Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωραίος Νίκο...!!!
Καλά έκανες...και μπράβο στα Lidl για την άμεση έμπρακτη βοήθεια του προβλήματος με γρηγορη εξυπηρέτηση με αντικατάσταση νέου,και μάλιστα όχι φτηνού εργαλείου...
Να τα λέμε και τα καλά...!!!
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχεις θέματα εαν κατάλαβες εξ αρχής την διαφορά...

• Like
Reactions: nikfor
Όλα καλά. Αφιέρωσε ένα απόγευμα να κάνεις όλα τα σεταρίσματα και μετά δοκιμαστικές κοπές. Αναμένουμε εντυπώσεις στο test-drive.

Αμ δε!

Το ψιλό-στήνω όλο χαρά και κάνω την πρώτη δοκιμή
(όλος ο μηχανισμός του μοτέρ-δίσκου είχε έναν περίεργο τζόγο που δεν μου άρεσε)

Κόβω την πρώτη λωρίδα ΚΠ και στο τέλος της κοπής κάνει ένα θορυβώδες kickback και εκσφενδονίζει το κομμάτι που έκοβα προς τα πίσω (το κομμάτι ήταν μεταξύ δίσκου και φράχτη)! :eek:
Ευτυχώς στεκόμουν - όπως πάντα - πολύ πιο αριστερά από το δίσκο, οπότε όλα καλά.

Πατάω το μπουτόν να κλείσω το δισκοπρίονο ... ΤΙΠΟΤΑ! Νεκρό! :eek:
Κάπως αμήχανος τραβάω το εργαλείο από την πρίζα για να σταματήσει!
Το ΟΝ δούλευε αλλά το OFF οχι!

Έστω και έτσι, δοκιμάζω άλλους δυο δίσκους, το ίδιο kickback αν και άλλες πιο απαλό, και άλλες πιο έντονο

Οπότε ξανά τηλέφωνο στο Houston Service.
Μου λένε να το πάω να μου δώσουν τρίτο δισκοπρίονο. Αλλά τους λέω
"κουράστηκα βρε παιδιά με αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να το επιστρέψω τελείως;"
"Βεβαίως και μπορείτε αφού είστε μεσα στο τρίμηνο"

Πριν δεν μπορούσα γιατί δεν είχα το κουτί του. :D
Τώρα μπορούσα αφού σήμερα μου έδωσαν το καινούργιο μαζί με το κουτί!

Οπότε, βουρ για το Lidl Αλίμου και σε λίγα λεπτά τα 129€ μπήκαν και πάλι στο πορτοφόλι μου.
Έβαλα λίγα ακόμα (ή μάλλον πολλά ακόμα) και πήρα ένα καλύτερο. Θα γράψω σε λίγο στο αντίστοιχο νήμα.

Οπότε και παλι μπράβο στο Lidl! (y) (y)
Παρόλη την ταλαιπωρία, το γεγονός πως μου άλλαξαν το εργαλείο και στην συνέχεια μου έδωσαν τα χρήματα μου πίσω είναι κάτι που δεν νομίζω να υπάρχει αλλού στην Ελλάδα.

Είναι να μην σου κάτσει στραβό εργαλείο. Εγώ που έχω για πάνω από δεκαετία το προηγούμενο μοντέλο μπορώ να σου πω ότι είναι σκυλί στην δουλειά του και είναι μια χαρά.

Οπότε και παλι μπράβο στο Lidl! (y) (y)
Φιλε μου μετα απο τοση ταλαιπωρια, και με δεδομενο οτι η δουλεια σου δεν εγινε τελικα με το Lidl, νομιζω οτι δεν αξιζει το μπραβο. Τουλαχιστον για την συγκεκριμενη περιπτωση.

ναι, αν απομονώσουμε αυτήν την περίπτωση, έχεις δίκιο, δεν αξίζει το μπράβο.

Το "μπράβο" πάει στη συνολική αντιμετώπιση της εταιρείας προς τους πελάτες της.
Άλλωστε έχω πλήθος εργαλείων Parkside που λειτουργούν μια χαρά.

Μπράβο που με την πολιτική της, ακόμα και σε μια τόσο στραβή περίπτωση δεν βγήκα ζημιωμένος.
Ναι, ταλαιπωρήθηκα πολύ, αλλά όταν αγοράζω κάτι στο 1/5 της τιμής ενός επώνυμου, το κάνω εν γνώσει μου πως μπορεί και να ταλαιπωρηθώ, έχοντας όμως τη σιγουριά πως δεν θα χάσω τουλάχιστον τα λεφτά μου.

Έχω φάει τόση ταλαιπωρία από άλλη εταιρεία για να μου αλλάξουν ένα ελαττωματικό εργαλειακι των 10€ που δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω στα Lidl τη σωστή πολιτικη τους και ας με ταλαιπωρούν καμιά φορά. :)

Το "μπράβο" πάει στη συνολική αντιμετώπιση της εταιρείας προς τους πελάτες της.
Άλλωστε έχω πλήθος εργαλείων Parkside που λειτουργούν μια χαρά.

Μπράβο που με την πολιτική της, ακόμα και σε μια τόσο στραβή περίπτωση δεν βγήκα ζημιωμένος.
Ναι, ταλαιπωρήθηκα πολύ, αλλά όταν αγοράζω κάτι στο 1/5 της τιμής ενός επώνυμου, το κάνω εν γνώσει μου πως μπορεί και να ταλαιπωρηθώ, έχοντας όμως τη σιγουριά πως δεν θα χάσω τουλάχιστον τα λεφτά μου.

Έχω φάει τόση ταλαιπωρία από άλλη εταιρεία για να μου αλλάξουν ένα ελαττωματικό εργαλειακι των 10€ που δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω στα Lidl τη σωστή πολιτικη τους και ας με ταλαιπωρούν καμιά φορά. :)
Το μπράβο πάει και εσένα γιατί έχεις πιάσει το γενικό νόημα πολύ σωστά !!! (y)

• Love
  • Like
Reactions: MAN0S and nikfor
Έβαλα λίγα ακόμα (ή μάλλον πολλά ακόμα) και πήρα ένα καλύτερο. Θα γράψω σε λίγο στο αντίστοιχο νήμα.
Γράψε και τι διαφορές έχεις σε σχέση με το Parkside, σε τι είναι καλύτερο (ή, ίσως, και χειρότερο; ).

Γράψε και τι διαφορές έχεις σε σχέση με το Parkside, σε τι είναι καλύτερο (ή, ίσως, και χειρότερο; ).

Θα μου δώσεις λιγο καιρό να το δοκιμάσω σε ενα ολοκληρωμένο προτζεκτ που θα φτιάξω.

Μετά θα γράψω τα πάντα αναλυτικά :)

• Like
Reactions: aetosa
Ωραία η πριονοκορδελα, την έχει ξαναφέρει;
Δεν την εχει ξαναφερει
Την βλεπω καλη περιπτωση, αν και με προβληματισε το παρακατω video, γιατι ξεραινονται τα λαστιχα των τυμπανων ... και αντε να βρεις για αντικατασταση

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: pavlos49
Αναφερομαι στην κινητη βαση δραπανου η οποια ειναι εξυπηρετικοτατη και ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ σε αλλες εταιρειες.

Δύο βίντεο με την βάση δραπάνου εν δράσει. Στα βιντεάκια φαίνεται μια χαρά (χωρίς ιδιαίτερους τζόγους). Σε σύγκριση με την αντίστοιχη wolfcraft (3πλάσια τιμή) δεν έχει υποδοχή για σκούπα ούτε ρύθμιση για τιλτ του άξονα - θα ζήσουμε και χωρίς αυτά.

Υπόψη ότι το μοντέλο της πριονοκορδέλας είναι το προηγούμενο (Α1 ) γιατί υπάρχει και νεότερη έκδοση Β2 .
Τώρα τι διαφορές έχουν , και γενικότερα όπως λέει και ο Σώφρων παραπάνω ,που βρίσκεις ανταλλακτικά , αλλά και κορδέλες , δεν το ξέρω .

• Like
Reactions: pavlos49