Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

λαθος μου, το 1050 εχει πραγματικα περιπου 2.6 j οχι 2.3 (μπερδευτηκα με το περφορμανς μπαταριας)
επιπλεον για να πας πανω απο τα 5j πραγματικα σε ποιοτικες μαρκες πρεπει να ξηλωθεις

• Like
Reactions: che21
Νικόλα για ερασιτεχνική χρήση και καλεμισμα/γκρεμισμα και σε μπετό μια χαρά θα του κάνει του φίλου..
Απο εκει και περα εξαρταται που, πόσο(σε χρονους)και γιατί θέλει να το δουλεψει...

• Like
Reactions: che21 and nickolas
ω, ναι! :) προ λιγου καιρου εσπασα το πεζοδρομιο (απο πανω πετρα καρυστου, απο κατω τσιμεντο) με το 1050 της παρκσαιντ, σε μηκος 2,40 και πλατος περιπου 15 ποντους με βαθος περιπου 20 ποντους προκειμενου να βαλω πανω απο τον υπαρχοντα αγωγο ομβριων που ερχονταν απο την αυλη του κηπου, ενα ακομα λουκι ορθογωνιο γιατι σε δυνατη νεροποντη πλυμηριζε ο τοπος καθως δεν προλαβαινε να φυγει το νερο. και αυτο γιατι οι "μαστοροι" του δημου ειχαν φερει την εξοδο του κατω αγωγου ισα με το ρυθρο του δρομου υψομετρικα.

μια εγω μια ο γειτονας, το εργαλειο δουλευε συνεχως για ωρα! καποια στιγμη το φοβηθηκα γιατι ειχε αναψει ολοκληρο προς το τελος αλλά οκ δεν ετρεχε τιποτα. ηθελε ομως μετα κανα 20 λεπτο για να κρυωσει. αν το δουλευα μονος μου κανοντας τα απαραιτητα διαλειματα για τσιγαρο θα μπορουσε να δουλευει για πολυ περισσοτερη ωρα!
οπότε κωστη ναι ειναι οπως το λες, για ερασιτεχνικη χρηση, ολα καλα με τα παρκυ.
τωρα αν οι απαιτησεις ειναι για πολυωρη καθημερινη εργασια, πας σε πρωτοκλασατα αλλά εκει θα πληρωσεις.
ποιος ομως ερασιτεχνης δουλευει συνεχως και καθημερινα τετοιες δουλιες?

• Like
Εγώ έλεγα για αυτο που είναι 5j...
Ότι θα του είναι μια χαρά...
Θα έκανε ακόμη πιο άνετα την δουλειά που μόλις μας είπες...
Για αυτό με τα 1050w δεν συζητάμε ότι είναι "σκυλι" μαύρο...

• Like
Reactions: che21 and nickolas
ναι το προστυχο! :)
όποτε το εχω χρειαστει σε μερεμετια τετοια, ελαφρου δηλαδη τυπου, μια χαρα τα πηγε! για τρυπηματα, ιδιαιτερα με τετρακοπα τρυπανια, δεν το συζηταμε, περναει τα παντα βουτυρο.
και αν ειχα το 1500 θα τελειωνα σε πολυ λιγοτερο χρονο και πιο ξεκουραστα.
κι εγω νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη για εναν που εχει κρουστικο δραπανο ηδη, οπως ο φιλος, η πιο λογικη λυση ειναι το 1500 . που και τρυπηματα κανει, και σκαψιματα και σε τιμη που δεν πρεπει να ειναι πανω απο 60 ευρω!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές παιδιά!όντως για τρύπημα ακόμα και σε μπετό το Bosch universalimpact 700w θα τρυπήσει .
Αυτο που θα χρειαστω μελλοντικά είναι μάλλον το 1500
Φαντάζομαι λέτε για το παρακάτω:

Ξέρετε αν υπάρχει για αυτό μετατροπέας η δευτερο τσοκ από SDS σε απλά τρυπάνια;

• Like
Reactions: nickolas
Δεν είχε ούτε μετατροπέα ούτε ανταπτορα για κλασικά τρυπάνια όταν το είχα παρει

• Like
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές παιδιά!όντως για τρύπημα ακόμα και σε μπετό το Bosch universalimpact 700w θα τρυπήσει .

Το πήρα και το επέστρεψα αμέσως γιατί σε δοκιμή και τσουρούφλαγε...

Το πήρα και το επέστρεψα αμέσως γιατί σε δοκιμή και τσουρούφλαγε...
Ζεσταθηκε αμεσως...;
Tοσο γρηγορα...;

Εαν δεν εχει περνεις ενα...

Δοκίμασα με μια μπαταρία 2ah το performance που αγόρασα και κάνει ένα περίεργο δυνατό θόρυβο. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Κάνει και σε εσάς τον ίδιο δυνατό θόρυβο;
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

με το μικρόφωνο του κινητού είναι δύσκολη η εγγραφή ώστε να ακούσει κάποιος αυτό τον "τσιριχτό" ήχο που κάνει το εργαλείο. Ακούγεται εντονότερα όσο ανεβαίνει η ταχύτητα. Ένα σφύριγμα.

Εχω ακουσει αρκετα πιστολετα, μην ανησυχεις. Και το Bosch που δοκιμαζαμε σημερα παρομοιο θορυβο εκανε καθως ανεβαιναν οι στροφες.

Αν θες να το τσεκαρεις, θα ελεγα καλυτερα να βαλεις καποιο τρυπανι 8μμ και να δοκιμασεις την λειτουργια της κρουσης σε διατρηση μπετου η σε πετρας.
Να δεις αν λειτουργει σωστα ο κρουστικος μηχανισμος και αν ζεσταινεται υπερβολικα το μοτερ.

• Like
Reactions: KOSSTV

ναι αυτο. το 1050 εχει μαζι και κλασικο τσοκ με ανταπτορα
τωρα το οτι ζεστενεται δεν το γνωριζα, το 1050 παντως ειναι μια χαρα.

αν κανεις τρυπημα σε μπετο με πιστολετο, δεν θα ξαναβαλεις (τουλαχιστον σε μπετο) το κρουστικο δραπανο :)

• Like
Δοκίμασα με μια μπαταρία 2ah το performance που αγόρασα και κάνει ένα περίεργο δυνατό θόρυβο. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Κάνει και σε εσάς τον ίδιο δυνατό θόρυβο;
Εγω θα έλεγα να το αλλάξεις,έστω και δοκιμαστικά.

• Like
Reactions: nickolas
Συναδελφοι, τι ακριβως το παραξενο ακουτε?

Μπορει να εχετε δικιο, απλα δεν καταλαβαινω τι προβλημα μπορει σημαινει αυτος ο θορυβος και επιπλεον που μπορει να οφειλεται.
Εχει καποιος το ιδιο πιστολετο και κανει διαφορετικο θορυβο?

Εχω μπολικα πιστολετα και το καθενα κανει τον δικο του μοναδικο θορυβο αλλα μεσα στα πλαισια του παραπανω πιστολετου στο βιντεο που βλεπουμε.

• Like
Reactions: KOSSTV and MAN0S
Εγω παντως το ακουω λογικο εχοντας 3 πιστολετα...
Ο ηχος γινεται απο τραχυς υψηλος στις περισσοτερες των περιπτωσεων καθως ανεβαινουν οι στροφες....
Δοκιμασε πρωτα την τακτικη που λεει ο Μιχαλης και εποιτα αλλαξε το....
..ακουσε και τα 2 παρακατω βιντεο οπου το πρωτο ειναι προβληματικο και το δευτερο μια χαρα απο οτι ακουω σε ολους τους τροπους λειτουργιας...

Last edited:
Ο κανόνας τα τελευταία χρόνια με τα εργαλεία του Lidl έχει ως εξης:

Αγοράζουμε πάνω από δυο κομμάτια, ιδανικά τρία ώστε και να τα συγκρίνουμε αλλά και να βρουμε το πιο σωστό.

Τα υπόλοιπα τα επιστρέφουμε.

Αν παρουμε ένα και πετυχουμε το ελαττωματικό τότε ίσως δεν βρουμε να αγοράσουμε άλλο.

Kυριακο δεν νομιζω να εχει δωσει/ η να δωσει καποιος 240 ευρω για 3 ιδια εργαλεια ωστε να καταλαβει τι γινεται....!!
Για αρκετα φτηνοτερο συμφωνω...αν και παλι το θεωρω ακραια κινηση...αλλα ειναι ενας τροπος να διαπυστωσεις πολλα...

Η φυσιολογικη τακτικη κατε με ειναι,εφοσον εχω ενδιασμους εκ των πρωτερον αφου η αγορα ειναι υψηλη χρηματικα,ειναι να παρω το εργαλειο και να ειμαι προετοιμασμενος για αλλαγη εφοσον το δοκιμασω και εχει προβλημα...θεωρω το 99% ετσι κανει...δεν υπαρχουν και χρηματα...
Θα μου πεις θα φας το πηγαινε ελα και φυσικα την τυχον ελειψη εκ των υστρερων του εργαλειου......προσωπικα ομως δεν θα το σκεφτομουν(να ξανα παω για αλλαγη)....

Πιστευω οτι αναφορα του φιλου εδω μεσα ειναι ενας τροπος να καταλαβει την συνβαινει συγκριτικα με ιδιο εργαλειο η αναλογω...
Εξαλλου για αυτο δεν ειμαστε εμεις εδω..;;)

Last edited: