Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αργα πηγα σημερα (3μμ) αλλα βρηκα 1 τελευταιο τεμαχιο ακονιστηρι πετρων διδυμου τροχου. Αλλα ειναι πολυ τσιπικο παιδια, η ντεμεκ επιστρωση διαμαντιου ειναι πολυ λεπτη. Αμα βγαλει κανα 2 ισιωματα πετρας τυχεροι θα ειμαστε. Βρηκα και 2 περικαρπια αλλα δεν αγορασα γιατι δεν το χρειαζομαι. Ηθελα το μπλοκ καθαρισμου ταινιολειαντηρων αλλα ηταν αφαντο.

20211227_151436.jpg
20211227_151542.jpg
20211227_151549.jpg20211227_151505.jpg

Σκέφτομαι - για τη βάση - να φτιάξω ένα δαχτυλίδι step up από ξύλο, ώστε να μπαίνει και το δράπανο μπαταρίας. Θα το επέστρεφα, αλλά θυμάμαι πως έχω δει στο YouTube διάφορες πατέντες με αυτό το μηχανισμό, οπότε λέω να το κρατήσω και ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιήσω για την κανονική του χρήση όλο και σε κάποια πατέντα θα χρησιμεύσει

Αντί το μπλοκ καθαρισμου ταινιολειαντηρων μπορειτε να χρησημοποιησετε ελαστική σολα απο κανένα παλιό ζευγαρι αθλητικά παπούτσια
Οταν μού τελείωσε ενα μπλόκ της Silverline η σόλα εκανε δουλειά

• Like
Reactions: dk31 and nickmanak
To ξυραφι ακονισματος μου φαινεται πιο καλο, πιο πυκνο σε κοκκους απο αυτο της Silverline. Και πολυ φτηνοτερο!!!

Γιωργο, σαν την γομα καθαρισμου δυσκολα θα βρεις εναλλακτικη, ολες ειναι υποδεεστερες.
Εχω δοκιμασει πολλα ειδη λαστιχων αλλα κανενα δεν ερχεται κοντα σε αποτελεσματικοτητα.

• Like
Reactions: nickmanak
Εγώ πάντως ούτε γόμα καθαρισμού βρήκα αλλά ούτε και ξυράφι ακονισματος...
Πήρα μόνο ένα περικαρπιο....

• Like
Reactions: dimirass
χαχα , γειά σου Στρατηγέ !!!!!
(Ένας είναι ο Στρατηγός εδώ μέσα για να είμαστε εξηγημένοι ..)

Μολις παρελαβα ! για να δουμε ...

View attachment 190199Καλησπέρα. Μόνο ένα μέλος την πήρε;;;; Και εγώ ήμουν στο τσακ να την πάρω αγκαλιά και να τρέξω προς το ταμείο :cool: αλλά τελικά δεν ξέρω πως δεν ενέδωσα....Είναι κάτι και τα έξοδα που αυτόν τον μήνα είναι κάπως μαζεμένα είπα μέσα μου άστο να πάει, να περάσει το παλιάμπελο....... Η τιμή της πάντως είναι τρομερά ανταγωνιστική..... Εγώ τουλάχιστον αναμένω εναγωνίως review να διαπιστώσω εάν τελικώς έκανα καλά ή όχι που την προσπέρασα.... :unsure:

Αν ήταν 18 βόλτη πατριωτακι θα είχε αυτονομια 5 λεπτά με το ζόρι....

Μην το λες.
Eαν εβγαζε κορδελα, θα ηταν βεβαια brushless και η αυτονομια θα ηταν παρομοια με αυτη των brushless Ryobi/Dewalt που ειναι εντυπωσιακη.

Μολις παρελαβα ! για να δουμε ...

View attachment 190199
Δεν ειχα τυχη με την πριονοκορδελα
Την ανοιξα να δω οτι δουλευει και σε καποια φαση διαπιστωσα οτι ειχε μια περιεργη τρυπα στο πλαστικο καλυμμα κατω απο το μπροστινο τυμπανο .., εφευγαν πλαστικα κομματια ... ειχε μια τρυπα 5cm!
Μετα ξανασκεφτηκα οτι στις 45 μοιρες κοβει μονο 4cm ... οποτε το πρωι θα εχει επιστροφη χρηματων!

Πήρα κι εγώ την κορδέλα, περισσότερο για μελλοντική χρήση. Έκανα μερικές κάθετες κοπές κι έμεινα ικανοποιημένος, οπότε θα την κρατήσω. Πάντως μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση ότι δεν προσφέρεται μαζί η βαλίτσα της, όπως φαίνεται σε βίντεο στο yoututbe. Μάλιστα στην πρώτη έκδοση, στην βαλίτσα έμπαινε η κορδέλα και η βάση βιδωνόταν στην εξωτερική πλευρά, ενώ στην νέα, μπαίνει όλη μέσα. Δεν είναι ένα εργαλείο που θα το κουβαλάς συχνά βέβαια, αλλά αυξημένη τιμή και έλλειψη βαλίτσας χτυπάει κάπως...

• Like
Reactions: Χιωτης