Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το σκεφτομαι και εγω το μπουλονοκλειδο....ειναι πολυ καλη η τιμη...
Παιδες εχει πολλαπλες εφαρμογες παντως...οτι εχει σχεση με στριφωνι ειναι οτι πρεπει.....
..που μαζι με μια 2αh θα ηταν οτι πρεπει για να γλυτωσω μια και καλη με την ιδεα να δωσω το 160+ που με τρωει τοσο καιρο....

Last edited:
Και περιλαμβάνει και 4Ah μπαταρία, που έχει μόνη της 30€, συν φορτιστή άλλα 15€ τουλάχιστον, άρα το εργαλείο από 70 μένει στα 25€

Στα €25 solo μπορεί να το αγόραζα κι εγώ αφού διαθέτω μπαταρίες και φορτιστή αλλά στα €70 ούτε καν το σκέφτομαι.
Θα τα δώσω σε κάτι πιο χρήσιμο
Ειδικά αφού η χρήση του θα είναι μια στο τόσο κι αν.
Το παλμικό μια χαρά μου κάνει την δουλειά με 205Nm

Σόλο 25 ευρώ αποκλείεται να το βγάλει..
Έχουν αλλάξει πολιτική προς τα πάνω τα lidl...
Πάντως εαν δεν έχεις τίποτα όπως εγώ νομίζω ότι είναι συμφέρον τα 70 ευρω...

Το σκεφτομαι και εγω το μπουλονοκλειδο....ειναι πολυ καλη η τιμη...
Παιδες εχει πολλαπλες εφαρμογες παντως...οτι εχει σχεση με στριφωνι ειναι οτι πρεπει.....
..που μαζι με μια 2αh θα ηταν οτι πρεπει για να γλυτωσω μια και καλη με την ιδεα να δωσω το 160+ που με τρωει τοσο καιρο....
Καμια σχεση το ελαφρύ επαγγελματικο, ρυθμιζόμενο παλμικο με τον ματρακά.Αυτό είναι για μένα και τον Νίκο που βαριόμαστε να ψάχνουμε τον σταυρό για τα μπουλόνια... :cool: :ROFLMAO:

Σταυρό και προ έκταση με σωλήνα στην ανάγκη ... πάντα γεμάτη η μπαταρία και εύκολο στην αποθήκευση !!! :D :ROFLMAO:

Δηλαδή να φτάσεις σε σημείο να εύχεσαι να σε πιάσει λάστιχο για να χρησιμοποιήσεις το μπουλονόκλειδο .... :D

γιωργο 205? ποιο εχεις? το παρκ εχει 180 νομιζω. βεβαια ολα αυτα τα ν.μ. ειναι καπου "θεωρητικα".
παντως τα παλμικα ειναι πιο γρηγορα στο ξυλο, ακομα και απο τα θηριωδη μπουλονοκλειδα επειδη εχουν κρουση και κατα μηκος
και ειναι και πιο ελαφρα.
25-30 € σολο θα το αγοραζα κι εγω επειδη εχω μπαταριες. εχει και τα καρυδακια του μεσα που οσο να το κανεις στοιχιζουν και αυτα.
ειναι πολυ καλη τιμη αν το καλοσκεφτεις το 70 αρι που ζητα .

απο την αλλη, το μικρο κρουστικο ρευματος , αν και το φερνει με εκπτωση, δεν λεει και πολλα καθως ειναι μονο 1.2 joule εναντι 3j του 1050.
ομως παραλληλα ζυγιζει 2,6 κιλα δεν ειναι ελαφρυ, ενω ακομα τα ραφια εχουν το εκπληκτικο 1050 με 3.6 κιλα βαρος και μονο 20 € περισσοτερα, αλλά με πολλαπλασια δυναμη.
σαν εναλλακτικη προταση καλο φαινεται, αλλά ισως να ειναι καλυτερα να περιμενει κανεις το μπαταριας που ειναι πολυ ελαφρυτερο, 1.7 κιλα και 1 joule αν θελει κανεις κατι εναλλακτικο για τρυπηματα . και θα εχει και την ευελιξια της μπαταριας
και λεω για τρυπηματα γιατι το μπαταριας δεν εχει σκαψιμο, αλλά απο την αλλη τι σκαψιμο να κανεις με 1.2 j μονο που εχει αυτο της προσφορας?

• Like
Reactions: nikfor
Λογικα, αν καποια στιγμη το φερει σολο το μπουλονοκλειδο, θα εχει καπου στα 40-55€. Αν ειναι καπου προς τα κατω αυτης της κλιμακας...θα το σκεφτω κι εγω σοβαρα. Αν το φερει, παντα.

Ποσο κοστιζουν συνηθως οι σκετες μπαταριες του Lidl, θυμαται κανείς; Νομιζω Μαρτιο-Απριλιο ειχε φερει κατι εργαλεια και πωλουσε χωριστα φορτιστη και μπαταριες.

Αν τελικα το παρω και χαλασουν οι μπαταριες μελλοντικα, παιζει να κανω καμμια μόντα με μετασχηματιστη 24V. Το εχω ξανακανει με βιδολογο Einhell που ηταν στα 18V αλλα εγω ειχα DC μετασχηματιστη 12+24. Ειχα κολλησει 2 καλώδια στο (+)(-) και οταν εδινα 12 ηταν λιγο ψοφιο αλλα εκανε τα βασικα. Στα 24 τρελαινοταν και ειχε πολυ δυναμη αλλα το δουλευα λιγα δευτερολεπτα μονο, γιατί μύριζε περίεργα ο συλλεκτης της πομπινας. Ζει ακομα το μηχανακι αλλα το εχω παροπλισει.

Ενιοτε (αλλα σπανια) τις βγαζει και λιγο πιο φτηνα, σε προσφορα. Ειχα παρει τουλαχιστον 1 (ή 1 και 1) πριν απο κανα 1μιση χρονο, αν θυμαμαι καλα.

...... παιζει να κανω καμμια μόντα με μετασχηματιστη 24V. ......

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τέτοιες πατέντες και να αχρηστεύσεις τη φορητότητά του!

Ακόμα και αν δεν θέλεις να αγοράσεις καινούργια μπαταρία, αγοράζεις ένα spot welder και αντικαθιστάς τις μπαταρίες σε οποιοδήποτε εργαλείο μπαταρίας. Μη σου πω πως βάζεις και καλύτερες από αυτές που είχε από τη μάνα του

• Like
Reactions: nickmanak and ph64
ναι τον τελευταιο καιρο (1-2 μηνες) ειμαστε πιο φθηνοι απο γερμανια.
ισως ομως να ειναι παροδικο

Οι τιμές στο e-shop είναι μεγαλύτερες συνήθως από τις προσφορές εβδομάδος στα καταστήματα.
Γιατί όταν λέει προσφορές εβδομάδος δεν κοροϊδεύει :cool:

• Love
Reactions: nickolas
γιωργο 205? ποιο εχεις? το παρκ εχει 180 νομιζω. βεβαια ολα αυτα τα ν.μ. ειναι καπου "θεωρητικα".
παντως τα παλμικα ειναι πιο γρηγορα στο ξυλο, ακομα και απο τα θηριωδη μπουλονοκλειδα επειδη εχουν κρουση και κατα μηκος
και ειναι και πιο ελαφρα.
25-30 € σολο θα το αγοραζα κι εγω επειδη εχω μπαταριες. εχει και τα καρυδακια του μεσα που οσο να το κανεις στοιχιζουν και αυτα.
ειναι πολυ καλη τιμη αν το καλοσκεφτεις το 70 αρι που ζητα .

απο την αλλη, το μικρο κρουστικο ρευματος , αν και το φερνει με εκπτωση, δεν λεει και πολλα καθως ειναι μονο 1.2 joule εναντι 3j του 1050.
ομως παραλληλα ζυγιζει 2,6 κιλα δεν ειναι ελαφρυ, ενω ακομα τα ραφια εχουν το εκπληκτικο 1050 με 3.6 κιλα βαρος και μονο 20 € περισσοτερα, αλλά με πολλαπλασια δυναμη.
σαν εναλλακτικη προταση καλο φαινεται, αλλά ισως να ειναι καλυτερα να περιμενει κανεις το μπαταριας που ειναι πολυ ελαφρυτερο, 1.7 κιλα και 1 joule αν θελει κανεις κατι εναλλακτικο για τρυπηματα . και θα εχει και την ευελιξια της μπαταριας
και λεω για τρυπηματα γιατι το μπαταριας δεν εχει σκαψιμο, αλλά απο την αλλη τι σκαψιμο να κανεις με 1.2 j μονο που εχει αυτο της προσφορας?
Νικόλα εχω το dewalt dcf887 το οποίο κατά καιρούς το βγάζει το eshop στα €99 solo
Τώρα αν έχει τα 205ΝMπου αναφέρει δεν το γνωρίζω αλλά μέχρι τώρα όπου το χρειάστηκα έκανα δουλειά μια χαρά.

Με τα υπόλοιπα που γράφεις για τα Joule κάπου σε έχασα, μάλλον είναι αργά και νυστάζω :sleep:

• Like
Reactions: enduras1
Σταυρό και προ έκταση με σωλήνα στην ανάγκη ... πάντα γεμάτη η μπαταρία και εύκολο στην αποθήκευση !!! :D

Δηλαδή να φτάσεις σε σημείο να εύχεσαι να σε πιάσει λάστιχο για να χρησιμοποιήσεις το μπουλονόκλειδο .... :D
Αυτή τη φορά θα σου πω respect :)
Προσωπικά θεωρώ too much το να κουβαλάει κάποιος μαζί του σε ιχ μπολονοκλειδο για την πιθανότητα να τον πιάσει κάποτε λάστιχο. Είναι αστεία υπόθεση η αλλαγή τροχού σε ιχ. Πιο χρήσιμο θεωρώ σε αυτή την περίπτωση μια ηλεκτρική τρόμπα αέρος η οποία κατά 90% θα βγάλει κάποιον προσωρινά από τη δύσκολη θέση μια που τα λάστιχα σε ιχ σπάνια είναι μπαμ και κάτω.

• Like
Reactions: osatosa and panoss1
Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση που κάνεις δεν βλέπει το μπουλονοκλειδο ως εργαλείο με πολλές εφαρμογές...
Ίσως γιατί οι περισσότεροι έχουν αντάπτορα από 1/4 σε 1/2 για παλμικο,όπως και εγω,και μάλλον δεν τους ενδιαφέρει η θα το χρειαστούν μια στο τόσο...
Πάντως σε σιδεροκατασκευες και ξυλοκατασκευες που χρησιμοποιούνται και στριφωνια για βιδωμα βλέπω αρκετούς να τα χρησιμοποιούν και όχι με κάποιο παλμικο με αντάπτορα που ενδεχόμενως να μην δουλεύει σωστά και ίσως ολιγον εκκεντρα που εμείς δεν παρατηρούμε..
Εγώ έχω λόγους εφαρμογής και δεν θέλω να "καψω" το παλμικο...οπότε το σκέφτομαι ακόμη....

Σημερινή φτωχή παραλαβή με 2 κουβαδες 20l της Parkside με χοντρή χειρολαβή όπου αυτός ήταν ο λόγος που το αγορασα ....
20210507_144807.jpg

Εδώ η σύγκριση, παλιός parkside, με έναν κουβά της Vorel που όπως φαινεται και από την φωτο έχει ήδη λυγίσει λόγω άφημα της χειρολαβές αλλά και η διαφορά σε πάχος...
Βλέπουμε και την ενισχυση του περιμετρικου πλαστικού προφίλ του κουβά...
Σαφώς ανώτερος ο parkside,αλλά και με άλλους όπως της Benmann,για αυτό και αγοράστηκε...
20210507_144924.jpg
20210507_144853.jpg