Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

το μεγαλο του προσον οτι ειναι πολυ ελαφρυ και αθορυβο
εχει και λειζερ

αν βγαλεις απο τη τιμη την μπαταρια με το φορτιστη που σε προσφορα παει καπου στα 25, και μπορεις να τα αξιοποιησεις με αλλα εργαλεια solo που βγαζει κατα καιρους το λιντλ, τοτε το εργαλειο ερχεται με 35 ευρω!
και απο οτι βλεπω εχει ακαμπτη βαση σαν το ρευματος 1350. μονο θεμα η μικρη διαρκεια εργασιας.
πρακτικο χωρις καλωδιο, ελαφρυ, λειζερ, καλη βαση, 3 χρονια εγγυηση.

αν σε ενδιαφερει η ευελιξια και το βαρος, αν π.χ. δουλευεις με παλετες και πολλες εγκαρσιες κοπες ειναι ο,τι πρεπει.
αν βεβαια μπορεις να περιμενεις το ρευματος, ειναι διαφορετικο.
με το ρευματος λογω βαρους ισως συχτηρισεις αν κοβεις πολλες εγκαρσιες κοπες, αλλά στις διαμηκεις ειναι αστερι
το θεμα ειναι που θελεις να το χρησιμοποιησεις.

υγ
αν μπορεις τρεχα στον γερακα και παρε το ρευματος. δεν εχει ομοιο στην αγορα αλλο τετοιο εργαλειο.

• Like
Reactions: dimitris.v
Δεν είμαι Αττική, αλλά θα κοιτάξω μήπως το βρω εδώ. Οριακά με καλύπτει το ύψος κοπής του μπαταρίας, αλλά μάλλον θα ήταν καλύτερα να έχω περιθώριο αν χρειαστεί για κάτι μεγαλύτερο.

Δεν γνωρίζω καθόλου για αυτό με την μπαταρία αλλά με 2AH μπαταρία μην περιμένεις και πολλά κοψίματα.
Θα σου πρότεινα να πάρεις επιπλέον μια 4AH, όπως γράφει κι ο Κυριάκος, η οποία αν θυμάμαι καλά πρέπει να κοστίζει €30.
Επιπλέον πιθανόν θα χρειαστείς, κάποια στιγμή, ενα δίσκο με περισσότερα δόντια για να έχεις πιο καθαρές κοπές, αυτός που περιλαμβάνει έχει 18 δόντια. Δεν ξέρω πόσο εύκολα βρίσκεις 150mm δίσκο
Αν τα βάλεις όλα τα παραπάνω κάτω μάλλον έπιασες το 100άρικο
Κρίνε εαν αξίζει και πράξε αναλόγος

Πάντως το ρεύματος το οποίο κοστίζει €40 αξίζει σίγουρα τα λεφτά του και με το παραπάνω. Πλεονέκτημα οτι παίρνει δίσκο 190mm το οποίο είναι πολύ διαδεδομένο μέγεθος. Οπότε ακόμη κι αν πάρεις εναν επώνυμο δίσκο με περισσότερα δόντια με €60-65 έχεις μηχάνημα super!

το ρευματος εχει και δευτερο δισκο μεσα με 48 δοντια
εγω με αυτον τα δουλευω και κανει εξαιρετικες κοπες! δεν νομιζω να εχει αναγκη καποιος καποιον καλυτερο δισκο

• Like
Reactions: dimitris.v
το ρευματος εχει και δευτερο δισκο μεσα με 48 δοντια
εγω με αυτον τα δουλευω και κανει εξαιρετικες κοπες! δεν νομιζω να εχει αναγκη καποιος καποιον καλυτερο δισκο
Νικόλα μου, δεν το θυμόμουνα αυτό
Οπότε δεν χρειάζεται άλλο δίσκο αν δουλέψει μόνο παλέτες

Τελικα το πηρα το τριβειο δαπεδου και τοιχου...συν τα γυαλοχαρτα και το κοπτικα bits...
Θα γινει unboxing και θα δωθουν προσθετες λεπτομεριες..
Τα γυαλοχαρτα ειναι τελικα velcro ...το velcro pad του εργαλειου ειναι καλο καθως δοκιμασα σε ενα γυαλοχαρτο κι μου εδωσε πολυ καλη αισθηση...
Να δουμε και τα δικα μου.

20210405_163810.jpg

Το αγόρασα. Δεν Το άνοιξα .
Κάνει δουλειά για παξιμάδια διαφόρων mm;;
Το πήραμε το σκεπτικό τι μου χρειάζεται μία στο τόσο ένα μακρύ καρυδάκι 10άρι 11άρι 12άρι 13άρι για να ξεβιδώσω μία βίδα
Θα μου κάνεις τέτοια δουλειά ή να το γυρίσω πίσω??

Screenshot_20210405_195418_com.android.chrome.jpg

Κωστή αυτά δεν είναι τα κοπτικά bits, είναι τρυπάνια ξύλου για προδιάτρηση και βύθισμα.

Κόβουν τάπες από μασίφ ξυλο.
Χρήσιμες στο να κρυβεις τρυπες για βιδες με το ίδιο ξυλο.
Εχεις δικιο....για αυτο τον λογω που ειπε ο Κυριακος τα πηρα.....

Κωστή, αυτά που δείχνεις στην φωτογραφία είναι για να κάνεις κωνικές τρύπες και να χωνεύεις τις φρεζάτες βίδες (+ προτρύπημα). Άλλα ήταν τα τρυπάνια για τις τάπες.

Αλλα....ποια..;
Τα πηρα με βαση αυτα που λεγοντουσαν στην πρωτη φωτο...και απαντησε ο Κυριακος..
Δεν ειναι αυτα που βγαζεις το κομματι ,βαζεις την βιδα και εποιτα το κλεινεις ωστε να μην φενεται αυτη(βιδα)..;

Οχι Κωστή δυστυχώς πηρες άλλο σετάκι.
Τα δικά σου είναι για προτρυπημα και φρενάρισμα του ξυλου για να χωνευτει το κεφάλι της στο ξυλο.
Άλλο σετάκι σχολιαζαμε πισω.

Αλλα....ποια..;
Δες το ποστ 20.414
Αύριο θα ξαναπάω λιντλ να πάρω αυτά που πήρες εσύ. Έχω ένα παρόμοιο σετ από εργαλειόγατο αλλά είναι ψιλομάπα. Αν θες πες μου και τα βρίσκουμε (σε γυαλόχαρτα P-ότιμείνει)

• Like
Reactions: KOSSTV
Σαν αυτα που πηρε ο Νικος(Nikfor)....καταλαβα,,,
Θα τα παω πισω αυριο,θα ειμαι κοντα σε Lidl,και θα παρω τα αλλα αμα υπαρχουν....
Ευχαριστω παντως Δημητρη για την κινηση...ασχετος αυτου αμα θες γυαλοχαρτα κανενα θεμα....

• Like
Reactions: dk31
Εγω τα πηρα κανονικα...ρωτησα μια κοπελα οταν μπηκα μεσα περι αυτου,μπας και μην περιμενω τσαμπα, και μου ειπε οτι μπορω....