Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω θελω να αντικαταστησω δυο ενωμενα πολυπριζα (ενα με καλωδιο ενα χωρις) και που εξυπηρετουν τωρα 4 πριζες + 2 πριζες ανταπτορες usb.
Χανω καποιες θεσεις επειδη καποιες πριζες πιανουν παραπανω απο μια θεση.

Με το κυβακι με το καλωδιο που ερπεται, εχω ακριβως αυτο που χρειαζομαι (4 πριζες + 2 usb) πολυ πιο μαζεμενα..και δεν χανεται καμμια θεση.

Η χρησιμότητα με καλώδιο η μη θεωρώ ότι θέμα προσωπικης εξυπηρετήσεις στο τι βολεύει το καθένα...Εγώ γέρνω σε αγορα στο μη καλώδιο...

Το κύριο ζήτημα είναι εαν εν τέλη αυτό της silvercrest μπορεί να αποδώση τα μέγιστα όταν ειναι ενωμένα εν σειρά όλες οι θύρες...και 4 σουκο και 2 usb...
Εκεί είναι το θέμα στο λειτουργικό ζητούμενο.. ...Φυσικά το ίδιο υσχιει και για τo κυβο της Allococuc...

Η χρησιμότητα με καλώδιο η μη θεωρώ ότι θέμα προσωπικης εξυπηρετήσεις στο τι βολεύει το καθένα...Εγώ γέρνω σε αγορα στο μη καλώδιο...

Το κύριο ζήτημα είναι εαν εν τέλη αυτό της silvercrest μπορεί να αποδώση τα μέγιστα όταν ειναι ενωμένα εν σειρά όλες οι θύρες...και 4 σουκο και 2 usb...
Εκεί είναι το θέμα στο λειτουργικό ζητούμενο.. ...Φυσικά το ίδιο υσχιει και για τo κυβο της Allococuc...
Νομίζω αυτό είναι και το ζητούμενο,δηλαδή η ανθεκτικότητά κάτω από συνεχές φορτίο ειδικά σε οικιακή χρήση,σε βιομηχανικό περιβάλλον οι προδιαγραφές είναι πιο αυστηρές.

• Like
Reactions: KOSSTV

λοιπον εχουμε και λεμε

τοστιερα, φουρνος μικροκυματων, βραστηρας ,λεντοταινια με μεταβλητο τροφοδοτικο

Δεν τα λες και λιγα μιας και δουλευουν αρκετες φορες παραλληλα καποια απο αυτα.

• Like
Reactions: PolydorosDS
Δείχνει λίγο επικίνδυνο αυτό.... Πόσα watt είναι οι συσκευές και πόσα Α γράφει ότι αντέχει το πολύπριζο;

Δεν θυμαμαι αλλα δεν εχει θεμα αλλωστε εχει μια ασφαλεια μεσα το ιδιο το πολυπριζο ( με προσβαση στον χρηστη) που μονο μια φορα καηκε και χρειαστηκε να την αλλαξω σε ενα διαστημα καμις 10ετιας περιπου.

κανονικά δεν επιτρέπεται να συνδέσεις πολύπριζα και ο λόγος είναι ότι μπορεί να ξεπεράσεις το μέγιστο φορτίο που αντέχουν αν ανάψεις ταυτόχρονα πολλές συσκευές. Ακόμη και αν δεν πέφτει η ασφάλεια, εγώ δε θα άναβα την τοστιέρα μαζί με το βραστήρα. Ο βραστήρας από μόνος του πλησιάζει το μέγιστο που αντέχουν αυτές οι συσκευές (οι περισσότεροι είναι 10 ή 13Α).

Μεγαλύτερο πρόβλημα θα έχει το καλώδιο από τον πίνακα έως την πρίζα (οπότε αναλαμβάνει - ελπίζουμε - η ασφάλεια στον πίνακα), παρά το πολύπριζο.

πάντως μπορείς να τα στακαρεις.

20180412093633_17.jpg

20190130033130_23.jpg

Μεγαλύτερο πρόβλημα θα έχει το καλώδιο από τον πίνακα έως την πρίζα (οπότε αναλαμβάνει - ελπίζουμε - η ασφάλεια στον πίνακα), παρά το πολύπριζο.

Μπα οπως ειπα αναλαμβανει η εσωτερικη ασφαλεια του πολυπριζου πρωτα πριν απο ολα οποτε ολα οκ.

Προσθέστε στην εξίσωση και το συνολικό βάρος και τις πιέσεις με τα φις μαζί και σκεφτείτε ότι χαλαρώνουν οι επαφές δημιουργώντας θερμότητα που μπορεί να αλοιωσει τα καλώδια της πρίζας πριν φτάσει να πέσει η ασφάλεια της εγκατάστασης.

Άρα για κουζίνα , μακριά...και αγαπημένοι .

Εμείς βγάζουμε, βάζουμε τα φις.
Η καλής ποιότητας πρίζα θα αντέξει

Καλη χρονια στα μελη του φορουμ ευχομαι. Γνωριζετε-Θυμαστε αν εχει βγει προσφατα η πριονοκορδελα ; Επισης βγαζει καθολου ρουτερ για καθετες κοπες ;

Καλη χρονια στα μελη του φορουμ ευχομαι. Γνωριζετε-Θυμαστε αν εχει βγει προσφατα η πριονοκορδελα ; Επισης βγαζει καθολου ρουτερ για καθετες κοπες ;

Καλή χρονιά :)

Έχει καιρό να τη φέρει. (κάτι λιγότερο από ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά).
Την περίμενα και εγώ για κάποιο διάστημα, αλλά βαρέθηκα να περιμένω, οπότε και τελικά αγόρασα την ανάλογη μικρή της Boston στα 140€ περίπου. Μη νομίζεις πως του Lidl θα είναι και πολύ φτηνότερη με τη νέα τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζουν στα Parkside, και η Boston πρέπει να είναι (έστω και λίγο) καλύτερη από την Parkside

Ρίξε μια ματιά, είναι μια καλή εναλλακτική :)

Last edited: