Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Nαι ετσι ειναι, το παχυρευστο ειναι λιγο καλυτερο για καθετες επιφανειες, ομως ο ελεγχος ροης του υγρου/τζελ ειναι δυσκολος και αβολος.

Καλημερα. Μολις πηρα τις τεσερεις τελευταιες τσαντες που υπηρχαν στο ραφι, για να
συμμαζεψω τον ασυμαζευτο στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου.
(Ολο με μαλωνει ο γιοκας μου)
Οι τσαντες ειναι απο σκληρο και αντιολισθητικο υλικο, φαινονται
στιβαρες, και οι τιμες τους (6 ευρω) μαλλον ειναι πολυ καλες σε σχεση με τον σκρουτζ.

Κατα τα αλλα ειχε παρα πολλα επαναφορτιζομενα εργαλεια, (δεν με ενδιαφερουν)
και παρα πολλους ευθεις λειαντηρες, τους οποιους χαλβαδιασα, αλλα για να ειμαι ειλικρινης
φοβηθηκα μηπως αρχισω και τρεχω μπρος-πισω στα Lidl για αλλαγες, ποσο μαλλον
που δεν καιγομουνα κι ολας για το εργαλειο.
Ολα αυτα στο Lidl της Γωγουση

Last edited:
θυμαατε ποσο ειχε ο πριτσιναδορος σπειρωματων του Lidl? Ειχε μαζι και σπειρωματα?
Καμια προταση για αλλον απο καταστηματα διαδικτυακα?

Σωστα θυμασαι!

Ηταν ωραιο εργαλειο το ζαχαρωνα κ εγω αλλα εχω δανεικο οποτε θελω απο τον φανοποιο μου.

Εδω ενα ωραιο βιντεακι για αυτον.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλο το σετακι αλλα δεν το πηρα γιατι χρειαζομαι και τις μικρες κεφαλες των 3 και 4μμ.
Αυτο αρχιζει απο 5μμ και παει στα 12μμ αντι να αρχιζε απο τα 3μμ και να εφτανε τα 8μμ που ειναι πιο ερασιτεχνικο range.

Το αμαζον Γερμανιας εχει αριστες προσφορες κατα καιρους και περιμενω να βγαλουν αντιστοιχα σετακια

Αυτο ειναι τωρα σε προσφορα για λιγες μερες αλλα δυστυχως εχει πολλα μεταφορικα αλλιως ειναι ιδανικο.

Το παρακατω το βγαζει στα 19 ευρω κατα καιρους.

Last edited:
  • Like
Reactions: Nektarios2015
Καλο το σετακι αλλα δεν το πηρα γιατι χρειαζομαι και τις μικρες κεφαλες των 3 και 4μμ.
Αυτο αρχιζει απο 5μμ και παει στα 12μμ αντι να αρχιζε απο τα 3μμ και να εφτανε τα 8μμ που ειναι πιο ερασιτεχνικο range.

Το αμαζον Γερμανιας εχει αριστες προσφορες κατα καιρους και περιμενω να βγαλουν αντιστοιχα σετακια

Αυτο ειναι τωρα σε προσφορα για λιγες μερες αλλα δυστυχως εχει πολλα μεταφορικα αλλιως ειναι ιδανικο.

Το παρακατω το βγαζει στα 19 ευρω κατα καιρους.
το πρωτο ειναι σουπερ,
το δευτερο δε με γεμιζει το ματι σχετικα με το αλλο στυλ λαβων.

Δεν δικαιολογείτε να βγάζει καπνούς , δεν χρησ. σε γραμμη παραγωγής να δουλεύει στο 90% για 15 ώρες την ημέρα (για να βλέπουμε τη ορίζει ο κατασκευαστής ως ορθή χρήση ) , προφανώς έπαιξε ελάττωμα και απλά είχαμε αυτό το αποτέλεσμα . Απλά και αυτό πρέπει να αναφέρετε ως περιστατικό . Το δικό μου δράπανο θα επρεπε να με σκοτώσει στον ύπνο μου (που εχει παροπλιστεί αλλα δουλεύε σαν δευτερο που εκανε δουλειά πρώτου )

Απο εκει και πέρα δεν νομίζω κάποιος να περιμένει απο την
Χ εταιρία φασόν επειδη λέει ειναι για επαγγελματίες το Χ εργαλείο να εχει και ανάλογες απαιτήσεις . Οπως εχω ξανα πει εχουν δουλέψει πράσινα παρκσαιιντ απο συνεργεία με ψυκτικούς σε σουπερμαρκετ και εβγαζαν δουλειά χωρίς προβλημα . Εδω πιάνεις οικονομική σειρά dewalt και βλέπεις οτι δεν εχει καλή ποιότητα .

Ασχετο αλλα στο κατάστημα ζωγράφου εχει 35Ε το κρουστικό 12V χωρίς μπαταρία (και μπαταρίες 12V και 20) αν καποιος ψάχνει

το πρωτο ειναι σουπερ,
το δευτερο δε με γεμιζει το ματι σχετικα με το αλλο στυλ λαβων.

Το πρωτο οντως ειναι σουπερ και με πληρεστατο ευρος, απο 3 εως 12μμ (by the way μολις το παρηγγειλα...)

Το αλλο εχει μεν κοντα χερουλια αλλα αυτο ισως δικαιολογειται με το μικροτερο ευρος πριτσινιων απο 3 εως 8μμ.

• Like
Reactions: Nektarios2015
Λόγω αύξησης πετρελαίου κτλ, πιστεύω όλα τα προϊόντα τώρα θα είναι πιο ακριβά! Βέβαια η διαφορά τιμής που αναφέρεις είναι πολύ μεγάλη!

μηπως το θυμασαι σε εκπτωση?
πολλες φορες βγαζουν ενα εργαλειο σε εκπτωση και αργοτερα το ξαναφερνουν σε κανονικη τιμη

Το περσινό φυλλάδιο το έχω, και η τιμή του αλυσοπρίονου ήταν 99 ευρώ, αλλά δεν βλέπω να γράφει ότι είναι σε έκπτωση.. Το φυλλάδιο ήταν για τις προσφορές απο 12/4/21.
Το βρήκα το φυλλάδιο και σε ένα site.. βάζω απο κάτω το link --->

Last edited:
Δειχνει οτι το κατσαβιδι ειναι μαπα, γιατι η πισω ταπα (που
προοριζεται για χτυπημα με σφυρι), ειναι "διακοσμητικη"
και δεν συνδεεται με το κυριως αξονα του κατσαβιδιου.

• Like
Reactions: SatSea and KOSSTV
Το σημαντικο ειναι τι λεει για την παραμορφωση της μυτης οταν το δοκιμαζει στη μεγγενη με την βιδα.

Για λογικη χρηση σαν σκαρπελο δεν βλεπω κανενα προβλημα. Αν θελει βεβαια κανεις να ανοιξει λουκι σε τσιμεντο, αγοραζει αληθινο σκαρπελο...

Σκέφτομαι για ηλεκτροκόλληση αν και δεν εχω γνώση αν αξίζει. Θα ήθελα την άποψη σας. Ευχαριστώ

Attachments

• IMG_20220305_142123.jpg
    IMG_20220305_142123.jpg
    1.4 MB · Views: 95
Να μην πω δλδ για την τριπλα που κανουν με την φωτογραφια της
συσκευασιας που δειχνουν οτι δηθεν ο αξονας του κατσαβιδιου
ειναι συνεχομενος με την βαλβιδα κρουσης. (στο 9.34)
Για την παραμορφωση της μυτης δεν περιμενα και τιποτε αλλο
απο τοσο φτηνο κατσαβιδι.

• Like
Reactions: lazarefa