Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλη ιδεα του @Χιωτης να παρω το γωνιομετρο, να ξηλωσω τα περιττα και να μεταμορφωθει σε μεταλλική ρίγα. Αλλα νομιζω οτι η αρχη της αριθμησης ειναι απο τη δεξια ακρη, οποτε βολευει καποιον αριστερόχειρα. Σε μενα με το δεξι μου χερι η αριθμηση θα φαινεται αναποδα.

• Like
Reactions: Χιωτης
Απο Δευτερα ειναι αυτος ο οδηγος μαζι με τα υπολοιπα εργαλεια.

Για μενα δεν αξιζει για χρηση σε τοιχους και επιπεδες επιφανειες γιατι ειναι και αβολος.
Εκτος εαν καποιος θελει να ανοιγει τρυπες σε σωληνες, οποτε χρειαζεται οδηγος για κεντραρισμα και ευκολη διατρηση.

• Like
Reactions: Kosh and anastasg
Δεν ξερω εαν το σωστό νήμα αλλά ας το αναφέρω εδώ....

Ο ανταπτορας ρεύματος του 18ν προβολέα της Parkside τα κακαρωσε...
Δοκιμάστηκε παντού αλλά και εάν φέρνει ρεύμα όμως τίποτε...
Ειναι αυτός..
20221105_155303.jpg

Πίστευα ότι και ο προβολεας θα είχε θέμα αλλά με το ανταπτορα σε 12ν μπαταρια που δοκίμασα δούλευε μια χαρά...οπότε είναι
Θα κάνω μια ερώτηση στο τμημα του σέρβις εάν υπαρχει ξέχωρα μήπως και μου το δωσουν...
Όμως πρέπει να εκ λαβω και την περίπτωση όπου δεν θα υπάρχει..
Οπότε τι μπορώ να πάρω και ποιον αντίστοιχο...

Last edited:
Δεν ξερω εαν το σωστό νήμα αλλά ας το αναφέρω εδώ....

Ο ανταπτορας ρεύματος του 18ν προβολέα της Parkside τα κακαρωσε...
Δοκιμάστηκε παντού αλλά και εάν φέρνει ρεύμα όμως τίποτε...
Ειναι αυτός..
View attachment 204468

Πίστευα ότι και ο προβολεας θα είχε θέμα αλλά με το ανταπτορα σε 12ν μπαταρια που δοκίμασα δούλευε μια χαρά...οπότε είναι
Θα κάνω μια ερώτηση στο τμημα του σέρβις εάν υπαρχει ξέχωρα μήπως και μου το δωσουν...
Όμως πρέπει να εκ λαβω και την περίπτωση όπου δεν θα υπάρχει..
Οπότε τι μπορώ να πάρω και ποιον αντίστοιχο...
Οποιοσδήποτε με 18v/1.5A( και παραπανω αμπερ δεν πειράζουν) και ίδιο βύσμα κανει . Ειναι φτηνοί. Αν πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρολογικά θα βρεις. Πχ. https://www.skroutz.gr/s/29478943/Amarad-Universal-Τροφοδοτικό-18V-2A-PS-18V-2A.html

• Like
Reactions: nickolas and KOSSTV
Ευχαριστώ για την απάντηση..
Θεωρώ ότι βρίσκω τέτοιον...
Το βισμα είναι αυτο διπλα από το τροφοδοτικό...
20221105_182515.jpg

Last edited:
Κλασικό βύσμα αλλα καλο ειναι να τον εχεις μαζί σου γιατι μπορει να εχει ίδια εξωτερική διάμετρο και άλλη εσωτερική . Πιο ακριβοί εχουν και πολλα βύσματα μαζί .

• Like
Reactions: KOSSTV
Είχα πάρει την περασμένη βδομάδα τον προβολέα εξωτερικού χώρου Led με αισθητήρα κίνησης και φωτοκύτταρο, και τον εγκατέστησα πριν λίγο σε ένα μπαλκόνι ώστε να φωτίζει από κάτω που υπάρχει ένας στενός και λίγο σκοτεινός διάδρομος (στο πλάι της πολυκατοικίας)

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, υποτίθεται πως "βλέπει" κάποιον στα 12 μέτρα και με άνοιγμα 180 μοιρών.
Το δικό μου πάντως ανάβει μόνο αν περπατήσει κάποιος ακριβώς από κάτω του! Ούτε 10 μοίρες δεν την κόβω την κάλυψη. :p
(και αυτό μόνο στο τέρμα του ρυθμιστικού ευαισθησίας. Αλλιώς, δεν ανάβει καθόλου)

Λέει βέβαια να το βάλεις στα 2,5 μέτρα (ύψος) και εγώ το έβαλα στα 3,5, (να κοιτάζει προς τα κάτω)αλλά δεν νομίζω αυτό να το ενοχλεί τόσο πολύ!

Λέω να το επιστρέψω ... :unsure:

Το κουμπάκι με την ευαισθησία το πάλεψες καθόλου ?

Ναι, στο τέρμα το έβαλα (διόρθωσα το μήνυμα μου πιο πάνω, αλλά δεν πρόλαβες να το δεις)

Εχω βαλει στο παρελθον 2 ιδιους προβολεις (στα 3 και στα 4 μετρα) και δεν εχουν κανενα θεμα ... αντιθετως ειναι πολυ καλοι
Τον τσεκαρες στο απολυτο σκοταδι?

Last edited:
Νίκο έχω έναν παρόμοιο (αν όχι τον ίδιο) που εγκατέστησα πριν από ένα χρόνο περίπου στην πυλωτή.
Λειτουργεί κανονικά απλά μια στο τόσο μπορεί να μείνει παραπάνω χρόνο αναμμένος χωρίς να υπάρχει λόγος.
Αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει στο εγχειρίδιο χρήσης κάτι σχετικά με εντοπισμό αλλαγής θερμοκρασίας από το φωτοκύτταρα.
Για ρίξε μια ματιά στο manual

Εναλλακτικά επέστρεψε τον και πάρε έναν άλλο, ίσως να έπεσες σε λεμόνι 😁

• Like
Reactions: nikfor
...
Τον τσεκαρες στο απολυτο σκοταδι?

όχι, δεν γίνεται, η δίπλα πολυκατοικία έχει κάποια φώτα. Δεν μπορώ να τα σβήσω.
Αλλά εγώ τον θέλω να φωτίζει extra όταν κάποιος (σπάνιο) περνάει τη νύχτα από αυτό το διάδρομο.
Αν είναι έτσι, ίσως τον μετακινήσω αύριο μερικά μέτρα πιο δίπλα που είναι πολύ πιο σκοτεινά.

Καλημέρα. Βλέπω ότι την Πέμπτη βγάζει αυτό εδώ το πολυεργαλείο. Έχουμε κάποια άποψη; Αξίζει ή να μην ασχοληθώ;
3ede3407ce46a66eefa2b54dfe754f06.jpg

αγοραστηκε σημερα, πρωτη εντυπωση οι ελαχιστοι κραδασμοι σε σχεση με το total ρευματος! μεγαλη διαφορα!
μεγαλη ευκολια το οτι τα εξαρτηματα μπαινουν με μοχλο και οχι με βιδωμα , συν το συστημα απορροφισης σκονης
πολυ ευχαριστημενος, δειχνει δυνατο , θα τεσταριστει στην πρωτη ευκαιρια σε αντιπαραθεση με το τοταλ

Εργαλειο ουτε για δειγμα στο Lidl, ουτε καν ρουχαλακια εργασιας.
Eχει ομως μαυρα μεξικανικα φασολια σε αλμη, μπουριτο, τορτιγιες και αλλες μεξικανικες λιχουδιες :)