Ορθώς ο Σώφρων , δεν το πρόσεξα εγώ είναι όντως η Β2 , βελτιωμένη έκδοση της Α1 όπως λένε στα φόρουμ του lidl ,χωρίς λεπτομέρειες , αλήθεια οι τιμές των κορδελών μετάλλου σε τι επίπεδο παίζουν ? Μην μου πείτε κάνα 50αρι η κάθε μια !!!!!
Την έχω και μου φαίνεται μια χαρά.Εγω ενδιαφερομαι για τη βαση κολλητηριου με μεγεθυντικο φακό. Αν καποιος την εχει χρησιμοποιησει παλιοτερα θα ηθελα μια 2η γνωμη.
βαση
Εγω ενδιαφερομαι για τη βαση κολλητηριου με μεγεθυντικο φακό. Αν καποιος την εχει χρησιμοποιησει παλιοτερα θα ηθελα μια 2η γνωμη.
βαση
δυστυχως μιχαλη, τι επαθα και εγω με μεγαλυτερο φακο εργαστηριου (με μπρατσο) αφου τον αγορασα καταλαβα οτι εκτος απο την αποσταση φακου/αντικειμενου, υπαρχει και μια συγκεκριμενη αποσταση φακου/ματιουΟ φακος ...δεν εστιαζε και τον εβγαλα
Ειναι χρησιμο ομως σαν βοηθητικο κολλησεων με τα κροκοδειλακια.
Yπαρχουν και φτηνοτερα στο εμποριο.
![]()
βαση κολλητηρι - Εξαρτήματα Κολλητηριού | Skroutz.gr
Ψάχνεις βαση κολλητηρι στην κατηγορία Εξαρτήματα Ηλεκτρικών Εργαλείων; Διάλεξε ανάμεσα σε 9 προϊόντα και αγόρασε άμεσα & με ασφάλεια μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
Έχω μια παρόμοια της YATO που κοστίζει τα διπλά λεφτά. Προσφέρει εύκολο, αθόρυβο και καθαρό κόψιμο αλλά... αν δουλεύει σωστά το μηχάνημα. Το δικό μου μοιάζει να είναι ελαττωματικό καθώς κουνιούνται κάπως παράκεντρα τα τύμπανα, ελάχιστα μεν αρκετά όμως για να χοροπηδάει λίγο η κορδέλα με αποτέλεσμα να σπάνε τα δόντια σε ένα σημείο και μετά, με τον καιρό, να χειροτερεύει απότομα όλη η κατάσταση, Τα συγκρίνω μόνο και μόνο γιατί μοιάζουν απίστευτα (και υποθέτω έχουν κοινά εξαρτήματα).Δεν την εχει ξαναφερει
Την βλεπω καλη περιπτωση, αν και με προβληματισε το παρακατω video, γιατι ξεραινονται τα λαστιχα των τυμπανων ... και αντε να βρεις για αντικατασταση
Τα δοντια σπανε απο την μαμα κορδελα?... χοροπηδάει λίγο η κορδέλα με αποτέλεσμα να σπάνε τα δόντια σε ένα σημείο και μετά, με τον καιρό, να χειροτερεύει απότομα όλη η κατάσταση, ...
Ειναι παντως πολυ χρησιμο εργαλειο για τις κολησεις. (στηριξη+κροκοδειλακια)Δεν θα την παρω τοτε παιδια.
Ναι, μαμά κορδέλα. Όταν πρωτοέκοψα ήταν άψογη η λειτουργεία, μετά άρχισε σιγά σιγά να κάνει ένα σκαλοπατάκι μέχρι που χάλασαν τα δόντια σε ένα σημείο και εκεί πλέον χτυπάει (λογικό είναι). Μετά άλλαξα τη θέση της κορδέλας και έκανε σκαλοπατάκι και σε άλλο σημείο που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ζημιά στα δόντια γίνεται λόγο μη σταθερής ροής της κορδέλας. Στο σέρβις που την πήγα μου είπε ο υπεύθυνος ότι ο τζόγος αυτός είναι στο επιτρεπτό όριο και ότι δεν παίζει ρόλο αφού υπάρχουν τα ρουλεμαν στις άκρες της κορδέλας που την συγκρατούν και ότι μάλλον χάλασα τα δόντια επειδή έβαζα μικρότερη ταχύτητα απ' ότι πρέπει - αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια... Επίσης μου είπε να πάρω μια κορδέλα κοβαλτίου και δεν θα έχω πρόβλημα.Τα δοντια σπανε απο την μαμα κορδελα?
Μηπως την πιεζεις?
Μία παρόμοια που είχα πάρει από Lidl, λογικά το ίδιο μοντέλο, είναι πολύ κακής ποιότητας - ιδίως ο φακός - δεν είναι μεγεθυντικός αλλά παραμορφωτικός...Εγω ενδιαφερομαι για τη βαση κολλητηριου με μεγεθυντικο φακό. Αν καποιος την εχει χρησιμοποιησει παλιοτερα θα ηθελα μια 2η γνωμη.
βαση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.