Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θυμάται κανείς αν το Lidl φέρνει - έφερε μίνι κλαδευτικα αλυσοπρίονα; Και αν φέρνει αξίζει να το περιμένω ή να ψάξω για κάτι άλλο;

Θυμάται κανείς αν το Lidl φέρνει - έφερε μίνι κλαδευτικα αλυσοπρίονα; Και αν φέρνει αξίζει να το περιμένω ή να ψάξω για κάτι άλλο;
Εχει ένα 12v το οποίο δεν έχει φέρει ποτέ εδώ και το περιμένουμε πως και πως...
Στην Ιταλία είχε 45 εαν θυμάμαι καλά...

Εχει ένα 12v το οποίο δεν έχει φέρει ποτέ εδώ και το περιμένουμε πως και πως...
Στην Ιταλία είχε 45 εαν θυμάμαι καλά...
Ευχαριστώ για την πληροφορία.Νομίζω πως είδα σε αγγελία στο car κάτι τέτοιο στα 69€... χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Εντάξει δεν τα λες και λίγα τα εργαλεία που έχει.
Απλά δεν έχει power tools που λένε και στο Αμέρικα, κατά κύριο λόγο εργαλεία χειρός αυτή την εβδομάδα.

Ενδιαφέρουσα η αυτόματη μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης Performance με το μεγάλο οπτικό πεδίο 96 χ 93 χλστ.
Η τιμή της βέβαια αρκετά υψηλή για κάποιον που επιθυμεί μια απλή αυτόματη μάσκα.
Τα κατσαβίδια κρούσης σε πολύ καλή τιμή οπως και οι εξαιρετικές και πάντα χρήσιμες ταινίες της 3M.
Θα την κάνω την επίσκεψη μου και πιθανότατα δεν θα φύγω με άδεια χέρια, θα τον αφήσω τον οβολό μου :cool:

• Like
Reactions: nickmanak
Mια χαρα τα βλεπω τα εργαλεια/αναλωσιμα της Πεμπτης και μαλιστα υπαρχουν και εξι ενδιαφεροντα οργανα μετρησης που δεν τα βλεπεις συχνα στην πιατσα.

Το καταγραφικο θερμοκρασιας/υγρασιας πρωτη φορα το βλεπω. Σε καποιες περιπτωσεις ειναι ενα ιδανικο και χρησιμο εργαλειο.

Νεο εργαλειο ειναι και ο μετρητης ακτινοβολιας, θα εχουν ενδιαφερον και πλακα οι μετρησεις εαν λειτουργει σωστα!! Στο ιδιο λινκ και το φωτομετρο.

Εδω τα υπολοιπα δυο οργανα, ο μετρητης θερμοτητας/υγρασιας και το ανεμομετρο

Η ψηφιακη μετροταινια στα 30 ευρω, μαλλον αφορα τους γκατζετακηδες.

• Like
Reactions: D_Satellite
Μιχάλη βγάζεις την ουρά σου απ'εξω;
Δηλαδή για ρομαντικούς συλλέκτες εργαλείων (ονόματα δεν λέμε) δεν κάνει η high tech/τούμπανο μετροταινία του Lidl;
Μάλλον η ραστώνη του Αυγούστου σε έχει καταβάλει :p :p

Παιρνω πισω τη λεξη gadget καθως βλεπω οτι η λειτουργια μετρησης με την ταινια ΔΕΝ ειναι ψηφιακη οπως νομιζα.
Κατι τετοιο δηλαδη
206163-z2.jpg

Αρα προκειται για μια μετροταινια που δεν ειναι ουτε gadget oυτε bugdet καθως κοστιζει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ 30 ευρω!!!

Παιρνω πισω τη λεξη gadget καθως βλεπω οτι η λειτουργια μετρησης με την ταινια ΔΕΝ ειναι ψηφιακη οπως νομιζα.
Κατι τετοιο δηλαδη
206163-z2.jpg

Αρα προκειται για μια μετροταινια που δεν ειναι ουτε gadget oυτε bugdet καθως κοστιζει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ 30 ευρω!!!

Για κάντο πιο λιανά ρε γέροντα… πες το με δικά σου λόγια. :giggle:
Τι είναι αυτό που χάνω, γιατί εγώ με την πρώτη ματιά απ’τις φωτογραφίες, τις βλέπω ίδιες.

To καταγραφικο υγρασιας/θερμοκρασιας μπορει επισης να φανει χρησιμο σε αυτους που ασχολουνται με το υγρο γυαλι.
Μπορουν να δουν δηλαδη σε τι συνθηκες υγρασιας/θερμοκρασιας στεγνωνει η ρητινη κατα την διαρκεια του 24ωρου και ειδικα την νυχτα.

Οπως ειναι γνωστο, για να στεγνωσει σωστα η ρητινη πρεπει οι μεταβολες θερμοκρασιας/υγρασιας να ειναι ελαχιστες κατα την διαρκεια της ωριμανσης.
Πραγμα που οι περισσοτεροι δεν δινουμε σημασια με συνεπεια τα διαφορα προβληματα που συχνα ακουμε.

Θα το αγορασω την επομενη φορα που θα το φερει πιο φτηνα, στην ιδια τιμη που το πουλαει στη Γερμανια, 19.99 ευρω.

Για κάντο πιο λιανά ρε γέροντα… πες το με δικά σου λόγια. :giggle:
Τι είναι αυτό που χάνω, γιατί εγώ με την πρώτη ματιά απ’τις φωτογραφίες, τις βλέπω ίδιες.

Αυτο που εχω στην φωτογραφια ειναι αυτο που νομιζα οτι θα ηταν το Parkside. Δηλαδη μια ψηφιακη μετροταινια. Να τραβας τη μεζουρα εξω και να μετραει ψηφιακα.

Ομως το Parkside δεν εχει ψηφιακη μετροταινια, ειναι κανονικη μετροταινια. Το ψηφιακο που εχει ειναι η μετρηση αποστασης με laser. Εχει και ενα αλφαδακι για να λεει οτι ειναι 3 σε 1 :)

To καταγραφικο υγρασιας/θερμοκρασιας μπορει επισης να φανει χρησιμο σε αυτους που ασχολουνται με το υγρο γυαλι.
Μπορουν να δουν δηλαδη σε τι συνθηκες υγρασιας/θερμοκρασιας στεγνωνει η ρητινη κατα την διαρκεια του 24ωρου και ειδικα την νυχτα.

Οπως ειναι γνωστο, για να στεγνωσει σωστα η ρητινη πρεπει οι μεταβολες θερμοκρασιας/υγρασιας να ειναι ελαχιστες κατα την διαρκεια της ωριμανσης.
Πραγμα που οι περισσοτεροι δεν δινουμε σημασια με συνεπεια τα διαφορα προβληματα που συχνα ακουμε.

Θα το αγορασω την επομενη φορα που θα το φερει πιο φτηνα, στην ιδια τιμη που το πουλαει στη Γερμανια, 19.99 ευρω.
Επειδή είναι κάτι που μπορεί και να μην το ξαναφερει σε βάθος 6μηνου και βάλε και η περίοδος που θα μου χρειαστεί είναι το επόμενο 3 μηνο εγώ θα το πάρω τώρα...

Mια χαρα τα βλεπω τα εργαλεια/αναλωσιμα της Πεμπτης και μαλιστα υπαρχουν και εξι ενδιαφεροντα οργανα μετρησης που δεν τα βλεπεις συχνα στην πιατσα.

Το καταγραφικο θερμοκρασιας/υγρασιας πρωτη φορα το βλεπω. Σε καποιες περιπτωσεις ειναι ενα ιδανικο και χρησιμο εργαλειο.

Νεο εργαλειο ειναι και ο μετρητης ακτινοβολιας, θα εχουν ενδιαφερον και πλακα οι μετρησεις εαν λειτουργει σωστα!! Στο ιδιο λινκ και το φωτομετρο.

Εδω τα υπολοιπα δυο οργανα, ο μετρητης θερμοτητας/υγρασιας και το ανεμομετρο

συνονοματε νομιζω εχεις 2 ίδια λινκ (τα μεσαια)

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το καταγραφικό θερμοκρασίας είναι ιδανικό για 24ωρο έλεγχο σωστής λειτουργίας ψύξης οικιακού ψυγείου ...

Θα προτιμούσα κάτι τέτοιο με λίγα παραπάνω χρήματα

Το έχω στον καταψύκτη μόνιμα και του δίνω ρεύμα με φορτιστή κινητού.
Με μπαταρία μου κράτησε λιγότερο απο 6 μήνες στους -22 βαθμούς.

Έχω βάλει alarm όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω απο -10.
Έβαλα -10 γιατί ακόμα και ψωμί να προσθέσω στο ίδιο ράφι με τον αισθητήρα καθυστερεί να το ψύξει και παίρνω ασήμαντους συναγερμούς (notifications στο κινητό).

1661235665762.png

ΥΓ. Αν κάποιος θέλει να του δώσει ρεύμα με usb τότε χρειάζεται και αυτό αν δεν θέλει να κολλάει καλώδια.

Εγώ τα είχα αγοράσει φθηνότερα απο το εξωτερικό παλαιότερα σε προσφορά.

Εδώ απο 01/08
Τα μικρά peaks είναι όταν κάνει απόψυξη. Τα μεγάλα είτε γιατί έχουμε προσθέσει πράγματα είτε γιατί έκανε διακοπή ρεύματος. Είναι όρθιος σαν ψυγείο και ο αισθητήρας είναι στο τέρμα επάνω ράφι οπότε δεν μου δίχνει την πραγματική θερμοκρασία στα κάτω συρτάρια αλλά έτσι ενημερώνομαι νωρίτερα πριν φτάσουν τα κρέατα για παράδειγμα στους -10.

1661235874540.png

Last edited: