Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχει (η σταινελ, νομιζω) καποιες που τις λεει "extra strong" ή καπως ετσι. Ισως και αλλες εταιριες. Εχω παρει κι εγω, αλλα δεν εχω δεησει ακομα να κανω μια δοκιμη, σε σχεση με τις φτηνιαρικες.

Edit: Ultra power, τελοσπαντων.

• Like
Reactions: nickolas
Μια που τις αναφερατε, αυτες τις crystal, τις εχει δοκιμασει κανεις; Ειναι οντως "διαφανεις"; Ακομα και αν τις "πασπατεψεις";
Οι περισσοτερες "διαφανεις" που εχω δοκιμασει ασπριζουν πολυ απο μολις στεγνωσουν, ενω αν τυχον τις ακουμπησεις, παραγινεται το κακο τους.
Ειναι σημαντικα διαφορετικες αυτες;

Να τις πασπατεψεις΄;:oops:
Λοιπόν στο αυτοκίνητο που στερέωσα κάτι καλώδια για την parking cam ενώ στην αρχη ηταν διάφανη τώρα εχει αρχίσει και ασπρίζει μαλλον λόγω ζέστης επειδη το οχημα εμενε καποιες ωρες στον ηλιο
Στο σπίτι που περασα καλωδια πανω απο τις καρσες στις πορτες μετα απο κανα εξάμηνο δείχνουν ακομα εντελώς διάφανες

Στο καταστημα Βριλησσίων εχουν μεινει φαλτσοπριονα, μπαταριες και φορτιστες, καρφωτικα ηλεκτρικα ( χτυπησα ενα), τριβεια, πολυεργαλεια και δισκοπριονα για οποιον ενδιαφερεται

Ειναι σαν το Lidl Εκαλης, παντα υπαρχουν εργαλεια γιατι οι αρχοντες της περιοχης δεν τα αγοραζουν αφου δεν φτιαχνουν και τιποτα μονοι τους.
Ετσι ειναι...ο πατερας μου το προτιμα σε σχεση με των Μελισσιων και βρισκει παντα αυτο που θελει.....!!!

Ειναι σαν το Lidl Εκαλης, παντα υπαρχουν εργαλεια γιατι οι αρχοντες της περιοχης δεν τα αγοραζουν αφου δεν φτιαχνουν και τιποτα μονοι τους.
Γενικά για πολλούς είναι υποτίμητικο να ασχολείσαι με τέτοια. Με έχουν ταπεινώσει πολλές φορές.

• Wow
Reactions: Χιωτης
Ποιο είναι το Lidl Εκάλης;
Δεν βρήκα κανένα Lidl κοντά στην Εκάλη, μήπως εννοείς στην Άνοιξη; (Λεωφ. Μαραθώνος 7, Άνοιξη)
Αυτο ειναι Παναγιωτη....δεν εχει αλλο στα περιξ...

• Like
Reactions: aetosa
Το πιστόλι θερμόκολλας και το ηλεκτρικό καρφωτικό είναι καλά;
Είχα πάρει παλιά ένα πιστόλι θερμόκολλας ρεύματος και έμεινε μέσα ένα stick σιλικόνης που δεν έβγαινε και στο τέλος το πέταξα

Το ηλεκτρικό καρφωτικό το έχω δοκιμάσει ελαφρώς και μου φάνηκε μια χαρά, τα 32 χλστ καρφάκια που μπορεί να πάρει είναι υπεραρκετά!
Αν βρείτε παρτε και τα αναλώσιμα του (πέραν αυτών που περιλαμβάνει η συσκευασία), τα είχα αγοράσει μαζί με το καρφωτικο πριν μερικές εβδομάδες που τα είχε ξαναφέρει.

Οσονούπω και πλανη-ξεχονδριστηρα σε τιμή super https://www.lidl.de/p/parkside-abricht-und-dickenhobelmaschine-padm-1250/p100322247