Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα σας για να το κλείσω το ερώτημα επειδή εγώ ήμουν αυτός που το άνοιξα-έθιξα, να σας πληροφορήσω πως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το service του τμήματος εξυπηρέτησης του lidl και εν συνεχεία τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα από το Houston service, με ενημέρωσαν πως οι μπαταρίες των προϊόντων του lidl που αγοράζονται μόνες τους extra έχουν 6 μήνες εγγύηση.
Το ίδιο μου είχαν πει κι εμένα. Τα 3 χρόνια είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

Ναι, δεν πήγα για επισκευή, είχα παραγγείλει μια καινούρια μπαταρία και πέρασα να παραλάβω.
Όπως και νάχει όμως το «δεν έχει εγγύηση γιατί είναι ανταλλακτικό» είναι αστείο.
Βιαζόμουν πάρα πολύ όμως και δεν το συνέχισα…
Απο το παζαρι του Σχιστου να ψωνιζες κατι καλυτερο θα εκαναν.
Τραγικο

• Haha
Reactions: n_olympios
Τι μου θυμησες πατριωτακι, παζαρι στο Σχιστο.... respect (y)(y)
Μετα απο επιβεβαιωμενες πληροφοριες ειχα παει και ειχα αγορασει την δεκαετια του 90 ενα Ρωσσικο πιανο απο εκει με 90,000 δραχμες αν θυμαμαι καλα, που το εχω ακομα!!!

• Like
Reactions: enduras1
Στο Σχιστό το μόνο που δεν πουλάνε είναι ανθρώπους. Αν και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αν ψαχτείς λίγο παραπάνω...
Κάποτε έτσι ήταν και το Μοναστηράκι, γύρω από την πλατεία Αβησσυνίας, αλλά το έφαγε ο τουρισμός.

• Like
Reactions: KOSSTV and panoss1
Σε αυτά τα παζάρια όλα τα έβρισκες...!!!
Από το πιο περίεργο μέχρι και το πιο δυσεύρετο...!!!!
Κρίμα που έκλειψαν...!!!
όλα τα έβρισκες αλλα αλλαζουν οι εποχές και εαν ρωτούσες κάποιοι είχαν μέχρι και μεταχειρισμένα εργαλεία (κλεμμένα ), αν σε ψιλοήξεραν μια χαρα σου έσπρωχναν . Τα ίδια και στο κέντρο τις Αθήνας , βιτρίνες ακόμη και εκει . Πολύ σαπίλα γενικά και η αστυνομία να βλέπει , . Ηξερα 3 πελάτες τους που ψώνιζαν ετσι και ήθελαν να λέγονται και επαγγελαμτίες τεχνίτες . Προσωπικά ποτέ δεν μου έκανε καρδιά να πάρω αν και είχα την ευκαιρία να βγάλω εργαλεια μπαταρίας στο 1/3 της τιμής τους

Τωρα εχουμε περάσει στις υπεραγορές με τα κινέζικα που δεν βρίσκεις τον τρόπο πώς μένουν ανοιχτά σαν επιχείρηση με τα εξοδα που έχουν (και μετά μαθαίνεις πως είναι logistic αποθήκες που εξιπηρετούν είσαγωγές αρα τα έξοδα επιβαρινουν την κινέζικη θυγατρική )

Είπαμε μπορουσαμε να περνούμε διαφορά και περιεργα....οχι και εργαλεια που δεν ηξερες προλευση,αν ηταν μιαμου και απο ποιον...!!!
Ένα παζάρι τετοιες καταστάσεις εγκυμονούσε και ήταν δύσκολο καμία φορά να καταλάβεις τι και πώς...
Εξάλλου για να πας σε κάτι τέτοιο έψαχνες και το φτηνό..κακα τα ψέματα.. οπότε ειχες αγωνία κυνδινου την πάτησες...!!!
Προσωπικά ακριβό πράγμα δεν πήρα ποτέ...

• Like
Reactions: panosX
Είπαμε μπορουσαμε να περνούμε διαφορά και περιεργα....οχι και εργαλεια που δεν ηξερες προλευση,αν ηταν μιαμου και απο ποιον...!!!
Ένα παζάρι τετοιες καταστάσεις εγκυμονούσε και ήταν δύσκολο καμία φορά να καταλάβεις τι και πώς...
Εξάλλου για να πας σε κάτι τέτοιο έψαχνες και το φτηνό..κακα τα ψέματα.. οπότε ειχες αγωνία κυνδινου την πάτησες...!!!
Προσωπικά ακριβό πράγμα δεν πήρα ποτέ...
Καλα τα λες απλά πολλοι πήγαιναν για τα "καλά" εμείς και για βόλτα πηγαίναμε να χαζέψουμε .

• Like
Reactions: YiorgosX and KOSSTV
Την αλλη εβδομαδα εχει αυτο το πολυ χρησιμο σετ καρυδακια με bits..

Πόσες ίντσες είναι;
Οπτικά μου φαίνεται ότι είναι 3/8" αν και θα το ήθελα σε 1/2".

παιδες θα σας στενοχωρησω, το 1/4 πρεπει να ειναι που ειχα αγορασει περισυ σε αυτη τη τιμη περιπου
φαινεται αλλωστε και απο τις τιμες ροπων που δινει
ειναι πολυ βολικο παντως και αξιζει να το εχετε

Εαν ειναι 1/4 δεν με χαλαει καθολου καθως μπορω να το συνδιασω...το σκεφτομαι για μονιμα στο αυτοκινητο...

Νομιζω οτι εχει μεχρι 14mm Αγγελε...Ας μας πει και ο Νικολας....

• Like
Reactions: nickolas
ε, σε αυτη τη τιμη με τοσα πραγματα μεσα, θα ηταν κλοπη :)
πιο μεγαλα καρυδακια ειναι για πιο πολλες δυναμεις, αρα πας σε 3/8.

εχω ενα σετ 3/8 κινεζο 32 + χρονων τωρα.
ειδα κατι παρομοιο να πουλανε πολυ φτηνα σαν και τουτο
https://www.skroutz.gr/s/15454761/Aiwa-Καστάνια-με-Καρυδάκια-1-4-3-8-40τμχ.html

το μονο προβλημα που ειχα καποτε ηταν οτι ειχε σπασει το ανταπτορακι απο 3/8 σε 1/4 απο την πολυ δυναμη που του ειχα βαλει οταν εφτιαχνα ενα γραφειο απο ντεξιον και ειχα αναγκαστει να αγορασω ενα αντιστοιχο facom που εκανε περισσοτερο απο ολο το σετ :)
τα καρυδακια του ομως παροτι κινεζοι και παροτι 3/8 αλλά και 1/4 δεν χαλασαν

στο σετ αυτο, συμπληρωσα πριν λιγο καιρο και δυο μεγαλυτερα καρυδακια 3/8 μεμονομενα απο νταγιοπουλο, και με το σετ αυτο και του λιντλ που φερνει τις επομενες μερες, κανω ολες τις δουλιες.
απο το να μονταρω ντεξιον μεχρι οτιδηποτε!
σε εργασιες χεριου για μονταρισματα και κατασκευες, δεν νομιζω να χρειαστει κανεις κατι περισσοτερο

εγω απλα καποια στιγμη θα συμπληρωσω και με τουτο (για το παλμικο και το μπουλονοκλειδο) και θα ειμαι κομπλε για τα παντα
https://www.skroutz.gr/s/25269791/Total-Σετ-Καρυδάκια-Αέρος-1-2-THISTD12101-10τμχ.html

αν παλι θελει κανεις να μεινει πιστος στο χερι του, τουτο εδω ειναι για δυνατες καταστασεις στο 1/2 που μπορεις να βαλεις πολλες δυναμεις
https://www.skroutz.gr/s/15468771/Total-THT141121-Καστάνια-με-Καρυδάκια-1-2-12τμχ.html

Εαν ειναι 1/4 δεν με χαλαει καθολου καθως μπορω να το συνδιασω...το σκεφτομαι για μονιμα στο αυτοκινητο...

Νομιζω οτι εχει μεχρι 14mm Αγγελε...Ας μας πει και ο Νικολας....

κωστη πηγα και το εφερα απο την αποθηκη, οντως εχει μεχρι 14αρι
(απο 4, 4.5 , 5, 6, 7, ... 14)
περα απο καρυδακια εχει και αρκετες μυτες-μπιτακια που πανε στη καστανια ή στο κατσαβιδι αλλά και πολυ χρησιμο Τ και ευκαμπτη προεκταση και κατσαβιδι και σπαστό και ολα!
πραγματικα αξιζει να το παρετε

Last edited:
  • Like
Reactions: KOSSTV and nikfor
Ναι, ειναι καλο, το εχω κι εγω και ειναι μονιμα σε πρωτη ζητηση στην αποθηκη. Απλως, αν ειχε 3-4 μεγεθη ακομα, θα ηταν (υπερ)πληρες.

το λιντλ βγαζει παρομοιο σετακι στα 3/8 που νομιζω οτι εχει λιγο μεγαλυτερα καρυδακια αλλά εχει να το φερει πολυ καιρο
μεχρι να το φερει, εγω ισως παρω και τουτο το σετ, οπότε καποια νουμερα θα αλληλοκαλυπτονται με τα δυο υπαρχοντα και άλλα θα φτανουν σε πολυ μεγαλυτερα νουμερα. και για ο,τι μου λειπει θα υπαρχουν και μεμονομενα (ο νταγιοπουλος -και αλλοι- φερνει πολλα σε διαφορες διαστασεις)

δεν με πειραζει που δεν ειναι χρωμιου-βαναδιου, και το κινεζικο που εχω τοσες δεκαετιες, απο χαλυβα ειναι

Νομίζω ότι πάνω από 14αρη δεν θα χρειαστεί εύκολα κάνεις σε ότι εχει σχέση με το αυτοκίνητο...
Εξάλλου εαν θέλω μεγαλύτερο εχω ολόκληρη 1/2 της Stanley μέχρι 24αρη...οπότε αυτή με τα 3/8 δεν θα μου λείψει...
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα με μια...
Οποτε μάλλον θα την χτυπήσω...είναι πολύ φτηνή...

Last edited:
  • Like
Reactions: nickolas