Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κυριάκο αυτό το φυλλάδιο ήταν από το "παλιο" κατάστημα του Νέου Κόσμου στην Χελντράϊχ.
Όντως?
Τι να πω με πληροφόρησαν λάθος.

Είδες τι είχε το νέο????

Επίσης θα ήθελα αν βρει κάποιος την ραφιερα τακτοποίησης παιχνιδιών που είχε με 22 ευρώ την black Friday να μου πει!

Τα παραπάνω τα είδα στο "παλιό"
Στο καινούργιο δεν πήγα, αν πήγαινα όλο και κάτι θα ψωνιζα οπότε το απέφυγα

Παίδες για όποιον ενδιαφέρεται τα σετ γερμανό πολυγωνα και το μαγνητικό περικάρπιο είναι άριστες και χρησιμες αγορές...

Το σετ κολαουζα τι λέει...;
Ενδιαφέρον φενεται.

• Like
Reactions: nickmanak
To παρόμοιο σετακι που ειχα παρει παλια ηταν καλο και άξιζε τα λεφτα του. Αυτο έχει διαφορετική κατανομή στα κολαουζακια αλλα μαλλον ίδια ποιότητα ειναι.

Το μικρο καρφωτικο μπαταρίας που έχει ειναι εξαιρετικο. Παίρνει και καρφακια και συρραφιδες.

• Like
Reactions: nickmanak
To παρόμοιο σετακι που ειχα παρει παλια ηταν καλο και άξιζε τα λεφτα του. Αυτο έχει διαφορετική κατανομή στα κολαουζακια αλλα μαλλον ίδια ποιότητα ειναι.

Το μικρο καρφωτικο μπαταρίας που έχει ειναι εξαιρετικο. Παίρνει και καρφακια και συρραφιδες.
Τα καρφακια μπορούν να μπουν και σε σκληρό ξύλο; Σε ΚΠ;

Παίδες για όποιον ενδιαφέρεται τα σετ γερμανό πολυγωνα και το μαγνητικό περικάρπιο είναι άριστες και χρησιμες αγορές...

Ενδιαφέρον φενεται.

τα φτηνοτερα σπαστα γερμανοπολυγωνα καστανιας πανε 29 €!
ετουτα εχουν και 3 χρονια εγγυηση αρα "φορσέ" για ψωνια :)

αυτο που δειχνει ευκαιρια για οποιον δεν εχει πιστολι θερμου αερα ειναι το ψηφιακο πιστολι οπου το φθηνοτερο 2000w με οθονη πας απο 40+ σε κραουσμαν.
αυτο εχει και εξαρτηματακια και λιγο μεγαλυτερη θερμοκρασια και 5 σκαλες ροης αερα με το αντιστοιχο του μπορμαν και μπουλ να πηγαινουν στα 50 αρικο

το μικρο καρφωτικο οπως λεει και ο μιχαλης ειναι πολυ καλο με τα χειρος να ξεκινουν απο κανα δεκαρικο. οπότε μεσα στο καλαθι κι αυτο για οποιον δεν εχει ρευματος ή χρειαζεται την φορητοτητα του. τις περισσοτερες δουλιες τις κανω με το αντιστοιχο μικρο ρευματος επειδη αυτα παιρνουν πιο πλατια και επιπεδα διχαλα αν πιο κοντα απο το μεγαλο ρευματος

τα τροχισματα ειναι ευκαιρια και προσωπικα θα τα παρω ακομα και αν κρατησουν λιγους μηνες γιατι οσο και αν ειναι της πλακας (πολυκρυσταλικα σε πλαστικη βαση) και μονο για το κουτι αξιζουν! ακομα και για να καθαρισεις τον διδυμο τροχο θελεις 3-4 ευρω για ενα εξαρτηματακι καθαρισμου με διαμαντι

η κορδελα αν και ειναι η νεα εκδοση, δεν λεει σε αυτη τη τιμη οταν η πρωτη ειχε θεματακια ποιοτητας-λειτουργιας και αν ανεβεις εκει αξιζει να πας παραπανω για την εξαιρετικη yato.
στα 100 που κοστιζε η παλια, ενταξει το ρισκαρες...

ο χαρακτης ειναι καλος, τον εχω απλα σπανια να το χρειαστει κανεις

αυτο ειναι η τελευταια εκδοση. ναι ειναι δυαρα που παει προσφορα με φορτιστη στα 25 περιπου
αρα το εργαλειο ερχεται στα 35 €
δεν ειναι κακο, μονο που ειναι βαρυ.
τα 45 νμ που λεει μαλλον στο ονειρο του τα εχει δει :) στο εξωτερικο το λιντλ το διαφημιζει στα 40 οπως γραφει και το κουτι του αρα υπολογισε το πολυ 35 καιλιγο πανω απο 30

για μενα μην το παρεις. περιμενε το μαυρο ή παρε ενα τοπσακ ή ενα δριλπρο αν εισαι στην σειρα μακιτα

βεβαια εχει 3 χρονια εγγυηση , ειναι πιο ελαφρυ απο οτι οι παλιοτερες εκδοσεις (1700 γρ αυτο,1900+ οι πρωτες αν θυμαμαι καλα, με δυαρα μπαταρια παντα). εκτος και αν το μπρδευω και πηγαινε και το παλιο 1700 με μπαταρια δυαρα.

αν σε ενδιαφερει μονο το δραπανοκατσαβιδο, σαφως συμφερει να πας σε τοπσακ (δεν συγκρινονται). αν παλι θες να μπεις στην σειρα 20v της παρκσαιντ, το μαυρο περφορμανς ειναι σαφως καλυτερο και σαν κατασκευη και σαν τεχνολογια (μπρασλες), σαφως ισχυροτερο και βασικα σαν τσοκ
εγω το εχω μετανιωσει που το ειχααγορασει , αν και δεν μου εχει βγαλει προβληματα, απλα μπορουσα να παρω κατι καλυτερο με αυτα τα λεφτα

δες στο 3:13 του βιντεο
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
  • Like
Reactions: enduras1 and Kosh
το ειχα παρει στην τελευταια κυκλοφορια εργαλειων μπαταριας μαζι με το σκουπακι (για το οποιο μονο σαμπανιες δεν εχουμε ανοιξει εως τωρα) με ενα σετ αργου φορτιστη και 2αρας μπαταριας

Εξ΄ου και ψαχνω ποτε θα βγουν ξανα μπαταριες......θαθελα μια 2αρα και μια 4αρα επιπλεον.

• Like
Reactions: nickolas
η δυαρα που πουλιεται μονη της ειναι μπαλανς και αξιζει
αυτη που πουλιεται με τον φορτιστη ειναι παλιου τυπου
καλυτερα να τις παρεις μονες τους γιατι και αυτη που εχει το δραπανοκατσαβιδο μαζι, εντεχνως εχουν αποκρυφτει τα στοιχεια της στο πατο , στις φωτο που φορτιζεται ;)

το ειχα παρει στην τελευταια κυκλοφορια εργαλειων μπαταριας μαζι με το σκουπακι (για το οποιο μονο σαμπανιες δεν εχουμε ανοιξει εως τωρα) με ενα σετ αργου φορτιστη και 2αρας μπαταριας

Εξ΄ου και ψαχνω ποτε θα βγουν ξανα μπαταριες......θαθελα μια 2αρα και μια 4αρα επιπλεον.
Καλά γτ δε μου είπες προ μηνός να σου πάρω την 4αρα με 22 ευρώ?

Ενδιαφέρον φενεται.
Κι εγώ το παλιότερο/παρόμοιο σετάκι έχω. Να το πάρεις, θα έχεις μαζεμένα και τακτοποιημένα τα βασικά μεγέθη. Από ποιότητα δεν ξέρω να σου πω, πάντως δεν έχει κωλώσει ποτέ στις συνηθισμένες δουλειές τύπου σίδερο 3 χιλιοστά και σπειρώματα M4, Μ5, Μ6.

Καλά γτ δε μου είπες προ μηνός να σου πάρω την 4αρα με 22 ευρώ?

ΝΑΙ !!!!

την θελω !!!

την πηρες ? :D ( να ειχα παρει δυο εργαλεια μπαταριας χωρις καμια μπαταρια θαμουν για τον γιατρο ρε συ....ειχα παρει ενα σετακι που βρηκα μεχρι να παρω τις ξεχωριστες που λεει ο Νικος)

την μετροταινια παντως θα την παρω. ισως να μην ειναι εξαιρετικη σαν την φτηνοτερη του που ειναι βουτυρο, (τοσο μαλακη) αλλά εχει μολυβακι και μυτουλες και τρυπα για καρφι για κυκλους. αν ειναι και γλυκια στην λειτουργια της οπως η φτηνη, τοτε αξιζει πολλα περισσοτερα

Τα καρφακια μπορούν να μπουν και σε σκληρό ξύλο; Σε ΚΠ;
Πρέπει να το (ξανα) τσεκάρω, οταν γυρισω Ελλαδα, γιατί δεν θυμάμαι. Θα το δοκιμασω σε οξιά, σε κ/π είναι οκ. Έχουμε χρονο μεχρι να έρθει η ώρα.

Ισως κανω και ενα σύντομο review.

• Love
Reactions: nikfor
149 ευρώ δεν είναι πολλά για την κορδέλα σιδήρου? 99 έχει στο γερμανικό lidl . Τόσο large πια , έλεος ...

• Like
Reactions: nickolas