Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι παρατηρήσεις που έγραψες, είναι πολύ σωστές και οι δύο και ισχύουν.
Τον έχω αρκετό καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος με μοναδικό σοβαρό παράπονο τον αυξημένο θόρυβο που έχει. Συνήθως το χρησιμοποιώ ανεστραμμένο και στηριγμένο πάνω στον πάγκο, Αλλά και αρκετές φορές τον χρησιμοποιώ κανονικά. Αν κάνεις πλαγιές κινήσεις καθώς τρίβεις, τότε, μπορεί να βγει ταινία, αν και μου έχει συμβεί μόνο μια δυο φορές.

Πιστεύω ότι αξίζει σαν εργαλείο, γιατί έχει αρκετή δύναμη και είναι αρκετά αποτελεσματικό. Επίσης, παίρνει γυαλόχαρτα που μπορείς να βρεις εύκολα στο εμπόριο.

• Like
Reactions: vespas
Ξέρει κανείς πόση ώρα κρατάει ο τροχός performance:

Αναλογα την χωρητικοτητα της μπαταριας και φυσικα αναλογα το ζορι της κοπης/λειανσης. Ομως δεν θα σε προβληματισει η διαρκεια.
Eπειδη το μοτερ ειναι brushless, σιγουρα κραταει περισσοτερο ακομα και απο τον καλυτερο/επωνυμο τροχο με μοτερ με καρβουνακια (brushed), με την ιδια μπαταρια.

Την τελευταία φορά που είχε φέρει λειαντηρα, ήταν ο 600αρης, τον οποίο και αγόρασα.. Και βλέπω τώρα είναι ο 900αρης και το σκέφτομαι μήπως αναβαθμιστώ.. Όντως κάνει πολύ θόρυβο

Αναλογα την χωρητικοτητα της μπαταριας και φυσικα αναλογα το ζορι της κοπης/λειανσης. Ομως δεν θα σε προβληματισει η διαρκεια.
Eπειδη το μοτερ ειναι brushless, σιγουρα κραταει περισσοτερο ακομα και απο τον καλυτερο/επωνυμο τροχο με μοτερ με καρβουνακια (brushed), με την ιδια μπαταρια.
Θα προσθετα και αναλογα την χρηση...
Αλλο να κοβεις και αλλο να λειανεις...

Το δευτερο σκελος θα ηθελα να το διαπυστωσω εν πραξη....για τα PARKSIDE brushless σε σχεση με τα υπολοιπα...

Last edited:
Στα ηλεκτρονικά καταστήματα σε όσες χώρες είδα, οι τιμές είναι υψηλότερες. Νομίζω οτι είναι πιο σωστή η σύγκριση με τις χώρες που βγάζουν εβδομαδιαίες προσφορές και εκεί έχω διαπιστώσει οτι αρκετές φορές είμαστε λίγο πιο πάνω.
π.χ. τουλάχιστον σε αυτά που σκέφτομαι να χτυπήσω, αμέσως αμέσως 17 ευρώ πάνω.

Τέλος πάντων, δεν βρίσκω το λόγο να συνεχίσουμε μια τέτοια συζήτηση αφου έχουμε διαπιστώσει οτι δεν βγάζει πουθενά. Στην τελική ο καθένας από μας που θα χτυπήσει ένα εργαλείο δεν νομίζω να πολυσκεφτεί το πεντάευρο ή το δεκάευρο.
Εχεις δικιο με τον τροπο που το σκεφτεσαι...
Το οτι τα βαζει ολα μαζι ναι ειναι ενα θεμα ως προς την δαπανη και θα συμφωνησω...αλλα στα Performance μας εχει συνηθησει ετσι....
Απο την αλλη με 120+ εχεις παρει εργαλεια που κατω απο 200 αποκλειεται να βρεις....
Το θετικοτερο ολων ειναι οτι εχεις 5ετη εγγυηση....

• Like
Reactions: nickolas
ΚΑλησπερα
ωραια πραγματακια εφερε, ηθελα να ρωτησω για το επαναφορτιζομενο πιστολετο ειναι δυνατο οσο λεει γιατι ειναι αρκετα καλο για την τιμη του.
ειδα και ενα βιντεο με συγκριση και δεν μου αρεσε αυτο που δειχνει, αλλα κατα ποσο ειναι αληθεια.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θεωρω τον Γαλλο πολυ ποιον σοβαρο στα τεστ...συγουρα ειναι πιο δυνατο απο το μικροτερο 18v SDS...

Οπως και αυτο το τεστ...

Εχω δει απο κοντα το συγκεκριμενο εργαλειο και εχει δυναμη.....για τρυπημα ειναι ταμαμ....
Για σκαψιμο παντως δεν ειδα να κανει και πολλα....πραγμα που με κανει να πιστευω οτι τα 3j μου φενονται πολλα...
Φυσικα για τα χρηματα του δεν υπαρχει αντιπαλος....εαν δεν εχεις καθολου τετοιο εργαλειο νομιζω αξιζει....

Last edited:
  • Like
Reactions: xaloulis90
Πάρε την blitzwolf από το banggood με κάνα 80αρι που είναι και δοκιμασμένη...
Ήθελα να έχει το καλαθάκι για πατάτες, το οποιο και γυρίζει αυτόματα (δεν χρειάζονται γύρισμα) και σούβλα για κοτόπουλο, σουβλάκια κτλ)

το πιστολετο σε περιπτωση που εχει τον ιδιο βαθμο αποδοσης με το αντιστοιχο μπρασλες bosch, τοτε οι αριθμοι βγαζουν οτι εχει 2,3 joule !
αρα μπορει να εχει και λιγο λιγοτερο (λογικα), ισως και 2,1 με 2,2. αποκλειεται παντως να εχει πανω απο 2,3 joule! εννοειται με 4αρα μπαταρια
γιατι κατα τα άλλα, τα επιμερους χαρακτηριστικα τους ειναι παρομοια.

το ρευματος 1050 της παρκ αν θυμαμαι καλα το βγαζαμε οτι ειχε περι τα 2.6 με 2.7 πραγματικα (αντι για 3j) και αν θυμαμαι καλα το ρευματος 1500 της παρκ παλι, περιπου στα 3.5 με 3,6 οσο και το αντιστοιχο στανλεη (αντι για 5)

αξιολογο εργαλειο για οποιον δεν μπορει να εχει ρευμα γιατι συνδιαζει δυο κοσμους. ομως προσωπικα προτιμω στο ιδιο κοστος να παρω δυο, το 1050 ρευματος και το 20v μικρο κρουστικο της (αυτα που εχω παρει δηλαδη) προκειμενου να εχω και την φορητοτητα και ελευθερια της μπαταριας αλλά και την δυναμη και διαρκεια του ρευματος

υγ
υπαρχει και κατι παραδοξο, το ιδιο μοντελο σε αλλες φωτο εχει στο κατω μερος ρυθμιστη ταχυτητας καισε αλλες οχι!

και να συμπληρωσω ακομα οτι το μικρο 20v παρκι, εχει 0,6 j, (ισως ελαχιστα παραπανω, πιθανα 0,7) οσο περιπου και το αντιστοιχο πρασινο μπος που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα, οπως εχει φανει και σε συγκριτικα τεστς στο νετ.
στα τρυπηματα το "σωνει" οτι εχει παρα πολλες (μικρες) κρουσεις οι οποιες ομως θα ηταν αχρηστες με τοσο μικρη δυναμη σε ενα σκαψιμο και για αυτο το λογο, οπως και το πρασινο μπος στερουνται αυτη τη δυνατοτητα σε αντιθεση με το μικρο 20v ryobi

Last edited:
Για πέστε μου τα γυαλόχαρτα που παίρνει ο νέος ταινιολειαντήρας λέει ότι είναι 75Χ533. Αυτά που έχω για τον παλαιό που είναι ίσιος δηλαδή δεν γέρνει μπροστά λένε και αυτά 75Χ533. Τα ίδια παίρνουν ?? γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτά του νέου πρέπει να είναι μικρότερα λόγω του ότι ο ένας άξονας είναι πολύ μικρότερος σε διάμετρο. Αν δεν κάνω λάθος κάπου είχα σημειώσει παλαιότερα ότι πράγματι διαφέρουν. Μήπως είχε φέρει και εργαλείο με μικρότερα γυαλόχαρτα. ??

τα ιδια ειναι νικολα. μικροτερα παιρνει ο 600 w που ειχε φερει και την τελευταια φορα. αυτος ειναι το ιδιο στυλ με τον 600αρη, αλλά μεγαλυτερος και σε διαστασεις και σε ισχυ. ειναι παρομοιο με το παλιο "τανκς" αλλά στο στυλ του 600αρη. ειναι ομως μακρυτερος απο το παλιο τανκς 900w για αυτο παιρνει το ιδιο μηκος γυαλοχαρτου με τον κοντυτερο παλιο και ας εχει μικροτερο τυμπανο μπροστα.

Απο οτι καταλαβα το Lidl αλλάζει από το Μαρτιο (03 Μαρτιου) την ημερολογιακή έναρξη των φυλλαδίων και ακολουθεί το σύστημα του ΑΒ όπου το κάθε νέο εβδομαδιαιο φυλλάδιο προσφορών ξεκινάει πάντα από Πέμπτη και τελειώνει Τετάρτη. Για να κανουν την ημερολογιακη εκκαθαριση πριν την 3η Μαρτιου, ανεβασαν στη σελιδα τους μινι φυλλάδια 2 ημερων, food & non food.
https://www.lidl-hellas.gr/eksyphrethsh-pelatwn/fylladio-lidl

01.jpg

Πιθανόν θα παραλαμβάνουμε τα νεα φυλλάδια απο τα καταστήματα τις Δευτέρες. Ο λόγος που εκαναν αυτη την αλλαγη μετα απο 23 χρονια, δεν εχω καταλαβει.

Για πέστε μου τα γυαλόχαρτα που παίρνει ο νέος ταινιολειαντήρας λέει ότι είναι 75Χ533. Αυτά που έχω για τον παλαιό που είναι ίσιος δηλαδή δεν γέρνει μπροστά λένε και αυτά 75Χ533. Τα ίδια παίρνουν ?? γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτά του νέου πρέπει να είναι μικρότερα λόγω του ότι ο ένας άξονας είναι πολύ μικρότερος σε διάμετρο. Αν δεν κάνω λάθος κάπου είχα σημειώσει παλαιότερα ότι πράγματι διαφέρουν. Μήπως είχε φέρει και εργαλείο με μικρότερα γυαλόχαρτα. ??
Nικολα αυτόν έχεις...;
Είναι το 2007 αυτός...
20220218_063739.jpg