stelioss_1
Established Member
- 7 June 2013
- 154
Ναι για αυτό μιλώ! Απλά δεν έχω τον κωδικό τού. Αυτο το καιρό το lidl μας τα πήρε τα λεφτά! Η βαλίτσα για εργαλεί ? Την έχει κάποιος?
Τι υλικό ειναι? Καουτσουκ ή πλαστικο? Δλδ μαλακό υλικο ή σκληρό?με ωραίο υλικό κύλισης.
Τι υλικό ειναι? Καουτσουκ ή πλαστικο? Δλδ μαλακό υλικο ή σκληρό?
α, ναι, ξέχασα να το γράψω!
Είναι ένα αρκετά σκληρό καουτσούκ. Μοιάζει αντοχής και υποθέτω θα είναι αρκετά αθόρυβο στην κύλιση.
Το πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κλειδί. Θεωρώ πως για τα λεφτά του είναι καλή περίπτωση aαω έχεις κάποιο παξιμάδι που έχει σφίξει-κολλήσει και δεν θέλεις; να χαλάσει το εξάγωνο. Πιο πολύ βρίσκει πεδίο χρήσης σε υδραυλικές εφαρμογές θα έλεγα όπου δεν θέλεις ίσως να χαλάσεις κάποιο χρωμέ ή ορειχάλκινο παξιμάδι, αν δεν έχεις μαζί ή δεν διαθέτεις το σχετικό κάβουρα της knipex ή της rothenberger, με τις προστατευτικές πλαστικές σιαγόνες. Αααααα τα προαναφερόμενα έχουν και κανένα 40αρι ευρώ σε σχέση με τα περίπου 8 που κοστίζει αυτό, όποτε δεν είναι άσχημο να υπάρχει στην εργαλειοθήκη (αν υπάρχει χώρος....λοιπον...σημερα πηρα το γαλλικο κλειδι-σκυλα
καλη κατασκευη, περασμενο αλδακι (χμμμμ) και κλειδωνει καλα
Αλλα αν το ρυθμισεις πανω στο παξιμαδι εφαρμοστα, δεν θα μπρορει να κλειδωσει...θελει ελαχιστα λασκα>
μπελαλιδικο, δεν κανει για συνεργειο, αλλα για τον περιστασιακο χρηστη που θελει να εχει ενα γαλλικο με καλη εφαρμογη ισως να αξιζει.
απο την εμπειρια μου υα σπιτικα υδραυλικα δεν εχουν τετιες δυναμεις που να κινδυνευει να χαλασει το παξιμαδι απο ενα κοινο γαλλικο κλειδι.Το πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κλειδί. Θεωρώ πως για τα λεφτά του είναι καλή περίπτωση aαω έχεις κάποιο παξιμάδι που έχει σφίξει-κολλήσει και δεν θέλεις; να χαλάσει το εξάγωνο. Πιο πολύ βρίσκει πεδίο χρήσης σε υδραυλικές εφαρμογές θα έλεγα όπου δεν θέλεις ίσως να χαλάσεις κάποιο χρωμέ ή ορειχάλκινο παξιμάδι, αν δεν έχεις μαζί ή δεν διαθέτεις το σχετικό κάβουρα της knipex ή της rothenberger, με τις προστατευτικές πλαστικές σιαγόνες. Αααααα τα προαναφερόμενα έχουν και κανένα 40αρι ευρώ σε σχέση με τα περίπου 8 που κοστίζει αυτό, όποτε δεν είναι άσχημο να υπάρχει στην εργαλειοθήκη (αν υπάρχει χώρος....). Άλλωστε είναι και ένα εργαλείο που τουλάχιστον εγώ στο νησί δεν το έχω ξαναδεί σε μαγαζί....
Το άλλο που είχε με την καστάνια ναι το έχω δει σε κατάστημα έχει όμως και αυτό σε 12" την τριπλάσια τιμή....
Σχετικά είναι όλα , προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν για ac . Γενικά με 30-50Ε αγοράζεις και ενα επώνυμο αρα δεν ειναι θέμα τιμής αλλα ακρίβειας (βλέπε uni t extech ). Για αυτό λέω εαν θέλει κάποιος να αγοράσει ας πάρει μια αμπεροτσιμπίδα για ac να εχει εργαλείο που είναι πρωτα για ac , εγώ που δεν εχω μεγάλες απαιτήσεις (συστήματα ασφαλείας και λίγες επισκευές σε πλακέτα ) εχω ενα extech Που εχει και ανιχνευτή τάσης ανέπαφο (οπου παραδόξος σε τοίχο τα πάει καλά ), ούτε γρήγορο είναι , ούτε καμία φοβερή κατασκευή αλλα την δουλειά του την κάνει . Φυσικά δεν δικαιολογείτε να εχουμε όλοι fluke (αλλο επίπεδο )Καλημέρα, Για το πολύμετρο έχει κάποιος άποψη? Το έχει κάποιος ? Θατο βάζατε για μέτρηση ac?
Την προηγούμενη φορά το χασαμε για μια μέρα! Ήθελα να το πάρω και μια μέρα πριν βγει, εφαρμόστηκαν τα περιοριστικά μέτρα για την πώληση προϊόντων στα SM λόγω Covid :-/καλημερα! γνωμες για το περιστροφικο τριβειο 140w της επομενης πεμπτης?
αν θυμαμαι καλα το εχουν αγορασει καποιοι συναδελφοι, την προηγουμενη φορα που το εφερε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.