Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

από τα καθαριστικά έχω δουλέψει αυτό για τους αρμούς σιλικόνης με καλά (αλλά όχι τέλεια) αποτελέσματα. έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το καθαριστικό τζαμιών;

Δεν έχει κάτι αξιόλογο αλλά θέλω να πάρω τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες να τις δοκιμάσω...
Οπωσδήποτε θα πάρω ακομη και μερικά σετ λαμακια/γωνίες...πολύ καλά εξίσου και αυτά...

Επίσης προτεινω και το μπλουζακι Fleece που βγάζει...αρκετά ανθεκτικο..μου έχει βγει λύρα 100...!!!

• Like
Reactions: lazarefa and nikfor
Δεν έχει κάτι αξιόλογο αλλά θέλω να πάρω τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες να τις δοκιμάσω...

δεν εχω τρελλαθει με την αντοχη τους......

καλυτερα να κοιταξεις αυτες του ikea που ειναι eneloop με αλλο κοστουμι/brand

• Like
Reactions: vespas
Οπωσδήποτε θα πάρω ακομη και μερικά σετ λαμακια/γωνίες...πολύ καλά εξίσου και αυτά...

Επίσης προτεινω και το μπλουζακι Fleece που βγάζει...αρκετά ανθεκτικο..μου έχει βγει λύρα 100...!!!

Κωστή, τις μπαταρίες μην τις πάρεις, δεν αξίζουν. Τις έχουμε δοκιμάσει παλιότερα.

• Like
Reactions: lazarefa and KOSSTV
δεν εχω τρελλαθει με την αντοχη τους......

καλυτερα να κοιταξεις αυτες του ikea που ειναι eneloop με αλλο κοστουμι/brand
Κωστή, τις μπαταρίες μην τις πάρεις, δεν αξίζουν. Τις έχουμε δοκιμάσει παλιότερα.
οι επαναφορτιζόμενες του lidl δε μου εχουν βγει καθολου καλές. ikea και πάλι ikea
Το πήρα το μήνυμα...!!!
Από enelοοp έχω μπόλικο πράγμα...οπότε εκεί θα μείνω...!!!
Στο Ikea δύσκολο να πάω...

• Like
Reactions: nickmanak and Kosh
αυτο το καθαρισιτκο σκουριων....θα μου βγαλει λεκεδες σε μαρμαρο απο τα καγκελα πανω?

ναι, κανει δουλειά! το εχω δοκιμασει, ο λεκες της σκουριας γινεται κατακοκκινος και θέλει καλο ξεπλυμα, και ισως επαναληψη της διαδικασιας!

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
αυτο το καθαρισιτκο σκουριων....θα μου βγαλει λεκεδες σε μαρμαρο απο τα καγκελα πανω?

Τα μάρμαρα γιατί δεν τα καλύπτεις...;

Εάν το μάρμαρο δεν είναι πλήρως γυαλισμενο με κρυσταλλοποιηση και ειναι ματ στην οψη θα ποτίσει μέσα...Εάν είναι τότε με ένα βρεγμενο πανί καθαρίζεται πανεύκολα...

• Like
Reactions: lazarefa and MAN0S
Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που φέρνει το 12βολτο δραπανοκατσάβιδο Performance Ελλάδα, σωστά;
Αν το έφερνε χωρίς μπαταρία και φορτιστή στο 50αρικο, ίσως έμπαινα στον πειρασμό (παρότι έχω ήδη 2 από τα αντίστοιχα απλά), κυρίως για το καλύτερο τσοκ που λογικά θα έχει το συγκεκριμένο σε σχέση με τα αντίστοιχα "πράσινα".
Πάντως ακόμα και το βαλιτσάκι του θυμίζει επικίνδυνα το αντίστοιχο της μπλε σειράς της Bosch.

δυστυχως του μοιαζει και στην τιμη. 80 ευρω!!
την στιγμη που περα των 12βολτων μπος που πλησιαζει παιζει και στην αγορα αυτη τη στιγμη 18βολτο μπος με 2 μπαταριες μαζι στα 105 !!
https://www.skroutz.gr/s/4711791/Bo...iJzdG06L2Mvb2YvdC9zLzQ3MTE3OTEveC9vZmZlcnMifQ
Δυστυχώς η τιμή του ήταν πάντα στα 175, άρα +100 επιπλέον

• Like
Reactions: KOSSTV
Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που φέρνει το 12βολτο δραπανοκατσάβιδο Performance Ελλάδα, σωστά;
Αν το έφερνε χωρίς μπαταρία και φορτιστή στο 50αρικο, ίσως έμπαινα στον πειρασμό (παρότι έχω ήδη 2 από τα αντίστοιχα απλά), κυρίως για το καλύτερο τσοκ που λογικά θα έχει το συγκεκριμένο σε σχέση με τα αντίστοιχα "πράσινα".
Πάντως ακόμα και το βαλιτσάκι του θυμίζει επικίνδυνα το αντίστοιχο της μπλε σειράς της Bosch.
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ.
Αν και περίμενα καιρό να φέρει το brussles 12v για να αντικαταστήσω το αντίστοιχο παλιό, με τιμή στα 80 ευρώ θα το προσπεράσω και θα περιμένω το απλό που αν θυμάμαι καλά κοστίζει γύρω στο 20αρι.

• Like
Reactions: lazarefa
Δυστυχώς η τιμή του ήταν πάντα στα 175, άρα +100 επιπλέον

τελειωσε η προσφορα. λογικο, ηταν τσαμπα σε αυτη τη τιμη με δυο μπαταριες. αυτα κρατανε λιγη ωρα, ιδιαιτερα αν το γραψουμε εδω μεα ;)

τελειωσε η προσφορα. λογικο, ηταν τσαμπα σε αυτη τη τιμη με δυο μπαταριες. αυτα κρατανε λιγη ωρα, ιδιαιτερα αν το γραψουμε εδω μεα ;)
Δεν νομιζω οτι αξιζε...ειναι απο τα πρωτα 18v που εβγαλε και ειναι αρκετα χαμηλης δυναμικοτητας σε σχεση με τον ανταγωνισμο...