Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πολύ ενδιαφέροντα εργαλεία την επόμενη Πέμπτη 15/4 από τα Lidl:

Προσωπικά ίσως αγοράσω το κρουστικό επαναφορτιζόμενο χωρίς μπαταρία/φορτιστή στα 25 ευρώ.

Προσωπικά ίσως αγοράσω το κρουστικό επαναφορτιζόμενο χωρίς μπαταρία/φορτιστή στα 25 ευρώ.
το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο μου λειπει και μενα και μαλιστα το φερνει σε πολυ κατω τιμη αυτη τη φορα, ισως επειδη εχει βγαλει και το brushless.
πριν καποιους μηνες ειχα πληρωσει 30 το απλο αν θυμαμαι καλα

το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο μου λειπει και μενα και μαλιστα το φερνει σε πολυ κατω τιμη αυτη τη φορα, ισως επειδη εχει βγαλει και το brushless.
πριν καποιους μηνες ειχα πληρωσει 30 το απλο αν θυμαμαι καλα
Όταν λες ότι έχει βγάλει το brushless, εννοείς προφανώς στο εξωτερικό, γιατί στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να το έχει φέρει.
Πάντως, επειδή και πέρσι Απρίλιο τέτοιες μέρες αν θυμάμαι είχε φέρει πρώτη φορά brushless εργαλεία, δεν αποκλείεται την παράλη βδομάδα (19-24/4) να κάνει την κίνηση και να φέρει και το κρουστικό brushless.
Ίσως έτσι να εξηγείται και το λανσάρισμα του απλού την άλλη Πέμπτη σε καλή τιμή, χωρίς βέβαια μπαταρία-φορτιστή (όταν το πούλαγε σετ το έδινε στα 60 ευρώ με 2άρα μπαταρία).

τελευταια φορα που ειχε φερει το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο το ειχε 60 ευρω κομπλε
τωρα με 50 παιρνεις το δραπανοκατσαβιδο και το σετ μπαταριας φορτιστη

ναι εννοειται οτι δεν το εχει φερει ακομα ελλαδα αλλά οι τιμες συνηθως ειναι κοινες με τις αλλες χωρες. υποθετω οτι καπου στα 25 θα το εχει και στο εξωτερικο γιατι εκει παιζει και το brushless
κι εγω περιμενω να φερει τωρα την ανοιξη ολα του τα νεα περφορμανς

.....

ενα πολυ χρησιμο γκατζετ ειναι η ραγα με 12 ευρω. αξιζει
εχω ενα τετοιο και με εχει βολεψει πολυ με το δισκοπριονο

Last edited:
Θεωρώ μεγάλη κοροϊδία, μην πω καλύτερα εξαπάτηση, την μία εβδομάδα να βγάζεις το δισκοπρίονο με την μπαταρία και τον φορτιστή στη συσκευασία και υψηλότερη τιμή και την επόμενη εβδομάδα το ίδιο εργαλείο χωρίς την μπαταρία σε χαμηλότερη τιμή. Βγάλτα και τα δύο μαζί και ο καθένας να κάνει την επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες του. :mad: 😤

το καλο ειναι ομως οτι αν θες μεσα στους 3 μηνες απο την αγορα, το πας πισω, πιστωνεσαι τα λεφτα και παιρνεις κατι αλλο!
πηγαινε το πισω και παρε το φτηνοτερο

χαχα τοτε παρε το καινουριο πρωτα, και στη συσκευασια του πηγαινε πισω το παλιο να σου δωσουν τα χρηματα πισω :)

Το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο ίσως είναι πιο φθηνό γιατί η φετινή έκδοση είναι της Grizzly ενώ οι προηγούμενες ήταν της Kompernass. Και επειδή το youtube δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω σε συγκριτικά των δύο βγάζουν το καινούργιο λίιιιιγο πιο αδύναμο και πιο αργό από το παλιό. Επίσης διαφέρουν στον επιλογέα που στο παλιό είναι κόκκινος ενώ στο καινούργιο μαύρος.

Aπιστευτο που βγαινει 18βολτο καρφωτικο σε τετοια τιμη που μαλιστα παιρνει και διχαλα και καρφακια!!
Ενα παρα πολυ χρησιμο εργαλειο μπαταριας που σκεφτομαι να το παρω ας εχω αλλα τεσσερα!!

Βλεπω και ενα 18βολτο πιστολι θερμου αερα με 20 ευρουδακια και κρυφοκλαιω τα 90 ευρω που εδωσα για το αντιστοιχο solo εργαλειο της Ryobi.... :cry:

....για να μην πω για τον 18βολτο προβολεα που τον εχει 30 ευρω και εμενα ο αντιστοιχος Ραϊομπης μου στοιχισε 75 :rolleyes:

Καλα, για το καρφωτικο που αναφερω στην προηγουμενη σελιδα με 40 ευρω, δεν το συζηταμε.... Ατιμη parkside σε βλεπω που με χλευαζεις ξεδιαντροπα!

Παιδες, οσοι χρειαζεστε τετοια εργαλεια, απλα μην το σκεφτεστε, μην τα χασετε, η τιμη τους ειναι απο αλλο πλανητη!

Λοιπόν το σκέφτηκα ....
Θα πάω να πάρω 3-4 μπαταρίες 20V και 1-2 φορτιστές και θα μετατρέψω όλα τα 18V που έχω σε νέα βέρσιον.
Να παίρνουν και την ίδια μπαταρία γιατί τώρα μισά παίρνουν έτσι και άλλα μισά αλλιώς ....
Απ΄ότι φαίνεται η νέα 20V θα ταιριάζει σε όλα πλέον.

να προτιμησεις βασικα τις 4ah γιατι περα του οτι ειναι διπλασιας διαρκειας, τα εργαλεια με αυτες δουλευουν λιγο πιο δυνατα επειδη εχουν μικροτερη πτωση τασης
βεβαια οι 2ah ειναι πιο ελαφρες και για τουτο προτιμοτερες οταν δουλευεις εργαλεια με το ενα χερι, π.χ. δραπανοκατσαβιδο
προσωπικα εχω μια 4αρα, θα παρω και μια δυαρα για τον λογο που ειπα και θα περιμενω να φερει και τις 4αρες του για να παρω αλλη μια

Τελικα πηγα σημερα και πηρα το δισκοπριονο μεταλλου.....και νομιζω καλα εκανα...55 ευρω και 3 χρονια εγγυηση που αλλου θα εβρισκα......!!!

20210408_144222.jpg

Ειναι μικρο και πολυ βολικο (σε συγκριση με εναν μικρο στοκαδορο της Hilka)....οι διαστασεις του εκπλησσουν ευχαριστα καθως δεν ειναι "γομαρι" σαν εργαλειο..και σχετικα ελαφρυ σαν κατασκευη....

20210408_144148.jpg

Εδω ανοιγμενος και χωραει ανετα 12cm πλατους σιδερο για κοψιμο....

20210408_144349.jpg

20210408_144657.jpg

Θα δοκιμαστει και αυτο και θα αναφερθουν λεπτομερειες...

Αλλα φαινεται οτι με τα Parkside δεν θα τελειωσουμε...την επομενη εβδομαδα ολο και κατι θα παρουμε....!!!

Last edited: