Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

εμένα δεν με ψήνουν καθόλου, πρώτα απ όλα τα κατσαβίδια από λιντλ είναι της πλάκας, γερμανική εταιρία και δεν έφερα ποτέ απο γερμανία φασον, τόσες εταιρίες, wera, wiha, witte, felo, klp klp και δεν έφερε ποτέ φασόν από Γερμανία, έχουν φασόν από καλές γερμανικές στην καλή σειρά τους τα λερόι και τα πράκτικερ και δεν έχουν τα λίντλ, ούτε στις πένσες, στα ψαλιδάκια πως φέρνει Solingen;
ύστερα είναι κινέζικά, παλιότερα έφερνε μια σειρά απο ταιβαν αλλά δεν την δοκίμασα, τώρα και αυτά κινέζικά
με 20€ θα έπαιρνα το σετ με τα 7 γιαπωνέζικα champion από χτυπητά που είναι μαύρα σκυλιά του πολέμου

• Like
Reactions: lazarefa
Το καλυτερο σετακι κατσαβιδιων ηλεκτρολογου και σε προσιτη τιμη ειναι αυτο της wera.

To δοκιμαστικο κατσαβιδακι το βρισκεις στην Ελλαδα με 8 ευρω.
Τα εχει και εδω αλλα πολυ φτηνα μηπως ειναι μαιμου;

Τα εχει και εδω αλλα πολυ φτηνα μηπως ειναι μαιμου;
Τα εχω παρει εγω τα ιδια απο αλλο μαγαζι σε περιπου ιδια τιμή. Ειναι αυθεντικα και πολυ καλα μαλιστα.

• Like
Reactions: lazarefa
Νομίζω ότι αδικούμε τα ηλεκτρολογικα κατσαβίδια του lidl,καθώς είναι γι αυτό που λέει η λέξη.Ηλεκτρολογικα.Δηλαδη για πίνακες,πριζες,κλεμες κτλ.Εκει είναι μια χαρά κ δεν έχω δει καμία φθορά.

μια ερωτηση για τις μπαταριες των 20βολτ του λιντλ....

ξερετε αν υπαρχουν σχεδια για να πανε στην νεα τεχνολογια με τα πλακε στοιχεια?

σκοπευω να παρω εναν πρασινο τροχο μπαατριας στο μελλον, αλλα θελω απο την παλια τεχνολογια, ωστε να μπορω να λλαζω σε βαθος χρονος τα κυλιδρικα στοιχεια μονος μου.

• Wow
Reactions: Χιωτης
Νομίζω ότι αδικούμε τα ηλεκτρολογικα κατσαβίδια του lidl,καθώς είναι γι αυτό που λέει η λέξη.Ηλεκτρολογικα.Δηλαδη για πίνακες,πριζες,κλεμες κτλ.Εκει είναι μια χαρά κ δεν έχω δει καμία φθορά.
Παλιά είχα πάρει ηλεκτρολογικά του lidl, πριν 6-7 χρόνια και ήταν σκυλιά, τα δούλευα σε συντήρηση σε λέβητες και δεν καταλάβαιναν τίποτα, ακόμα και σοβά "έσκαψα" μια μερα με σφυρί και το μεγάλο ίσιο, και αφού μου είχαν βγει καλά, και ήταν η ώρα τους να αλλάξουν, είχαν φθαρεί, πήρα πέρυσι πάλι τα ηλεκτρολογικά του lidl και βγήκαν μάπα. Βίδα ξεβιδώνεις με λίιιιγο περισσότερη πίεση και αφήνει μέταλλο πάνω στην βίδα.

μια ερωτηση για τις μπαταριες των 20βολτ του λιντλ....

ξερετε αν υπαρχουν σχεδια για να πανε στην νεα τεχνολογια με τα πλακε στοιχεια?

σκοπευω να παρω εναν πρασινο τροχο μπαατριας στο μελλον, αλλα θελω απο την παλια τεχνολογια, ωστε να μπορω να λλαζω σε βαθος χρονος τα κυλιδρικα στοιχεια μονος μου.

Στις καινούργιες με το Bluetooth που έχουν άλλαξαν τα στοιχεία σε 21700 απ' ότι βλέπω στο παρακάτω video.
Οπότε μάλλον θα κυκλοφορούν για καιρό με κυλινδρικά στοιχεία.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: nickolas and kospap
Εαν παιξει παντως 8αρα με 21700 στοιχεια,πολυ κοντα στα προτυπα BoschProcore,κοντα στα 60-70 ευρω θα ειναι πολυ μεγαλη κινηση....!!!

• Like
Reactions: nickolas
Μήπως γνωρίζετε ποιος τύπος Τρυπανιού / Καλεμιού ταιριάζει στο τσόκ του κρουστικού δραπανοκατσάβιδου Performans PKHAR 20-Li A1 και που τα βρίσκουμε;

Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαφορά μεταξύ SDS και SDS PLUS; Και έχω από παλιό μηχάνημα sds. Θα κάνει στο 20ν PKHAP 20-Li A1;

Εαν παιξει παντως 8αρα με 21700 στοιχεια,πολυ κοντα στα προτυπα BoschProcore,κοντα στα 60-70 ευρω θα ειναι πολυ μεγαλη κινηση....!!!
Διορθώστε με όσοι είστε βέβαιοι.

Το Lidl δίνει στις μπαταρίες των εργαλείων 6 μήνες εγγυηση και 3ετη σε όσες αγοράζονται ξεχωριστά????

Διορθώστε με όσοι είστε βέβαιοι.

Το Lidl δίνει στις μπαταρίες των εργαλείων 6 μήνες εγγυηση και 3ετη σε όσες αγοράζονται ξεχωριστά????
Έχω την εντύπωση ότι οι μπαταρίες Parkside ανεξάρτητα εάν είναι μαζι η χωρίς το εργαλειο έχουν 6 μήνες εγγύηση...
Το λέω αυτό γιατί το σέρβις,στην εγγύηση, ζητάει τον κωδικό της μπαταρίας εαν γίνει κάτι στην αγορά πακέτου...

Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαφορά μεταξύ SDS και SDS PLUS; Και έχω από παλιό μηχάνημα sds. Θα κάνει στο 20ν PKHAP 20-Li A1;

Tα πιο διαδεδομενα SDS ειναι τα PLUS και τα ΜΑΧ. Τα ΜΑΧ ειναι υπερδιπλασια σε ογκο απο τα PLUS.

Oταν τωρα καποιος λεει SDS σκετο μαλλον εννοει τα SDS plus καθως χρησιμοποιουνται πιο συχνα απο τα ΜΑΧ.

• Like
Reactions: MAN0S and KOSSTV
Τα SDS και SDS+ εχουν μια μικρη διαφορα στην εγκοπη αλλά μπορουν να τοποθετηθουν στο ιδιο εργαλειο χωρις προβλημα
Τα SDS και SDS+ εχουν διαμετρο 10mm τα SDSMAX εχουν διαμετρο 18mm

Δοκίμασα σήμερα τα 2 μωράκια μου! Πολύ δυνατό το Parkside , είναι στιβαρό και ζυγισμένο! Νιώθω ότι κρατώ ένα ποιοτικό εργαλείο. Πολύ καλό για βιδωμα και τρύπημα σε κουφώματα αλουμινίου και ξύλο. Πολύ καλή σκανδάλη με αίσθηση της ταχύτητας , μου άρεσει που ξεκινάει από πολύ χαμηλές στροφές.
Τώρα αυτό που θα ήθελα για να συμπληρωθεί το σετ μου είναι ένα μεγάλο πνευματικό με >5J.IMG_20220226_135951.jpg

>5j εννοεις bosch ?
να εχεις υποψη σου οτι μονο bosch και metabo λενε την αληθεια στα νουμερα
τα 5 αρια των υπολοιπων παιζουν απο 3.5- 4.5 j το πολυ

παντως ενα εργαλειο που δεν θα σε αφησει παραπονεμενο και το εχουμε πολλοι και εχει βγει αστερι (για την τιμη του) ειναι το κρουστικο πιστολετο 1050 της παρκσαιντ με (θεωρητικα) 3j και πραγματικα περιπου 2.6j, στα περιπου 55-60 €
πολυ καλο παλι αλλά πιο βαρυ και δυσχρηστο απο το 1050, ομως σε παρομοια τιμη, το 1500 της παρκσαιντ (με 3.5 j πραγματικα) αν η βλεψη σου ειναι περισσοτερο σε καλεμια, μερεμετια κλπ μονο κρουση δηλαδη, να το προτιμησεις εναντι του 1050, αφου ετσι κι αλλιως για τρυπηματα εισαι καλυμενος.

αν βεβαια θες κατι πιο ποιοτικο, πας πανω απο 120 ευρω (makita) με κορυφαια τα bosch και metabo στα περιπου 200 €

Last edited: