Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

αχιλλεα, δεν θα παει αχρηστο γιατι το καινουριο θα το κρεμασεις να ειναι καθετα και θα το δουλευεις με την προεκταση σε οποια θεση θελεις.
ετσι δεν θα τα φτησει συντομα.

μιχαλη μικρη ενσταση στο "καμμια σχεση με καθε αλλη μαρκα". σιγουρα μεν η ντρεμελ ειναι εξαιρετικη αλλά κορυφαια ολων θεωρω τα proxxon καθως τα εχω ζησει απο κοντα να δουλευουν για χρονια στα χερια επαγγελματιων καθημερινα με τις ωρες!
τουλαχιστον τα προξον 10-15 χρονια πισω.

οι πιο απαιτητικοι επαγγελματιες σε αυτο το εργαλειο ειναι οι μανικιουριστριες και δεν ειναι τυχαιο οτι η προξον σαρωνει σε αυτο το κλαδο
To κάθετο δεν με εξυπηρετεί πάντα . Ίσως πάω για το επαναφορτιζόμενο dremel το οποίο είναι ακόμη σε προσφορά.

• Like
Reactions: anastasg
Πήγα να δω το σετ με τα καρυδάκια 3/8" σήμερα αλλά ως δια μαγείας είχαν εξαφανιστεί στο κατάστημα Νέου Κόσμου.
Ήταν το μόνο ράφι που ήταν άδειο.
Ή έφεραν ελάχιστα τεμάχια ή έπεσαν όλοι πάνω τους. Κρίμα και ήταν καλό το timing.
Επειδή έχω καστάνια στα 3/8" εδώ και καιρό σκεφτόμουν να πάρω μια συλλογή σε καρυδακια 3/8 μιας και συνδυάζει τα πιο δημοφιλή μεγέθη από το 1/4" & 1/2".

To κάθετο δεν με εξυπηρετεί πάντα . Ίσως πάω για το επαναφορτιζόμενο dremel το οποίο είναι ακόμη σε προσφορά.

Εφόσον το χρησιμοποιείς σε τακτική βάση έχει νόημα να πας για το dremel.
Αν όμως το θέλεις για μια φορά το τρίμηνο μείνε με το Parkside μέχρι να λήξει η εγγύηση και μετά πήγαινε στο dremel.

Last edited:
Εγώ πήρα τον καταγραφέα υγρασίας και θερμοκρασίας μαζί με κάτι σετ σφουγγάρια λειανσης...Θα τσεκάρω τον καταγραφές και εαν δω ότι μου κάνει θα τον κρατήσω...
20220825_095029.jpg

Χε χε έχεις δίκιο, ξεχασα οντως τα φoβερα πολυεργαλειακια της proxxon!!

Βέβαια, εχοντας μπόλικα rotary πολυεργαλεια απο καθε μαρκα, ειναι παράξενο που σχεδόν παντα θα πιασω ενα dremel αντι ενα proxxon. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο, θα το σκεφτώ καλυτερα και θα επενελθω:)

Το σκεφτηκα και ο λογος που χρησιμοποιω σχεδον παντα Dremel αντι Proxxon ειναι οτι η Proxxon εχει βγαλει μονο ενα πολυεργαλειο με μπαταρια.
Αντιθετα εχω τριγυρω 3 Dremel μπαταριας + το Bosch GRO ενω το μοναδικο Proxxon μπαταριας ειναι πανω στην απιθανη βαση για κολωνατο της Proxxon και χρησιμοποιειται συχνοτατα.

Να πω εδω οτι τα πολυεργαλεια της Proxxon φαινονται (και ειναι) μια κλαση ανωτερα σε ποιοτητα απο τα αντιστοιχα της Dremel. Πιο στιβαρα, πιο αθορυβα και πιο εργονομικα.
Γενικοτερα μιλωντας, τα εργαλεια που εχω της Proxxon ειναι τα πιο πολυχρησιμοποιημενα στο εργαστηριο λογω μικροκατασκευων και παρ'ολο που εχω σχεδον ολη την γκαμα εργαλειων της Proxxon, ποτε και κανενα εργαλειο αυτης της μαρκας δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα, οσο και αν καποια απο αυτα εχουν ζοριστει απειρες φορες περαν των οριων τους.

Αν ηταν αυτοκινητα, η Dremel θα ηταν BMW και η Proxxon...Μercedes. :)

Aντε να το ξαναλλαξω...

Aν ηταν ηθοποιοι, το Dremel θα ηταν Καρέζη και το Proxxon..Boυγιουκλακη :)

Ειδικα για το πατριωτακι μου θα πω: Aν ηταν εργαλεια, το Dremel θα ηταν Βosch και το Proxxon Dewalt 😬

Για όποιον τρώει σουβλάκια..silvercrest air fryer 9 in 1. Επειδή ήταν 1η φορά τα άφησα 2 λεπτά παραπάνω...δεν χρειαζόταν..
acc265832036b31d60b12151b4a41987.jpg

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λαχταριστα γινανε!!
Αλλα πρεπει να περνας τα κρεατοτεμαχια ενα ενα με το χερι σε καθε μικροσούβλα... :(
Πήρα από το κρεοπωλείο σουβλάκια σε ξυλάκι κ τα πέρασα στις ίδιες τρύπες. Η επόμενη δοκιμή θα είναι πατάτες στο ειδικό καλαθάκι που έχει και μετά κοντοσούβλι κανονικό. Η συσκευή φαίνεται αρκετά υποσχόμενη. Τα σουβλάκια παίρνουν άνετα 8/10. Αν τα άφηνα στον προβλεπόμενο χρόνο το 9 το έχουν άνετα!

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν λίγες σελίδες είχα αναφέρει το πρόβλημα με το δισκοπρίονο μετάλλου του LIDL.
Τελικά το service μου το αντικατέστησε με καινούριο εντός περίπου 10 ημερών, χωρίς 2η κουβέντα.
Δεν έχω κάποιο πρότζεκτ στα χαρτιά αλλά ελπίζω τούτο να αντέξει περισσότερο.

Πριν λίγες σελίδες είχα αναφέρει το πρόβλημα με το δισκοπρίονο μετάλλου του LIDL.
Τελικά το service μου το αντικατέστησε με καινούριο εντός περίπου 10 ημερών, χωρίς 2η κουβέντα.
Με τις τιμές που έχουν πλέον τα parkside, αυτό νομίζω ότι είναι κ το πιο ισχυρό ατού τους.Η πραγματικα καλή 3ετης εγγύηση,με εύκολη αντικατάσταση.Καλοδουλευτο φίλε κ χωρίς προβλήματα αυτή τη φορά.

Πολυ καλα σου εκαναν...μπραβο τους για αλλη μια φορα...
Εγω θα σου εφιστουσα την προσοχη και παλι στο ομαλο κατεβασμα κατα την κοπη...επαναλαμβανω ειναι κυριο σημειο του συγκεκριμενου εργαλειου....

Καλημέρα
Νέος στον χώρο, ψάχνω ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας για ερασιτεχνική χρήση (τρύπες σε τοίχο, ξύλο, βίδωμα, ξεβίδωμα επίπλων κλπ) για το σπίτι, με βαλιτσάκι σετ με παρελκόμενα.
Από μια μικρή έρευνα βρηκα αυτό:
https://www.skroutz.gr/s/19638986/M...βιδο-Μπαταρίας-18V-2x1-5Ah.html?from=timelineΑξίζει?
Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο?
Υπάρχει και κάτι αντίστοιχα τύπου parkside από Lidl?
Ευχαριστώ

Σκέφτομαι να πάρω,αν τον έχουν ακόμη,τον πάγκο εργασίας στα 20€. Να τον πάρω ή καλύτερα να τα φάω σε σουβλάκια με τα παιδιά;

Σκέφτομαι να πάρω,αν τον έχουν ακόμη,τον πάγκο εργασίας στα 20€. Να τον πάρω ή καλύτερα να τα φάω σε σουβλάκια με τα παιδιά;
Έτσι τον άφησα κι εγώ ένα πρωί και πήγα απόγευμα να τον πάρω. Είχε εξαφανιστεί!

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας, γνώμες για το 40 V χλοοκοπτικο/θαμνοκοπτικο μπαταρίας που βγαίνει αύριο?
Το περίμενα πολύ καιρό να βγάλει κάτι τέτοιο. Ήδη έχω το αλυσοπρίονο κοντάρι μπαταρίας και για μένα (ερασιτεχνική χρήση) το βρήκα σούπερ.
Από μπαταρίες/φορτιστές, έχω ήδη μια 4Αh, 20v κ τον διπλό φορτιστή, οπότε για το συγκεκριμένο performance χρειάζομαι με την αγορά του + μπαταρία 4 ah.
Απόψεις?