Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η Ηλεκτρική σκούπα υγρών - στερεών PWD 30 B1
τι λέει; αξίζει τα λεφτά της;
Καλημέρα. Έχω το παλιότερο μοντέλο PNTS 1500 που δεν βγαίνει πλέον - στα 1500watt βγάζουν πλέον την PWD 30. Είναι μια χαρά σε όλα της στα 5 χρόνια που την δουλεύω σχεδόν καθημερινά συνδεδεμένη με τα εργαλεία. Χρειάστηκε μια φορά αλλαγή πλακέτας - ευτυχώς μέσα στην εγγύηση. Ήταν όμως στα μισά λεφτά.

Μια ερώτηση κι εγώ: οι νάυλον βούρτες που έχει την δευτέρα είναι σαν υλικό παρόμοιο με τις κλασσικές (χειροκίνητες) σκούπες/βούρτσες ή είναι πιο μαλακές;
Αν όχι, υπάρχει καμιά άλλη πρόταση για βούρτσα δραπάνου; Την θέλω για τριψίματα αρμών (μαζί με απορρυπαντικό) για καθαρισμό από μαυρίλες/μούχλες.

• Like
Reactions: andress
καλημέρα και καλή εβδομάδα

ερώτηση:
οι φορτηστες που έχουν για τις μποταρίες των 2Α κάνουν και για τις 4Α ?

οι φορτηστες που έχουν για τις μποταρίες των 2Α κάνουν και για τις 4Α ?

Στο μεταξυ φορτιστες υπαρχουν παντου.

και ο απλος (ο καλυτερος για την ζωη των μπαταριων για μενα ) των 8 €
και ο γρηγορος και ο διπλος σουπερ ντουπερ που μπορει ναναι καλος για καποιον με ευρεια χρηση εργαλειων με μπαταρια.

Μπαταριες δεν υπαρχουν.

θυμαται κανεις ποτε ηταν που εβγαλαν 4αρες μπαταριες ? (πριν 15 μερες νομιζω μονο 2αρες εσκασαν στα ραφια)

Τελικά την απόχρωση light oak του βερνικιου την βρήκα μόνο σε 2.5l παρότι διαφημίζεται σε 5l..θα ψάξω και αλλού...
20221031_174410.jpg

Από το νέο φυλλάδιο κοίταξε και το φλις που φέρνει την Πέμπτη...
Εγώ το έχω βολευτεί και ίσως πάρω και δεύτερο σε άλλη απόχρωση...

• Like
Reactions: nikfor
Τελικά την απόχρωση light oak του βερνικιου την βρήκα μόνο σε 2.5l παρότι διαφημίζεται σε 5l..θα ψάξω και αλλού...
View attachment 204298

Από το νέο φυλλάδιο κοίταξε και το φλις που φέρνει την Πέμπτη...
Εγώ το έχω βολευτεί και ίσως πάρω και δεύτερο σε άλλη απόχρωση...

Στη Μεταμόρφωση ειχε το απόγευμα 4-5 τμχ απο το αχρωμο αν εννοεις αυτο και απο τα υπόλοιπα

• Like
Reactions: KOSSTV
Πήγα σήμερα στο Lidl στο Μαρκόπουλο και είχε ένα φορητό κομπρεσέρ στα 69,90€.
Το έχει πάρει κανείς;
Tο έβαλα και το έβγαλα στο καρότσι 3 φορές και τελικά δεν το πήρα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το έχει πάρει κανείς;

Οταν καθαρισεις μια φορα το εσωτερικο του υπολογιστη σου με αερα και δεις τι βγαλει θα καταλαβεις ποσο χρησιμο ειναι .

Αλλα να το εχεις μονο για αυτο αντε και για το αυτοκινητο ειναι ογκος.....την ιδια δουλεια την κανεις μια στις τοσες και στο βενζιναδικο.

Οταν καθαρισεις μια φορα το εσωτερικο του υπολογιστη σου με αερα και δεις τι βγαλει θα καταλαβεις ποσο χρησιμο ειναι .

Αλλα να το εχεις μονο για αυτο αντε και για το αυτοκινητο ειναι ογκος.....την ιδια δουλεια την κανεις μια στις τοσες και στο βενζιναδικο.
Ενώ τα υπόλοιπα εργαλεία τα χρησιμοποιούμε κάθε μέρα ε; :)

Ακριβως το ιδιο sds πιστολετο που φερνει τωρα με 60 ευρω, το εφερνε το 2020 με 55 ευρουδακια. Δεν την λες και μεγαλη αυξηση.
49778456987_325a89c0a4_b.jpg

Και μαλιστα θα πρόσθετα οτι το παραπανω εργαλειο ειναι απο τα καλυτερα και πιο ανθεκτικα που εχει βγαλει το Lidl.

• Like
Reactions: KOSSTV and osatosa
Το ξεκίνησε από 49(τόσο το είχε πάρει το 2016 ο πατέρας μου...το πήγε 55 και τώρα 60....Αλλά και πάλι για τα χρήματα του το αξίζει με το παραπάνω.

Ερώτηση...
Το γωνιομετρο αυτό το έχει κάνεις...;
Αξίζει...;

382539_6.jpg

Last edited:
Tο εχω παρει αυτο το γωνιομετρο αλλα κρατησα το "μετρο" και πεταξα το "γωνιό".

Ηθελα μονο τον γερό και βαρυ ατσαλινο χαρακα που μου ειναι χρησιμος καθως εχει μηκος ~80εκ και μεγαλος παχος, ~4.5μμ

• Haha
Το ξεκίνησε από 49(τόσο το είχε πάρει το 2016 ο πατέρας μου...το πήγε 55 και τώρα 60....Αλλά και πάλι για τα χρήματα του το αξίζει με το παραπάνω.

Ερώτηση...
Το γωνιομετρο αυτό το έχει κάνεις...;
Αξίζει...;

382539_6.jpg
Μια φορά το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ.

Κωστή στον Νέο Κόσμο έχει τα 5λιτρα βερνίκια στην απόχρωση που θέλεις.

• Like
Το έχει πάρει κανείς;
εχω παρει το 2 σε 1 το επαναφορτιζομενο ομως...και το σκετο και το σετ με τα δυο διαφορετικα εργαλεια.
παντα οταν παω μακρια και ειδικα στο βουνο παιρνω καποιο μαζι..
δυο φορες τρυπησε το λαστιχο και με εσωσε...εχω και κιτ με κορδονια μαζι και αμα βρεις ευκολα και γρηγορα καποιο συρμα προκα βιδα κλπ εισαι αρχοντας και το φτιαχνεις και το φουσκωνεις...
επισης στο καμπινκγ με εχει βολεψει γιατι φουσκωνεις και ξεφουσκωνεις αμεσως στρωμα κλπ..
τωρα αυτο με τα 220 δεν ξερω αν χρειαζεται για το σπιτι...

Μια φορά το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ.

Κωστή στον Νέο Κόσμο έχει τα 5λιτρα βερνίκια στην απόχρωση που θέλεις.
Tο εχω παρει αυτο το γωνιομετρο αλλα κρατησα το "μετρο" και πεταξα το "γωνιό".

Ηθελα μονο τον γερό και βαρυ ατσαλινο χαρακα που μου ειναι χρησιμος καθως εχει μηκος ~80εκ και μεγαλος παχος, ~4.5μμ
Καταλαβα....μαπα το καρπουζι....!!!

Κυριακο βρηκα εν τελη στου Αλιμου..μαλλον δεν τα ειχανα βγαλει ολα η την συγκεκριμενη την πηραν πρωτη απο ολες εχθες
Η συσκευασια που εξαχνα ειχε την κωδικη ονομασια "Clear"...δηλ διαφανο..ειχε μια και μοναδικη....

Ναι και εγω δεν είπα ότι είναι κακο. Απλα χρειαζομουν τον μεγάλο και παχυ χαρακα οπότε μολις πηρα το εργαλείο αφαίρεσα το μικρό μερος.