Δεν νομιζω οτι αξιζε...ειναι απο τα πρωτα 18v που εβγαλε και ειναι αρκετα χαμηλης δυναμικοτητας σε σχεση με τον ανταγωνισμο...
Πέρασα πριν λίγο από το Lidl στην Κερατέα να πάρω το κυβάκι-πολύμπριζο…
Και εγω πατρα(νοταρα) της προηγούμενη εβδομάδα ντάνα ολόκληρη απο 4αρες.Σου είχα πει να πάρεις μπαταρία και φορτιστή εδώ και πολλές μέρες που θα χρησιμοποιούσες και για την μετατροπή του νεκρού πολυεργαλείου αλλά δεν με ακούς.
Σίγουρα υπάρχουν ακόμα σε άλλα καταστήματα ...εγώ χθες είδα στο δικό μας καμιά δεκαριά τεμάχια. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε και αρκετές 4Ah.![]()
τι είναι το ΘΕΚΑ και τι το γκιουζέλ;Είσαι στην Κερατέα κι αντί να πάς στο Θ.Ε.Κ.Α να πάρεις γκιουζέλ εσύ στο Lidl?![]()
τι είναι το ΘΕΚΑ και τι το γκιουζέλ;
EDiT.Το γκούγκλαρα.
Δεν το νομιζω...αλλα το συγουρο ειναι οτι μας δουλευουν/κλεβουν στο Ελλαδισταν...!!!Μπορεί τo 12βολτο parkside performance το μαύρο πλέον να απευθύνεται-στοχεύει σε επαγγελματίες λόγω της 5ετούς εγγύησης.
Βρέθηκε και κάτι που το έχουν ακριβότερο.Το τροχάκι 24€ το έχουν εδώ.Δεν το νομιζω...αλλα το συγουρο ειναι οτι μας δουλευουν/κλεβουν στο Ελλαδισταν...!!!
![]()
PARKSIDE PERFORMANCE 12 V Akku-Bohrschrauber Set »PBSP…
PARKSIDE PERFORMANCE 12 V Akku-Bohrschrauber Set »PBSPA 12 B2«, 35 Nm im LIDL Online-Shop kaufen ✓ 90 Tage Rückgaberecht ✓ Schneller Versand ✓www.lidl.de
Σκεφτόμουν μήπως τις παραγγείλω από το Γερμανικό Lidl και μου της στείλω με το www.mailboxde.com με το ρίσκο βέβαια να πληρώσω ακριβό ταχυδρομείο (27€) επειδή είναι μπαταρίες.Εκτός αν παραγγείλω 2-3 και μοιραστεί το κόστος ή αγοράσω και κάτι άλλο.Είναι αρκετα.που έχουν ακριβότερα Σωκρατη..
Μια χαρά μπαίνει έχω 2 από αυτές.....!!!
Όπως σου είπε και ο Νικόλας πιο πριν την είχε φέρει την προηγούμενη εβδομάδα...
Δεν νομίζω ότι σε συμφέρει...και όπως είπες με τις μπαταρίες είναι θέμα τα μεταφορικά σαν προϊόν ...βέβαια δεν έχει γίνει αναφορά εδώ μέσα από κάποιον για αγορά από το eshop του Lidl για να ξέρουμε που κυμαίνονται...Σκεφτόμουν μήπως τις παραγγείλω από το Γερμανικό Lidl και μου της στείλω με το www.mailboxde.com με το ρίσκο βέβαια να πληρώσω ακριβό ταχυδρομείο (27€) επειδή είναι μπαταρίες.Εκτός αν παραγγείλω 2-3 και μοιραστεί το κόστος ή αγοράσω και κάτι άλλο.
έχω καλέσει από το πρωί την εξυπηρέτηση πελατών του Lidl για να μου πουν που υπάρχει διαθέσιμη η μπαταρία με τον φορτιστή,αλλά δεν μου έχουν απαντήσει.Αύριο αν προλάβω ίσως περάσω από το Μαρκόπουλο μπας και βρω.Κάνε μια βόλτα σε 2-3 καταστήματα και θα βρεις ακόμα στα ράφια ότι θέλεις θα κάνεις και την βόλτα σου θα κάνεις και δουλειά σου.![]()
Τι να σου πω...Μου είπαν ότι το σετ ήταν σε προσφορά την 05/01,βρήκε τον κωδικό και με ρώτησε ποιά καταστήματα είναι κοντά στην κατοικία μου.Αν βρεθεί-μου είπαν-θα κρατηθεί και θα σας ειδοποιήσουμε με sms.Εδώ δε ξέρει το προσωπικό τι πουλάει θα ξέρει η εξυπηρέτηση...;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.