Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Kαι εγώ ήθελα 4αρα,γιατι πήρα το πιστολέτο μπαταρίας και πήρα το service τηλέφωνο και μου είπαν ότι πουλάνε την μπαταρία την 4αρα (ΡΑΡ 20 Α3) με 23€,μπορείς να την παραγγείλεις και να στην φέρει courier με 5€ επιβάρυνση η μπορείς να πας να την πάρεις από εκεί ,στα πευκάκια που είναι το service,απ' ότι με πληροφόρησαν.

Στο lidl Μελισσιων, μεχρι πριν 2-3 μερες ειχε μπολικες 4αρες, αν τυχον εισαι κοντα.
Είσαι σίγουρος ότι ήταν 20V;
Γιατί 12V 4άρες βρήκα και 'γω πολλές.
Βέβαια ξεχωρίζουν πολύ εύκολα,έχουν τελείως διαφορετικό σχήμα και μέγεθος.

Ελπιζω να φερει 4 γιατι η 2ρα μονο για το δραπανοκατσαβιδο ειναι καλη, σε μερικα τελειωνει πολυ γρηγορα.

Κάνε την επιστροφή και επικοινώνησε με το service να προμηθευτείς από εκεί 4αρα.
Η 2αρα δεν αξίζει καθόλου για ενεργοβόρα εργαλεία όπως ο τροχός

• Like
Reactions: SokoNik
Σε ευχαριστω δε περιμενα να βρω ανθρωπο να τα εχει και τα δυο. Εχω δει εως χτες οτι υπαρχουν σε μαγαζια ακομα.
Γενικα το 2-26 απο οτι γραφει η bosch κανει για ελαφρυ καλεμισμα σε μπετο. Γενικά εχω κανει πολλες δουλειες με το 2-26 πχ σκαψιματα σοβαδες, τρυπες σε μπετο, σκαψιμο τσιμετοκονιες κτλ. Βεβαια φοβαμαι πως θα το χαλασω αν το χρησιμοποιησω για σκαψιμο εξω αν και εχω σπασει υπολειματα μπετου στο χωμα.
Ο φοβος μου ειναι μηπως ειναι αδυναμο για σκαψιμο στο χωμα το pah 1300 και θελει κατι ποιο δυνατο.

αν δεν σου κανει, μην πετας τη συσκευασια και τιποτα και το επιστρεφεις μεσα σε 3 μηνες και σου δινουν τα λεφτα σου πισω.
αν εχεις πληρωσει μετρητα, σου δινουν χρηματα, αν με καρτα στα πιστωνουν και τον επομενο μηνα τα εχεις μεσα

• Like
Reactions: KOSSTV
αν δεν σου κανει, μην πετας τη συσκευασια και τιποτα και το επιστρεφεις μεσα σε 3 μηνες και σου δινουν τα λεφτα σου πισω.
αν εχεις πληρωσει μετρητα, σου δινουν χρηματα, αν με καρτα στα πιστωνουν και τον επομενο μηνα τα εχεις μεσα
Το πήρα ελπίζω να μου κάνει. Πιστεύω με τόσο βάρος που έχει κάτι θα κάνει.

• Like
Το πήρα ελπίζω να μου κάνει. Πιστεύω με τόσο βάρος που έχει κάτι θα κάνει.
Θα το δεις και στην πραξη οτι δεν θα εχει καμια σχεση με το Bosch....θα κανεις σιγουρα πιο γρηγορα την δουλεια σου....
Aναμενουμε τις εντυπωσεις σου...

Απλα ειδα μια δημοσιευση πιο πριν και δε ξερω αν το καταλαβα καλα ελεγε πως ειναι περιπου τα ιδια σε δυναμη και μου εκανε εντυπωση - ισως να καταλαβα λαθος. Πιστευεις θα βοηθησει να σκαψω το κηπο μιας και με χερι ειναι σχεδον αδυνατο;
Δεν κάνει το κομπρεσερ για χώματα και γιατί θα είναι σαν να βαράει στον αέρα η κρούση και γιατί θα αναγκαστείς να το χρησιμοποιήσεις σαν μοχλό για να κουνήσεις το χώμα με ότι ζημιά συνεπάγεται στη φωλιά του καλαμιού ...

Παπάριασε το χώμα στο νερό και μόλις τραβήξει λίγο πλάκωσε το με τον κασμά...

εδω ομως το φτυαρακι το μακιτα μια χαρα δουλια κανει
και απομακρυνει τα χωματα με αξινα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

βεβαια το εργαλειο ειναι πιο μεγαλο απο το 1300 της παρκσαιντ. ειναι αντιστοιχο του 1700

• Like
ωραια δουλεια κανει το φτυαρακι

Πανο, εχεις ενα δικιο, αλλα αν εχεις μετρα και εχει πολυ πετρα δεν παλευεται. Οσο πιο φαρδυ ειναι το καλεμι τοσο καλυτερα για το εργαλειο.

• Like
Reactions: panoss1 and KOSSTV
Νικολα αυτο ειναι το φτυαροκαλεμο που ανεβασα πιο πριν....ειναι 11εκ πλατος....!!!
Η δουλεια μια χαρα θα γινει και με το Parkside απλως οχι τοσο γρηγορα,λογω διαφορας δυναμης με το Μakita,αλλα εξισου το ιδιο σαν αποτελεσμα...

Πανο μας εφαγαν τα ηλεκτρικα εργαλεια....!!!
Ετσι το καναμε παλιοτερα και ξεσκουριαζαμε και εμεις....!!

Προφανώς αυτά τα εργαλεία είναι χρήσιμα αλλά με την προϋπόθεση να «δουλεύουν» και σε σκληρά εδάφη.
Αυτό που βλέπω εγώ στο video σκάβεται και με τα χέρια, που λέει ο λόγος. Δεν είναι σοβαρά test αυτά για να βγάλεις συμπεράσματα.
Εγώ μ’ένα φτυάρι πατητό, ένα λισγάρι, θα το τελείωνα πολύ πιο γρήγορα.

• Like
Reactions: KOSSTV and panoss1
Ναι αλλα ο φιλος Μπαμπη εχει σκληρο εδαφος οποτε μαλλον κατι τετοιο θα του χρησιμευσει...
Με το χερι οι εργάτες δε μπορουσαν να σκαψουν με τιποτα μιας και ειναι πολυ σκληρο το χωμα και εχει αρκετη πετρα που σπάει σχετικα ευκολα μεν αλλα θελει κοπο.

• Like
Reactions: Χιωτης
Προφανώς αυτά τα εργαλεία είναι χρήσιμα αλλά με την προϋπόθεση να «δουλεύουν» και σε σκληρά εδάφη.
Αυτό που βλέπω εγώ στο video σκάβεται και με τα χέρια, που λέει ο λόγος. Δεν είναι σοβαρά test αυτά για να βγάλεις συμπεράσματα.
Εγώ μ’ένα φτυάρι πατητό, ένα λισγάρι, θα το τελείωνα πολύ πιο γρήγορα.
Και εκτος αυτου, ειναι και πολυ πιο επιπονο για τη μεση απο τον κασμα..
να εισαι σε τετοια σταση ολη την ωρα..

Αυτό λέω Κώστα, αν δουλέψει το εργαλείο σ´αυτό το έδαφος θα είναι όντως μεγάλη βοήθεια.
Έχω επιφυλάξεις όμως.

• Like
Θα το πάω χαλαρά δε βιάζομαι. Πάντως δυστυχώς με το χέρι δε γίνεται δουλειά. Έχω σκάψει στο πατρικό μου που είχε χώμα με το χέρι 1μ βάθος για 30 μέτρα αλλά εδώ βαράς με κασμα και είναι σα να βαράς μπετό. Είναι σε ανηφόρα και έχει σκαφτεί και είναι βράχος σχεδόν το έδαφος. Δε ξέρω πως λέγεται αλλά δεν είναι από τις πέτρες που δε σπάνε με τίποτα δηλαδή με 3 -4 κοπανηνατα τη ραγίζεις αλλά θες μήνες έτσι χωριά τη κούραση. Το νερό βοηθάει σε ένα βαθμό αλλά θέλει συχνά βρεξιμο

Αυτό λέω Κώστα, αν δουλέψει το εργαλείο σ´αυτό το έδαφος θα είναι όντως μεγάλη βοήθεια.
Έχω επιφυλάξεις όμως.
Ιδανικά ήθελε μηχάνημα (τσάπα) αλλά όπως είναι το οικόπεδο δε μπορεί να πάει σε όλα τα μέρη. Ο γείτονας που ανοιξε νέο βόθρο πάλευε 2 μέρες το jcb συνέχεια άλλαζε τρυπάνι με το άλλο. Θυμάμαι άλλου που κάναμε βόθρο σε καμιά ώρα είχε τελειώσει και εδώ ήθελε μέρες.

• Like