OXI ρε γαμ@@ο και ηθελα ενα καναπεδακι που εχει βαλει προσφορα 95% το γερμανικο ΙΚΕΑ!Μόλις πάτησα Αθήνα Κυρ…
Από τους -6 στους +18 σε δύο ώρες…![]()
OXI ρε γαμ@@ο και ηθελα ενα καναπεδακι που εχει βαλει προσφορα 95% το γερμανικο ΙΚΕΑ!Μόλις πάτησα Αθήνα Κυρ…
Από τους -6 στους +18 σε δύο ώρες…![]()
Εγώ ήθελα κάτι απλό αλλά απόλυτα χρήσιμο.
Τα βάζα αποθήκευσης του ΙΚΕΑ έχουν ένα στεγανωτικο λευκό δαχτυλίδι το οποίο φθείρεται και καθιστά όλο το βάζο άχρηστο.
Παλιά τα πουλούσε σε ζευγάρια ως ανταλλακτικά αλλά όχι πλέον.
Ειδες?Μες στο μυαλό μου είσαι ρε μπαγάσα…
Χθές σκεφτόμουν αυτά τα λάστιχα και που θα τα βρώ.
Καιρό το έχω ατο μυαλό μου.
View attachment 206581
Το ότι ψάχνουμε και οι δύο λάστιχα βάζων έχει σημασία!
Τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται δε λένε?
Ένα απόγευμα διάλεξε να συναντηθούμε στον Χιώτη.
Αυτά θέλω με την 7 εκ εσωτερική διάμετρο.
Αν δε τα θες τα αγοράζω!
Το θέμα είναι αν θα είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.Βρε τον ατιμο πως τα λεει, εχει τον τροπο του και για καποιο παραξενο λογο θελω να αρχισω να τυπωνω λαστιχα απο τωρα![]()
Και υλικο τετοιο να υπαρχει , απο τη στιγμη που μπαινει σε οικιακο εκτυπωτη παυει να ειναι καταλληλο.Το θέμα είναι αν θα είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.
Έχει τέτοιο υλικό?
Μα και πάλι θα αγοράσω πληρώνοντας σε πακοτινια...
Μέχρι 3 μήνες τον επιστρέφεις και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω.Πηρα πριν απο 1+ μηνα ενα προβολεα με κινησης, αλλα δεν δουλευει σωστα. Μεχρι ποτε μπορω να τον επιστρεψω? Παιρνω χρήματα πίσω ή παει προς επισκευη?
Είχαν βγάλει και φυλλάδιο τοπικο από ότι με ενημέρωσε η μητέρα μου έχοντας σαν προσφορά που ίσως μας ενδιέφερε το κομπρεσέρακι αυτοκινήτου στα 13 ευρώ και ένα σετ κατσαβίδια μικρά μεγάλα στα 10.
Εδώ:
View attachment 206682
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.