Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειναι παντως πολυ χρησιμο εργαλειο για τις κολησεις. (στηριξη+κροκοδειλακια)
Η συγκεκριμενη του Lidl ομως βλεπω οτι δεν ειναι και πολυ ευελικτη ουτε εχει
ανετες πεταλουδες συσφιξης. Για 7 ευρω βεβαια ισως θα το σκεφτομουνα αν δεν
ειχα μια φτηνη επισης αλλα πολυ καλυτερη απο του Lidl.
Αν εχεις κανα λινκ απο τη βαση που χρησιμοποιεις θα το ηθελα.

Αν εχεις κανα λινκ απο τη βαση που χρησιμοποιεις θα το ηθελα.
Λινκ δεν υπαρχει γιατι την εχω πολλα χρονια αλλα μοιαζει παρα πολυ με αυτην. Ισως ειναι ιδια με εξαιρεση τον φακο που στην δικια μου ειναι πλαστικος της πλακας.

• Like
Reactions: nickmanak
Αντί για βάση για το κολλητήρι νομίζω πολύ καλύτερο (υπό την έννοια ότι κρατάει ΠΟΛΥ σταθερότερα) είναι να έχεις μια μέγγενη όπως μια αλουμινένια με 13 ευρώ που είχε φέρει το λιντλ (αυτή χρησιμοποιώ εγώ). Αυτές οι βάσεις (όλες, όχι μόνο του λιντλ) μου φαίνονται πολύ...ντελικάτες.

meggeni-lidl.jpg

• Like
Reactions: nickmanak
Εμενα, παντως, αυτη η βασουλα με εχει βολεψει για διαφορες μικροδουλιτσες (συνηθως ΟΧΙ κολλησεις με καλαι). Καπως σαν σταθερος μεγεθυντικος φακος με φως.

Εντωμεταξυ, βλεπω οτι φερνει παλι τους στοκους (και την πολυ χρησιμη κολλα), αλλα για μια ακομη φορα χωρις τον στοκο "σαγρε επιφανειων", που εφερνε παλαιοτερα. Τον εχω χρησιμοποιησει 1-2 φορες και κανει τελεια δουλεια σε γκριθωτους τοιχους (σε αποθηκες, καποιους εξωτερικους τοιχους κτλ).
Επειδη δεν βλεπω να τον ξαναφερνει, σκεφτομαι για την ιδια δουλεια να ανακατεψω στοκο με καποιου ειδους χαλικακι ή αμμο χοντρη. Τι λετε;

Αμμο χοντρη η/και ψιλο χαλικακι εχω να σου δωσω δωρεαν.
Eχω επισης ενα στοκουδακι σαγρε επιφανειων σαν καινουριο. Το αλλαζω με δυο φρεσκα στοκουδακια της επιλογης μου. Αμα θες :alien:

Εμενα, παντως, αυτη η βασουλα με εχει βολεψει για διαφορες μικροδουλιτσες (συνηθως ΟΧΙ κολλησεις με καλαι). Καπως σαν σταθερος μεγεθυντικος φακος με φως.
Εγω παλι κολληση χωρις την βαση δεν κανω. Ειναι τεραστια ευκολια.

καληεμρα και χρονια πολλα σε ολους.....

μια που αναφερατε τον στοκο σαγρε επιφανειων, τι ακριβως ειναι? πχ ειναι καταλληλος για τοιχο που δεν εχει γινει σπατουλαριστο?

επισης, εδω ειδα οτι οτι εφαρμογη και να γινει παντα εχει ενα συγκολλητικο υλικο.
Αρα αν αρχισω καιε γω να το κανω με κολλα οταν κανω μερεμετια και επισκευες? (μιλω για μεγαλυτερεςεφαρμογες απο τρυπες απο καρφια και ουπατ)

• Like
Reactions: enduras1
Το περικαρπιο πρεπει να εγινε αναρπαστο. Στις 10 δεν ειχε κανενα στα Μελισσια. Αν βρει καποιος ενα, θα το ηθελα.
Τα ξυραφι και το μπλοκ "ακονισματος" ειχαν ψιλο-εξαφανιστει και αυτα.

Στη Δ.Πλακεντίας έχει μπόλικα κρουστικά, 2-3 βάσεις kwb και αρκετά bits, τα υπόλοιπα εξαφανιζόλ..

Δεν υπαρχoυν για καποιο λογο στο site παρα μονο στο φυλλαδιο non food, σελιδα 3

• Like
Reactions: skysound
Κατάστημα Π. Φαλήρου.
Πήρα μια τελευταία βάση. Από τα υπόλοιπα (περικάρπιο κλπ) δεν υπήρχε τίποτα.
Πολλές μύτες και ταινίες
Είχε πάντως και 2 σφραγισμένα κομμάτια από το Radial δισκοπρίονο αν το ψάχνει κάποιος (σε κανονική τιμή, όχι προσφορά)

Ωραία και στιβαρή η βάση. Και σταθερη. Ζυγίζει 1,1 κιλό.

Image443202630274061378.jpg

Image207942490871329965.jpg

Αλλά στα υπόψη, δεν χωράει δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας, ακόμα και αν ανοίξεις τελείως το κολάρο πάνω.

Image7758943281786701973.jpg

Σκέφτομαι να κάνω πια πατεντούλα για να βάζω πάνω της και δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας. Με την πατέντα θα βρεθεί βέβαια εκτός κέντρου της βάσης, αλλά μάλλον δεν με πειράζει. Γα να τρυπάω κάθετα (που συνηθως παω στραβα :-p ) θα με βόλευε.

• Like
Reactions: almaz
Λοιπόν από lidl Σεβαστουπόλεως , πήρα τα κατσαβίδια ,απλά και torx , την βάση του δράπανου της KWB , και μια ταινία διπλής της 3M .
Δεν είχε δυστυχώς το μαγνητικό χεριού , που το έψαχναν πολλοί. Στα κατσαβίδια έγινε της πουτ.... , είχαν πέσει όλοι πάνω , και εδώ που τα λέμε με 5 ευρώ ήταν χάρισμα. Από μια πρώτη ματιά , για απλή χρήση μια χαρά είναι ,απλά έχω την αίσθηση (ή ψευδαίσθηση ) ότι τα torx είναι κατά τι ποιοτικότερα . Ο μαγνήτης πάνω τους ικανοποιητικός χωρίς τρελή δύναμη . Η βάση του δράπανου , που ,όπως σωστά γράφουν τα παιδιά , είναι μόνο για ρεύματος , τρυπάει και λοξά , και είναι πολύ χρήσιμη . Είχε μπόλικα εργαλεία , και ξύλου και μετάλλου , αλλά δεν είδα να έχουν κίνηση . Είχε και ένα κομμάτι του συρόμενου φαλτσοπρίονου στα 99 ευρώ.
Πάντως θα πω κάτι , οι τύποι του lidl ,έχουν πιάσει όλο το κάτω κομμάτι της αγοράς και τους βλέπω να γίνονται μονοπώλιο. Αυτό ισχύει και για γερμανία .
Που να δείτε το καινούργιο φορτιστή που βγάλανε στις 20v μπαταρίες που έχει κουμπί (ξεχωριστό) μισής φόρτωσης της μπαταρίας για μακροχρόνια αποθήκευση , βγαίνει το προσεχές διάστημα στην αγορά .
Αυτοί καλά πάνε , εμάς να δούμε αν θα μείνει κανα φράγκο ,...............

Τη βάση θα την επιστρέψω γιατί δεν κουμπωνει κανένα απο τα 3 δραπανα μπαταριας μου.

12βολτο lidl
2x 18βολτα b&d

Με το ζόρι κουμπωνει το ενα αλλα τείνει με το σφίξιμο να χάνει το κεντραρισμα.

Απογοητεύτηκα

Αλλά στα υπόψη, δεν χωράει δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας, ακόμα και αν ανοίξεις τελείως το κολάρο πάνω.
Εϊναι για τα κλασσικά τρυπάνια που πίσω από το τσωκ έχουν μεταλλικό λαιμό 43χιλ. Αν πας να σφίξεις πάνω στα πλαστικά μέρη του δραπάνου μπορεί να σπάσει τίποτα ή να μπλοκάρει κάνας μηχανισμός.

• Like
Reactions: nikfor