Για τι χρηση το θες;Για το τριβείο τοίχου τι γνώμη έχετε , αξίζει η να πάρω κάποιο άλλο;
Για τι χρηση το θες;Για το τριβείο τοίχου τι γνώμη έχετε , αξίζει η να πάρω κάποιο άλλο;
Γενικα σηκωνουν πολυ σκονη αυτα ειδικα σε σπατουλαρισμα χωρις σκουπα.Κάποια στιγμή θα βάψω το σπίτι και θα γίνουν κάποια μερεμέτια από μεταφορά μπριζών , και μία φορά το χρόνο επισκευή και βαφή τοίχου αυλής.
Κωστή το έχεις αναφέρει όντως πολλές φορές,και αναρωτιέμαι αφού δεν έχει κοντάρι,δεν περιορίζεται η χρήση του για τοπικές επισκευες κυριως χαμηλά;Για τα μερεμέτια από σοβά η γύψου οικοδομης που χρησιμοποιουν οι ηλεκτρολόγοι μια χαρά είναι..
Φυσικά κάνει και για άλλα πράγματα όπως έχω αναφέρει πολλές φορές..
Ε μπορεις να βαλεις καβαλετα οπως οι μαστορες να μη κουνας τη σκαλα. Και η καμηλοπαρδαλη θελει φυσικη κατασταση καλη γιατι κουραζει.Μα αυτό είναι το θέμα,ότι δεν πρέπει να ανέβεις αλλά να ανεβοκατεβαινεις συνεχώς,να μετακινείς τη σκάλα μετρο μετρο,ο χώρος να είναι άδειος περιμετρικα για να το κάνεις αυτο,το εργαλειο το εχω πιασει και ειναι σχετικα βαρυ,και το ταβάνι το ξεχνάμε.Αν έκανε 30-35e αντε να το πάρεις για τοπικό τρίψιμο.Νομιζω ότι συμφέρει πολύ καλύτερα με ελαχιστα χρηματα παραπάνω η καμήλα της parkside. Για χρήση σε πατώματα,δεν έχω αποψη.
Αν κάποιος ζοριστεί για ένα τοίχο με την καμηλοπαρδαλη,θα του είναι αδύνατο να κάνει τον ίδιο τοίχο με το τριβειο χειρός χωρις πολλα διαλείμματα.Ο χρόνος με την καμηλοπαρδαλη θα είναι απειρος μικρότερος και ο τροπος πολυ ευκολοτερος.Τωρα,αν είναι να μπλέξεις κ με καβαλετα και μαδερια, πάει μακριά η βαλίτσα.Για μένα το συγκεκριμένο εργαλείο δεν ανήκει στα vfm της parkside.Ε μπορεις να βαλεις καβαλετα οπως οι μαστορες να μη κουνας τη σκαλα. Και η καμηλοπαρδαλη θελει φυσικη κατασταση καλη γιατι κουραζει.
Αυτό Κωστή που λες, είναι ισως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του εργαλείουΣτα συν του τριβειο τοίχου ότι με το ανάλογω εξαρτημα καμπάνα μπορείς να τριψεις μέχρι και μπετό...
Συντεκνε ούτε εγώ ,όπως λεει κ ο Κωστής,δεν θα το έβαζα σε μάρμαρα.Δοκιμασε για αρχή με δυνατό πιεστικο αν έχεις.Μπορεί να βάλεις επισης χλωρίνη με νερο σε ατμοκαθαριστη κ να κάνεις τα τοπικά σημεία κ κατοπιν ξεπλυμα με νερο.Αν έχει πέσει καφές,καλύτερα άστα όπως είναι.....και εγώ σκεφτόμουν να τον πάρω, για το μαρμάρινο δάπεδο που σε μερικά σημεία στο μπαλκόνι έχει τα μαυρα του τα χάλια, τι λέτε θα κάνει δουλειά;
Εαν τα μαρμαρα ειναι λευκά (και οχι μονο) δεν βαζεις ποτε χλωρινη.Συντεκνε ούτε εγώ ,όπως λεει κ ο Κωστής,δεν θα το έβαζα σε μάρμαρα.Δοκιμασε για αρχή με δυνατό πιεστικο αν έχεις.Μπορεί να βάλεις επισης χλωρίνη με νερο σε ατμοκαθαριστη κ να κάνεις τα τοπικά σημεία κ κατοπιν ξεπλυμα με νερο.Αν έχει πέσει καφές,καλύτερα άστα όπως είναι.....
Και εγω δε θα το επαιρνα αλλα πιστευω σε μερικες περιπτωσεις ισως αξιζει πχ αν δε θες να πιανει χωρο. Για το αν κουραζει προσωπικα μου φαινεται δυσκολοτερη η καμηλοπαρδαλη καθως κανει μοχλο και ειναι πιο βαρυ ειδικα για χαμηλα σημεια.Αν κάποιος ζοριστεί για ένα τοίχο με την καμηλοπαρδαλη,θα του είναι αδύνατο να κάνει τον ίδιο τοίχο με το τριβειο χειρός χωρις πολλα διαλείμματα.Ο χρόνος με την καμηλοπαρδαλη θα είναι απειρος μικρότερος και ο τροπος πολυ ευκολοτερος.Τωρα,αν είναι να μπλέξεις κ με καβαλετα και μαδερια, πάει μακριά η βαλίτσα.Για μένα το συγκεκριμένο εργαλείο δεν ανήκει στα vfm της parkside.
Αυτό Κωστή που λες, είναι ισως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του εργαλείου
Συντεκνε ούτε εγώ ,όπως λεει κ ο Κωστής,δεν θα το έβαζα σε μάρμαρα.Δοκιμασε για αρχή με δυνατό πιεστικο αν έχεις.Μπορεί να βάλεις επισης χλωρίνη με νερο σε ατμοκαθαριστη κ να κάνεις τα τοπικά σημεία κ κατοπιν ξεπλυμα με νερο.Αν έχει πέσει καφές,καλύτερα άστα όπως είναι.....
Την χλωρίνη ή κ το υδροχλωρικό που χρησιμοποιούν καποιοι επαγγελματίες κ εγώ τα αποφεύγω.Ομως στην περίπτωση του φίλου που ρώτησε,τα μάρμαρα είναι:Εαν τα μαρμαρα ειναι λευκά (και οχι μονο) δεν βαζεις ποτε χλωρινη.
Για τον καθαρισμο των μαρμαρων υπαρχουν διαφορα "χημικα", οπως τα ακριβα της nanophos
Τωρα καθε ποια μερα βγαινει επισημα το νεο φυλλαδιο?
Νομιζω απο δευτερα θα βγαινουν οι φυλλαδεςΣήμερα, Πέμπτη μεσημέρι, δεν υπήρχε ούτε αφίσα, ούτε φυλλάδιο.
Ρώτησα και μου είπαν "μάλλον αύριο, μεσημέρι Παρασκευής"
Θα περάσω και αύριο και θα σας ενημερώσω![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.