Απο οργανωση σκιζουν παντως.Κυρ, το IAN του εργαλειου θα δωσεις, στα κεντρικα του LIDL και στη συνεχεια θα επικοινωνησουν μαζι σου
Δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα η σπαθοσεγα μπαταρίας ενάμιση χρόνο μετά έχοντας κλαδέψει δύο φορές μερικά δέντρα λεμονιάς και ροδιάς.
Και επίσης δυστυχώς δεν βρίσκω την απόδειξη για να πάρω το σερβις.
Αν κάποιος έχει ευχερή κάποια απόδειξη και μπορεί να με εξυπηρετήσει θα με διευκόλυνε πάρα πολύ.
Ευχαριστω Νικολα.οταν θα παω χωριο θα ψαξω να την βρω αν δεν εχει βρει αλλος μεχρι τοτε
Ωραία ζώνη, μακάρι να είναι με κλιπ που μαγκωνει όπως μια που έχω του ΠΝ και όχι με Πύρρο πόρπη.με έκπληξη βλέπω ότι δεν έχει σχολιάσει κανείς ότι έφερε το απόλυτο αξεσουάρ για το forum μας...
Οι παλιοι παντως εμενα μου φανηκανε μαπα.. Δε σφιγγουν αρκετα. Πηρα ενα dexter και κανει πολυ καλυτερη δουλεια.Ωραία ζώνη, μακάρι να είναι με κλιπ που μαγκωνει όπως μια που έχω του ΠΝ και όχι με Πύρρο πόρπη.
Πήγα το πρωί στον Νέο Κόσμο και βρήκα ένα ζευγάρι σφιγκτήρες από τη νέα παρτίδα και δοκίμασα σε ένα ράφι.
Αυτοί ναι είναι σφιγκτήρες.
Τους είχε μάλιστα και μείον 30% οπότε τους τσίμπησα!
Οι σφιγκτηρες είναι όντως πολύ καλοί και δεν έχουν καμμία σχέση με τους...Ωραία ζώνη, μακάρι να είναι με κλιπ που μαγκωνει όπως μια που έχω του ΠΝ και όχι με Πύρρο πόρπη.
Πήγα το πρωί στον Νέο Κόσμο και βρήκα ένα ζευγάρι σφιγκτήρες από τη νέα παρτίδα και δοκίμασα σε ένα ράφι.
Αυτοί ναι είναι σφιγκτήρες.
Οι παλιοι παντως εμενα μου φανηκανε μαπα.. Δε σφιγγουν αρκετα. Πηρα ενα dexter και κανει πολυ καλυτερη δουλεια.
Εντελώς μάπα φίλε Πάρη.Οι παλιοι παντως εμενα μου φανηκανε μαπα.. Δε σφιγγουν αρκετα. Πηρα ενα dexter και κανει πολυ καλυτερη δουλεια.
Για εσένα δουλεύει το λιντλ...Το φαλτσοπρίονο μέχρι πριν 3-4 μήνες είχε €100 ή θυμάμαι λάθος; Τεράστια άνοδος για το συγκεκριμένο προϊόν!
Αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται για το φαλτσοπρίονο, έχω ενα για πώληση αχρησιμοποίητο και σφραγισμένο στο κουτί του.
Υπάρχει σχετική αγγελία στον νήμα των αγγελιών
Ισως παρω dexter εκτος αν βρω αλλη μαρκα προκοπης. Δε ξερω αν υπαρχουν πια του lidl αν και νομιζω εχω δει ιδιο σχεδιο σε αλλη μαρκα.Εντελώς μάπα φίλε Πάρη.
Με το χέρι τους έσπρωχνες και έφευγαν από το σημείο που τους είχες σφίξει.
Ευτυχώς αυτοί είναι οκ.
Ισως παρω dexter εκτος αν βρω αλλη μαρκα προκοπης. Δε ξερω αν υπαρχουν πια του lidl αν και νομιζω εχω δει ιδιο σχεδιο σε αλλη μαρκα.
Βασικα το προβλημα ειναι οτι δε σφιγγουν αφηνεις σκανδαλη και παει πισω.
ωπα παιδες!Νικολα, το συγκεκριμενο radal ειναι 2000W, ενω to metabo των 205 ευρω ειναι 1200W
Τα άλλα radial της αγορας δεν εχουν δεξι σφιγκτηρα, και ετσι δεν βρισκει τιποτα! δεν ειναι θεμα κακου σχεδιασμου, "ολα" τον ιδιο σχεδιασμο εχουν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.