Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το σκαπτικό των 15 joule που αναφέρθηκε παραπάνω είναι πολύ καλή περίπτωση και πάνω που σκεφτόμουν οτι έχω να κάνω κάτι σπασίματα.
Θα περάσω αύριο μπας και πέσω πάνω σε ξε-στοκάρισμα, αν και δεν το βλέπω.
Γενικά το έχει πετύχει κανείς σε κανένα άλλο κατάστημα;

Οποιος θελει να μπει...στον νεο Πτωχευτικο Νομο, πεταγεται μια βολτα απο Lidl Γερμανιας 😁

Α καλά, τακτικός πελάτης σε ότι δεν φέρνουν οι εδώ και είναι αρκετά αυτά...

Το σκαπτικό των 15 joule που αναφέρθηκε παραπάνω είναι πολύ καλή περίπτωση και πάνω που σκεφτόμουν οτι έχω να κάνω κάτι σπασίματα.
Θα περάσω αύριο μπας και πέσω πάνω σε ξε-στοκάρισμα, αν και δεν το βλέπω.
Γενικά το έχει πετύχει κανείς σε κανένα άλλο κατάστημα;
Εγώ σε 3 καταστήματα τις τελευταιες μέρες δεν έχω δει αυτό το σκαπτικο...
Ενδεχόμενως να το είχε στοκ από παλιά για αυτό και η χαμηλή του τιμή...

Kωστή στο Lidl της Λ. Αθηνών είχε σήμερα ένα σχετικά ογκώδη γωνιακό τροχό ρεύματος για τρίψιμο/γυάλισμα σε τοίχους και δάπεδα σε πολύ καλή τιμή (πρέπει να ήταν 30+% κάτω η τιμή). Ήταν όμως μόνο ένα κομμάτι (το είχε στα τελευταία κομμάτια αν θυμάμαι).

• Like
Reactions: KOSSTV
Τον πήρα στα 60 ευρώ πριν από διάστημα...
Καλό μέχρι ένα σημείο....Εάν το είχε 30% κάτω κοντά στο 40αρη καλή η τιμή..
Σε κάθετες επιφανείες για τριψιμο σοβα πάει καλά αλλά έχει βάρος και ζοριζει....κάνει όμως δουλειά...Για πολύ χοντρές/ανωμαλες επιφανείς έτσι και έτσι...
Σε μπετό δάπεδο με την έξτρα καμπάνα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη...
Ίδωμεν...

Το flap δισκάκι που βλέπω στη φωτό, μπαίνει χωρίς να βγάλεις τον προφυλακτήρα?

Εγώ σε 3 καταστήματα τις τελευταιες μέρες δεν έχω δει αυτό το σκαπτικο...
Ενδεχόμενως να το είχε στοκ από παλιά για αυτό και η χαμηλή του τιμή...
Πριν λίγο στη Μεταμορφωση ο πάγκος είχε 6 κομμάτια , λίγο ταλαιπωρημένα τα εξώφυλλα κάποια ανοιγμενα στα 60€

Last edited:
  • Like
Reactions: lazarefa and KOSSTV
Ανοιξα τον νεο τροχο (G6) να δω απλως αν δουλευει.
Δεν εχουν μεγαλες διαφορες απο τον αλλο που ειχα (E4).
Λιγο πιο σκουρα χρωματα στην κεφαλη και στην λαβη πισω ο νεος, και λιγακι πιο κοντος και λεπτος. Επισης, ο φραχτης του νεου εχει μεγαλυτερο ευρος κινησης. Βαρος περιπου ιδιο (στο χερι, δεν τους ζυγισα).

IMG_20210604_012705.jpg

IMG_20210604_012751.jpg

Με την ευκαιρια: Ξερει κανεις αν βγαινει τελειως το προστατευτικο και πώς; Ειδα μια ροδελιτσα μαυρη, μαλλον "ασφαλεια", αλλα βαρεθηκα να την πειραξω.

Με την ευκαιρια: Ξερει κανεις αν βγαινει τελειως το προστατευτικο και πώς; Ειδα μια ροδελιτσα μαυρη, μαλλον "ασφαλεια", αλλα βαρεθηκα να την πειραξω.
Τα έχουμε δημοσιεύσει αυτά κύριε .... να παρακολουθείτε τα σχόλια μας !! :cool: :D https://avclub.gr/index.php?threads...ια-προσφορές.117926/page-1060#post-1058665907

• Haha
Reactions: mastroxalastis
Ημαρτον, μεγαλε Προφητη του θεου parkside :)

Αρα, οντως ειναι αυτη η ροδελιτσα ε;
Βγαινει και (κυριως) ξαναμπαινει ευκολα;