Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα προτιμούσα κάτι τέτοιο με λίγα παραπάνω χρήματα

Το έχω στον καταψύκτη μόνιμα και του δίνω ρεύμα με φορτιστή κινητού.
Με μπαταρία μου κράτησε λιγότερο απο 6 μήνες στους -22 βαθμούς.

Έχω βάλει alarm όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω απο -10.
Έβαλα -10 γιατί ακόμα και ψωμί να προσθέσω στο ίδιο ράφι με τον αισθητήρα καθυστερεί να το ψύξει και παίρνω ασήμαντους συναγερμούς (notifications στο κινητό).

View attachment 201212

ΥΓ. Αν κάποιος θέλει να του δώσει ρεύμα με usb τότε χρειάζεται και αυτό αν δεν θέλει να κολλάει καλώδια.

Εγώ τα είχα αγοράσει φθηνότερα απο το εξωτερικό παλαιότερα σε προσφορά.

Εδώ απο 01/08
Τα μικρά peaks είναι όταν κάνει απόψυξη. Τα μεγάλα είτε γιατί έχουμε προσθέσει πράγματα είτε γιατί έκανε διακοπή ρεύματος. Είναι όρθιος σαν ψυγείο και ο αισθητήρας είναι στο τέρμα επάνω ράφι οπότε δεν μου δίχνει την πραγματική θερμοκρασία στα κάτω συρτάρια αλλά έτσι ενημερώνομαι νωρίτερα πριν φτάσουν τα κρέατα για παράδειγμα στους -10.

View attachment 201213
Πολύ ωραία κόλπα και χρήσιμα!

Τα καλώδια πως τα περνάς μέσα;
Απ' το λάστιχο;

Τα έχω ξαναγράψει αυτά :)

Έχω πάρει αυτό το καλώδιο και έκοψα ένα κομμάτι. Το περνάω απο το λάστιχο.
Ακόμα δεν το έχω κολλήσει (είναι αυτοκόλλητο) γιατί έχω βαρεθεί. Το έκανα δοκιμαστικά στην αρχή να δώ πώς θα πάει και τελικά δουλεύει άψογα.

θυμάται κανείς πόσο είχε η 4ρα 20V μπαταρία; Νομίζω 29 ευρώ.
Την βλέπω στο ιταλικό στα 40

Είναι οι καινούργιες αυτές που έχουν στοιχεία 21700 (αν θυμάμαι καλά) και Bluetooth για να τις τσεκάρεις από την εφαρμογή lidl Home.
Στο μέγεθος είναι σαν την κλασική των 2Αh.

• Like
Reactions: KOSSTV
Αυτο που εχω στην φωτογραφια ειναι αυτο που νομιζα οτι θα ηταν το Parkside. Δηλαδη μια ψηφιακη μετροταινια. Να τραβας τη μεζουρα εξω και να μετραει ψηφιακα.

Ομως το Parkside δεν εχει ψηφιακη μετροταινια, ειναι κανονικη μετροταινια. Το ψηφιακο που εχει ειναι η μετρηση αποστασης με laser. Εχει και ενα αλφαδακι για να λεει οτι ειναι 3 σε 1 :)

Κατάλαβα… νόμιζα οτι τραβώντας την ταινία υπήρχαν και οι digital ενδείξεις.

Για όσους ενδιαφέρονται για θερμοκρασία και υγρασία χώρου έχω αγοράσει αυτό: http://www.e-shop.gr/xiaomi-nun4126gl-mi-temperature-and-humidity-monitor-2-p-PER.940330
Μοντέλο: NUN4126GL
Οθόνη: 1, 5'' LCD
Εύρος ανίχνευσης θερμοκρασίας: 0 - 60 ° C (ακρίβεια 0.1 ° C)
Εύρος ανίχνευσης υγρασίας: 0% - 99% RH (ακρίβεια 1% RH)
Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.2
Τροφοδοσία: 1x CR2032 (δεν περιλαμβάνεται)
Διαστάσεις: 43 x 43 x 12.5 mm

της xiaomi το οποίο μέσω της εφαρμογής κάνει καταγραφή θερμοκρασίας και υγρασίας και είναι αρκετά φθηνο.

• Like
Reactions: panoss1
Για όσους ενδιαφέρονται για θερμοκρασία και υγρασία χώρου έχω αγοράσει αυτό: http://www.e-shop.gr/xiaomi-nun4126gl-mi-temperature-and-humidity-monitor-2-p-PER.940330

της xiaomi το οποίο μέσω της εφαρμογής κάνει καταγραφή θερμοκρασίας και υγρασίας και είναι αρκετά φθηνο.
Ποιο είναι το app?

Ναι αλλά αυτό είναι από 0°...το shelly από -40°

ακομα λιγοτερα:

b86cd5afc25a1e28a3a5c9bbd275ff45.jpg

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: panoss1
Ενδεικτικό λινκ έβαλα.

~€23 τα είχα πάρει εγώ απο shelly shop που είναι στη Βουλγαρία αν θυμάμαι σωστά

Βάζουν κατα καιρούς προσφορές αν και πήραν όλα μία αύξηση όλα πριν 2-3 μήνες.
Μικρό το κόστος πάντως για κάτι που το βάζεις μία φορά και το ξεχνάς (μέχρι τώρα τουλάχιστον).

Καλημέρα. Γνώμη για τα κατσαβίδια κρούσης που έχει σήμερα, για χρήση σαν δεύτερα; Ή να περιμένω τα αντίστοιχα μαύρα performance που είχε βγάλει κάποια στιγμή; Δεν τα βιάζομαι και πάρα πολύ.

Έχω πάρει το "Dremel" ρεύματος ..Ρε παιδιά τι απάτη είναι αυτή ..Το έχω από το 20, σήμερα πήγα να το χρησιμοποιήσω για 2η φορά, στο δίλεπτο άρχισε να καπνίζει και να βρωμάει... το θέμα δεν είναι με την εγγύηση , είναι ότι άφησα στη μέση τη δουλειά. Και δεν ήταν κ απαιτητική..

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: nickolas
τα ιδια μου εκανε το δικο μου. αυτο ξεχασε το, καλεσε τους να σου στειλουν αλλο και το καινουριο που θα ερθει να το δουλευεις καθετα κρεμασμενο απο τη βαση του, και μονο με την προεκταση. αλλιως χαλαει-λιωνει τις πλαστικες φωλιες των ρουλεμαν λογω βαρους ροτορα και μετα τριβεται ο ροτορας πανω στο στατορα και ζεματαει και χαλαει.
μιλαμε για φολα εργαλειο

Last edited:
Και να μου στείλουν άλλο, άχρηστο θα πάει. Θα μείνει στο κουτί του.

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: enduras1
Το αληθινο Dremel κοστιζει 2-3 φορες περισσοτερο αλλα στα δινει με το παραπανω σε ποιοτητα, αξιοπιστια και διαρκεια ζωης.

Οχι και οτι τα Dremel δεν παρουσιαζουν καμμια φορα προβληματα, αλλα καμμια σχεση με καθε αλλη μαρκα σε αξιοπιστια.

Παντως αν πεσεις σε καλο κομματι, κανουν καλη δουλεια και τα parkside.

• Like
Reactions: nickmanak
αχιλλεα, δεν θα παει αχρηστο γιατι το καινουριο θα το κρεμασεις να ειναι καθετα και θα το δουλευεις με την προεκταση σε οποια θεση θελεις.
ετσι δεν θα τα φτησει συντομα.

μιχαλη μικρη ενσταση στο "καμμια σχεση με καθε αλλη μαρκα". σιγουρα μεν η ντρεμελ ειναι εξαιρετικη αλλά κορυφαια ολων θεωρω τα proxxon καθως τα εχω ζησει απο κοντα να δουλευουν για χρονια στα χερια επαγγελματιων καθημερινα με τις ωρες!
τουλαχιστον τα προξον 10-15 χρονια πισω.

οι πιο απαιτητικοι επαγγελματιες σε αυτο το εργαλειο ειναι οι μανικιουριστριες και δεν ειναι τυχαιο οτι η προξον σαρωνει σε αυτο το κλαδο

Last edited:
  • Like
Reactions: enduras1
Χε χε έχεις δίκιο, ξεχασα οντως τα φoβερα πολυεργαλειακια της proxxon!!

Βέβαια, εχοντας μπόλικα rotary πολυεργαλεια απο καθε μαρκα, ειναι παράξενο που σχεδόν παντα θα πιασω ενα dremel αντι ενα proxxon. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο, θα το σκεφτώ καλυτερα και θα επενελθω:)