Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είναι το brushless αλλά οι μπαταρίες κάνουν.
Τον τροχό θα τον πάρω σίγουρα.
Και το δράπανο και το παλμικό θέλω... Να δω τι θα πρωτοπαρω

• Like
Reactions: Χιωτης
Αυτές οι "μαγνητικές ράγες" είναι αυτές που έφερνε παλιά; Δεν ήταν πιο φτηνές εκείνες; Λέω μήπως αυτές είναι πιο ισχυρές :unsure:

Και αυτά τα κατσαβίδια τα Performance αξίζουν λέτε;
Ήθελα καιρό τώρα να πάρω ένα σετάκι κατσαβίδια και έλεγα να πάρω κάτι της προκοπής. Ίσως αυτά εδώ είναι μια λύση.

(και τα ροδάκια μου φαίνεται πως τα έφερνε πιο φτηνά παλιότερα)

Αυτές οι "μαγνητικές ράγες" είναι αυτές που έφερνε παλιά; Δεν ήταν πιο φτηνές εκείνες; Λέω μήπως αυτές είναι πιο ισχυρές :unsure:
Νίκο στο παρελθόν έφερνε τις μαγνητικές ράγες που ήταν σε μονή συσκευασία ενώ τώρα είναι σε συσκευασία με 3 τεμάχια διαφορετικών διαστάσεων

• Like
Reactions: nikfor
Αρκετά καλά πραγματάκια φέρνει την άλλη εβδομάδα....
Το παλμικο άσχετα εάν τα 226Nm είναι υπερβολικά νομίζω ότι αξίζει σε αυτά τα χρήματα και θεωρώ ότι ξεχωρίζει από όσα έχει.

××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Από την άλλη δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένος από τον κοκκινο δίσκο λειανσης της Parkside ...
Ενώ έκανε την δουλειά που ήθελα..
20220216_114843.jpg
... εντούτις τα φτερά είναι για τα μπάζα...
Μιλάμε για 10 λεπτά εργασίας...τριψιμο/βυθισμα κρασπεδου χωρίς ιδιαίτερη πίεση...με 2 φτερά κομμένα
Οπότε μαπα το καρπούζι....
Το ένα στο πεντάλεπτο...
20220216_114110.jpg

..και το άλλο στο δεκάλεπτο...
20220216_114827.jpg

Οπότε εαν κάποιος το πήρε για τέτοιες δουλειές και δεν το έχει χρησιμοποιήσει να το πάει πίσω..
Μιλάμε για εξαρτημα των 10 ευρώ όταν σοβαρές εταιρίες έχουν από 50 και άνω...
Θα πάω στο φίλο μου τον Κασσο να ρωτήσω πόσο μου αφήνει κάνα Dewalt...
Δεν πειράζει όμως...θα πάει ισως για κάνα μαλακο μπετό και σοβά...

Αυτά..

Last edited:
Ναι...8ετιας και βάλε...
Ρυθμιζόμενος,δουλευει σχετικα καλα αλλά έχει τα θέματα του καθώς έχει υποστεί μια επισκευή...τον εχω για τετοιες δουλειές...

To γνωρισα απο το χερουλι!!

Ειναι το μονο εξαρτημα που αξιζε απο ενα δραπανοκατσαβιδο krausmann που ειχα αγορασει και εγω πριν καμμια δεκαετια :)

Εισαι τυχερος που εχει αντεξει τοσο!!

κωστη ο δισκος εχει εγγυηση, το πας πισω και παιρνεις αλλο

Αυτοί οι παλιάνθρωποι της Milwaukee αντιγράφουν χωρίς ντροπή τα Parkside! :ROFLMAO:

κωστα κατασκευαζονται στο ιδιο εργοστασιο και εχουν κοινα εξαρτηματα και ανταλλακτικ με aeg και μιλγουοκι. ουσιαστικα ειναι το ιδιο εργαλειο με μικρες διαφορες και χωρις τον αντιστοιχο ποιοτικο ελεγχο. αλλά σε κλασμα της τιμης του μιλγουοκι!

Άμα δεις τα 226nm πουθενά πες μου 😂

Ωραίες οι ράγες.. Νομίζω το σετ στο σκρουτζ παίζει στο 15αρι..

πλην της bosch και hikoki-metabo ολοι οι υπολοιποι κλεβουν απο λιγο ως πολυ. εχει την ιδια ακριβωςροπη με το αντιστοιχο μιλγουοκι γιατι ειναι το ιδιο εργαλειο.

Και αυτά τα κατσαβίδια τα Performance αξίζουν λέτε;
Ήθελα καιρό τώρα να πάρω ένα σετάκι κατσαβίδια και έλεγα να πάρω κάτι της προκοπής. Ίσως αυτά εδώ είναι μια λύση.

ολα τα αναλωσιμα περφορμανς μεχρι τωρα εχουν βγει αστερια!

Τον τροχό θα τον πάρω σίγουρα.

καλη σκεψη, εδω ο απλος ο πρασινος και ειναι αστερι ποσο μαλλον ο μαυρος. αλλά προσεξε , ΔΕΝ ειναι ρυθμιζομενος

καλες αγορες παιδες! :)

Last edited:
γιατι? δεν θα σου κανουν προβλημα, προχτες το πηρες. παρε τωρα τον μαυρο να δοκιμασεις ;)
δυστυχως σημερα βρεχει εδω. αν αυριο εχει καλο καιρο , το ιδιο θα κανω κι εγω, θελω να φαω το πεζοδρομιο και ενα δυο ρυθρα. αν τα παιξει θα το παω πισω.
και επειδη εχει μεγαλο αποθεμα ακομα (ιδιαιτερα σε μαυρα) , για καποιες μερες θα βγαλω ολες τις δουλιες . φυγε εσυ, ελα εσυ :)

Last edited:
Μου κάνει εντύπωση που έφεραν όλα τα performance μαζεμένα και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο. Το θεωρώ λάθος πολιτική.
Προσωπικά τα θέλω όλα αλλά νομίζω οτι θα ήταν προτιμότερο να τα φέρουν σιγά σιγά γιατί οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε να σκάσουμε τόσα λεφτά με μιας.
Επίσης βλέπω είναι οτι σε όλα οι τιμές είναι τσιμπημένες σε σχέση με το εξωτερικό.

Καλησπέρα σας. Για θυμίστε μου παρακαλώ: Η σειρά performance 20V παίρνει τις ίδιες μπαταρίες που παίρνει η "απλή" πράσινη σειρά;

Εγώ θα έλεγα το νου σας επειδή αν ξεκολλήσει αυτό με όσες στροφές γυρίζει ο δίσκος υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

δικιο εχεις, λεω να τον βαλω στον μεγαλο Φ230 που γυρναει με 6500 στροφες. ετσι δεν νομιζω να εχει προβλημα. και ισως του κοψω τις μισες στροφες με το ντιμερακι να δω πως τα παει στις 3-3.5 Κ σαλ οπου θα γυρναει με 500 βαττ δυναμη περιπου.
ελπιζω να μην γινει καμια στραβη, θα φοραω και γαντια και τα μποτακια ασφαλειας