Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωραιο το πιστολι θερμου αερα Βαγγελη, φτηνο, καλο και με αρκετα χρησιμα παρελκομενα. Πηρα και ενα Β&D αλλα ειναι ακομα στο κουτι του.
Κοιτα συμπτωση, εχω και εγω εναν αχρησιμοποιητο ρυθμιζομενο γωνιακο τροχο ρευματος, εδω και πολλα χρονια αλλα τελικα βρηκα που τον εχω.

• Like
Reactions: MAN0S
Βασιζουμε ομως το σκεπτικο μας σε υποθετικα σεναρια που δεν ειναι κακο, αλλα ομως αυτο δεν οδηγει σε καποιο ασφαλες συμπερασμα.
Εαν δεν δουμε στην πραξη τι εστι Performance, και ποιοτικα και σε αποδοση, δεν μπορουμε να το βγαλουμε απο την εξισωση επειδη φερει την 'ρετσινια΄ Parkside.

η αντοχη σε συνεχη χρηση ομως και καταπονιση δεν θα φανει παρα μετα απο χρονια.
συνηθως για παραδειγμα η αντοχη ενος ρουλεμαν μετριεται σε ποσες εκατομμυρια στροφες θα κανει μεχρι να τα παιξει
οταν ενα ρουλεμαν κανει μισο ευρω το κινεζικο μεχρι 5 ευρω το ευρωπαικο, πως να συγκρινεις την αντοχη του εργαλειου μεσα σε λιγους μηνες?
οταν ο ενας διακοπτης ειναι πιστοποιημενος για 20 χιλιαδες πατηματα και ο αλλος για 100 χιλιαδες, πως θα το καταλαβεις?

σιγουρα τα περφορμανς θα ειναι καλυτερα απο τα πρασινα, αυτο επιβαλει η τιμη τους και η εγγυηση τους
αλλά στην ιδια τιμη με τις μεγαλες μαρκες ,δυσκολα να ανταποκριθουν στην ιδια αντοχη αν υποστουν την ιδια καταπονιση. ουτε καν την μιση.

απο την αλλη παλι, σου χαλασε μεσα στην πενταετια? κρατας το παλιο για τα υπολοιπα ανταλλακτικα και ενα δυο μηνες μετα εχεις στα χερια το καινουριο χωρις κοστος!
κατι που κανενας αλλος δεν το κανει

διλλημα παιδες...
διλλημα που θα ληθει μονο οταν τα παρκσαιντ επανερθουν στις φυσιολογικες τιμες του εξωτερικου

• Like
Reactions: KOSSTV and MAN0S
Κοιτα συμπτωση, εχω και εγω εναν αχρησιμοποιητοι ρυθμιζομενο γωνιακο τροχο ρευματος, αχρησιμοποιητο πολλα χρονια αλλα τελικα βρηκα που τον εχω.

Αν έχεις έναν σχεδόν δεκαετίας που έχω κι εγώ προσοχή, μην τον σηκώσεις μόνος σου, περίμενε όταν θα έρθει ο Κωστής να βοηθήσει. 😀

Eιναι γομαρι οντως απο τους πρωτους που ειχε φερει και εμεινε στο ραφι επειδη τοτε πηρα τον πρωτο γωνιακο τροχο μπαταριας απο το Αμαζον Αγγλιας, ουτε καν θυμαμαι τη μαρκα.

Παιδιά αυτή η συζήτηση επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο 2-3 φορές όπως είπε και ο @Χιωτης
Στις προηγούμενες συμμετείχα ενεργά αλλά δεν θα το κάνω αυτή τη φορά, καθώς δεν βγαίνει ποτέ κάποιο αποτέλεσμα, απλά περνάμε τις ώρες μας στο φόρουμ.

Αφήστε το μπλα-μπλα και το αδιάκοπο στοκάρισμα που κανετε ορισμένοι & βρείτε εργασίες να δουλέψετε, ωστε να χαρείτε και να «απολαύσετε» τα εργαλεία σας. Πάνω στη δουλειά θα τεσταριστουν τα όποια εργαλεία κατεχετε (lidl και μή).

Ως επαγγελματίας, πάρα πολύ σπάνια αγοράζω ακριβά επώνυμα εργαλεία (είτε χειρός είτε ηλεκτρικά) και πιστέψτε με, η δουλειά βγαίνει μια χαρά και με τα β' κατηγορίας (είναι η δική μου γνώμη για τη δική μου εργασία). Δεν τσουβαλιάζω όλα τα επαγγέλματα φυσικά, η οικοδομή πχ. θέλει δυνατά και ανθεκτικά εργαλεία.

Οταν ημουν πολυ μικρότερος, το κόστος ηταν απαγορευτικό για να εχει καποιος διπλά ή και τριπλα εργαλεία ως εφεδρικά (είτε χειρός είτε ηλεκτρικά) ακόμα και για δυνατά πορτοφόλια. Με την πλημμύρα φθηνών εργαλείων που ξεκίνησε από 2005 θαρρώ, δοθηκε η ευκαιρία σε ερασιτεχνες και επαγγελματιες να γεμισουμε τα συρταρια και τα ραφια μας με μεγαλη «ποικιλία» εργαλείων + αναλώσιμων, κάτι που ήταν αδιανόητο παλιά!

Δεν θα συνεχίσω άλλο το σεντόνι μου, οι περισσότεροι θα με καταλάβετε πιστεύω! (y)

Eιναι γομαρι οντως απο τους πρωτους που ειχε φερει και εμεινε στο ραφι επειδη τοτε πηρα τον πρωτο γωνιακο τροχο μπαταριας απο το Αμαζον Αγγλιας, ουτε καν θυμαμαι τη μαρκα.
Cecotec!
Που κόψαμε τα σουβλάκια!

• Haha
Reactions: Χιωτης
Παιδιά αυτή η συζήτηση επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο 2-3 φορές όπως είπε και ο @Χιωτης
Στις προηγούμενες συμμετείχα ενεργά αλλά δεν θα το κάνω αυτή τη φορά, καθώς δεν βγαίνει ποτέ κάποιο αποτέλεσμα, απλά περνάμε τις ώρες μας στο φόρουμ.

Αφήστε το μπλα-μπλα και το αδιάκοπο στοκάρισμα που κανετε ορισμένοι & βρείτε εργασίες να δουλέψετε, ωστε να χαρείτε και να «απολαύσετε» τα εργαλεία σας. Πάνω στη δουλειά θα τεσταριστουν τα όποια εργαλεία κατεχετε (lidl και μή).

Ως επαγγελματίας, πάρα πολύ σπάνια αγοράζω ακριβά επώνυμα εργαλεία (είτε χειρός είτε ηλεκτρικά) και πιστέψτε με, η δουλειά βγαίνει μια χαρά και με τα β' κατηγορίας (είναι η δική μου γνώμη για τη δική μου εργασία). Δεν τσουβαλιάζω όλα τα επαγγέλματα φυσικά, η οικοδομή πχ. θέλει δυνατά και ανθεκτικά εργαλεία.

Οταν ημουν πολυ μικρότερος, το κόστος ηταν απαγορευτικό για να εχει καποιος διπλά ή και τριπλα εργαλεία ως εφεδρικά (είτε χειρός είτε ηλεκτρικά) ακόμα και για δυνατά πορτοφόλια. Με την πλημμύρα φθηνών εργαλείων που ξεκίνησε από 2005 θαρρώ, δοθηκε η ευκαιρία σε ερασιτεχνες και επαγγελματιες να γεμισουμε τα συρταρια και τα ραφια μας με μεγαλη «ποικιλία» εργαλείων + αναλώσιμων, κάτι που ήταν αδιανόητο παλιά!

Δεν θα συνεχίσω άλλο το σεντόνι μου, οι περισσότεροι θα με καταλάβετε πιστεύω! (y)
Τα είπες όλα!

Αλλά μου αρέσει που δεν συμμετέχεις...:)

Cecotec!
Που κόψαμε τα σουβλάκια!
Teratec!!

Θυμηθηκες σωστα την μονο καταληξη αλλα μου θυμισες την μαρκα!
Απο τα πρωτα τροχακια μπαταριας στο Αμαζον, αν οχι το πρωτο! Με δισκο 100μμ!

Τοτε που το Αμαζον Αγγλιας ειχε δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες πανω απο 22 ευρω, τι ωραιες εποχες!

Παντως oi επαγγελματιες parkside δεν βλεπω να κουβαλανε.
Επειδη ειχα αρκετους μαστορες τελευταια, ο τεντας ειχε δραπανοκατσαβιδο Hilti,
o καυστηρατζης ειχε bosch, και ο γυψοσανιδάς stanley.
Για να μην αδικησω ομως την εταιρια ενας απο αυτους φορουσε
φορμα της parkside.
Και για να ειμαι ειλικρινης, εγω ισως επιλεξω φτηνα εργαλεια γενικως,
αλλα αν δω επαγγελματια με parkside θα χασω πασα ιδεα με το καλημερα.

Teratec!!

Θυμηθηκες σωστα την μονο καταληξη αλλα μου θυμισες την μαρκα!
Απο τα πρωτα τροχακια μπαταριας στο Αμαζον, αν οχι το πρωτο! Με δισκο 100μμ!

Τοτε που το Αμαζον Αγγλιας ειχε δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες πανω απο 22 ευρω, τι ωραιες εποχες!
Η Teratec ήταν η δεύτερη επιλογή μου να ξέρεις.

φορμα της parkside.
Κανεις τεραστιο λαθος ... αρκετοι επαγγελματιες εχουν parkside εργαλεια. Εχω ξυλουργο που φτιαχνει παπαδες, να σου πεσουν τα σαγονια, και τοποθετει πορτες και κουζινες με εργαλεια parkside, και στο ξυλουργειο εχει οτι μηχανημα θες!
Τι να τον κανω τον "εφετζη" μαστορα με τα πχ hilti εαν δεν του κοβει το μυαλο για να κανει καλη δουλεια.

Πριν 43 χρόνια πρωτοδούλεψα με Hilti καρφωτικό σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις και γενικά ότι καλό εργαλείο έβγαινε το είχαν τα μεγαλα συνεργεία στις μεγάλες κατασκευές.Εμεις πιτσιρικάδες τα χαζεύαμε με δέος και προσπαθούσαμε να τα δουλέψουμε αλλά δεν μας άφηναν.Μετα από χρόνια όμως θα συμφωνήσω με το Σόφρων ότι δεν μετράει ΚΑΘΌΛΟΥ το εργαλείο,αλλά το τι έχει ο Μάστορας μέσα στο κεφάλι του...
Καλό ξημέρωμα κύριοι.

Δεν θα κοιμηθουμε σημερα :ROFLMAO:
ενας πολυ καλος reviewer, συγκρινει πολλα εργαλεια με σφαιρικη αναλυση ... εσωτερικα εξαρτηματα, θερμοκρασιες, δυναμη κλπ
και για τον φιλο μου τον Nickola, που του αρεσουν οι αναλυσεις ... Parkside vs Milwauke (Μιλοκι :cool:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

μερσι! μιλουοκι το λενε οι αμερικανοι αλλά εγω το λεω ελληνικέζικα :)
θα το δω αυριο γιατι τωρα σερνομαι απο τη νυστα. λιγο στην αρχη μονο που ειδα το παρκι να βγαζει καπνο, δεν ξερω γιατι

φορμα της parkside.
...και να συμπληρώσω ότι όλα τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με γκρέμισματα ηλεκτρολόγος,υδραυλικός,αλουμίνας,ψυκτικός και άνθρωποι που αναλαμβάνουν γκρέμισματα δεν έχουν Parkside στην πρώτη γραμμή σε καμία περίπτωση...Η αξιοπιστία σε βάθος χρόνου είναι αυτή που μετράει
Γνωρίζω και ξέρω πολλά συνεργία...
Κανεις τεραστιο λαθος ... αρκετοι επαγγελματιες εχουν parkside εργαλεια. Εχω ξυλουργο που φτιαχνει παπαδες, να σου πεσουν τα σαγονια, και τοποθετει πορτες και κουζινες με εργαλεια parkside, και στο ξυλουργειο εχει οτι μηχανημα θες!
Τι να τον κανω τον "εφετζη" μαστορα με τα πχ hilti εαν δεν του κοβει το μυαλο για να κανει καλη δουλεια.
Ίσως είναι από τα λίγα επαγγέλματα που τα Parkside κάνουν επιτυχως δουλειά γιατί οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες ως προς τις δυνατότητες του εργαλείου...Έχω δει αρκετούς και εγώ...

Για να δούμε τι θα πάρουμε σήμερα. !!!

Έχω περιέργεια να δω πόσα κομμάτια θα πουληθούν αυτές τις μέρες στα Lidl από το δράπανο ρεύματος και τον γωνιακό τροχό ρεύματος...
Όταν πχ στο δράπανο, ο ανταγωνισμός έχει (ενδεικτικά) επιλογές όπως οι παρακάτω:
Σε πολύ φθηνό:
η πιο ισορροπημένη επιλογή:
ή ακόμα και κάτι τέτοιο:

ενώ σε γωνιακό τροχό 125 χιλ. υπάρχουν, ενδεικτικά οι παρακάτω επιλογές του ανταγωνισμού:

ας μου πει κάποιος έναν καλό λόγο για να προτιμήσει τα συγκεκριμένα Parkside (στις τιμές που πωλούνται σήμερα).
Α, ξέχασα, η 3ετής εγγύηση (για τον ερασιτέχνη που θα δουλέψει τα εργαλεία 2-3 φορές το χρόνο και αν...).

• Like
Reactions: skysound