κατασκευουλες απο πηλο που κανω για τη μικρη και μετα τις βαφω.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πηρα και εγω τον πυρογραφο...
Το Σ/Κ θα δουμε τι λεει...

Τα ίδια και τον δοκίμασα σήμερα. Έκανα ένα σχεδιάκι που αν ήταν με μολύβι θα θύμιζε παιδιού της πρώτης δημοτικού. Θέλει εξάσκηση ή/και καλλιτεχνικό χέρι. Πάντως το κάψιμο που κάνει στο κόντρα πλακέ μου άρεσε.

Ωραια....παρατηρησες να καιει γρηγορα....;

Συγουρα θελει εξασκηση...και εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κατι τετοιο....θα το δουμε...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σταμπαδόροι ψαξε Μπάμπη.

Δεν τους βρήκα, βρήκα κάποια σφουγγαροπινελάκια και σφουγκαρορολάκια αλλά όλα έχουν χερούλι. Αυτά δεν τα βρίσκω.

Έχει χαβαλε ο πυρογραφος.. Μπορείς να γίνεις πολύ δημιουργικός..
Εννοείται άμα είσαι αρχάριος πας σε ρεταλια και βλέπεις πως "δουλεύει"..
Έχω έναν της Weller εγώ.. Μια χαρά

ελα Μπαμπη, πατεντουλα
το κανω συχνα σε μικροβαψιματα
με ενα συνδετηρα κλιπ και κοβω σφουγγαρι στο μεγεθος και πυκνοτητα που θελω καθε φορα

piastra-mayrh-metallikh-binder-clips-office-32mm.jpg

Έχει χαβαλε ο πυρογραφος.. Μπορείς να γίνεις πολύ δημιουργικός..
Εννοείται άμα είσαι αρχάριος πας σε ρεταλια και βλέπεις πως "δουλεύει"..
Έχω έναν της Weller εγώ.. Μια χαρά

Οντως μπορεις να γινεις δημιουργικος οταν φτασεις να το χρησιμοποιεις σαν μολυβι...