Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν το μπερδεψαν, εννοουν οτι κανει για βιδωμα, τρυπημα και τρυπημα με κρουση.
Είναι η πρώτη φορά παντως που αναφέρεται έτσι ένα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο...
Εαν δεν είναι αυτο διαφημιστικό τρικ τι είναι...;

Κρουστικό δράπανοκατσαβιδο είναι.
3 εργασιών όπως είπε και ο Μιχαλης ξεκάθαρα τι σας φαίνεται περίεργο?
Όπως και ένα σκαπτικό το λέμε 3 εργασιών καλεμισμα περιστροφή και περιστροφή με κρούση.

Όπως και ένα σκαπτικό το λέμε 3 εργασιών καλεμισμα περιστροφή και περιστροφή με κρούση.
Αυτο ειναι 4 σε 1 ... εαν βαλεις κοινο τσοκ μπορεις και να βιδωσεις :ROFLMAO:

Σκανδαλο μεγατονων :cool:

Είναι η πρώτη φορά παντως που αναφέρεται έτσι ένα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο...

Ετσι διαφημιζονται και στο εξωτερικο καποια τα κρουστικα, δεν ειναι παραξενο.

Δες πανω αριστερα τα εικονιδια απο την βιδα (βιδωμα), το τρυπανι (τρυπημα) και το σφυρι (κρουση)
c4626b43062c42322a286a4ef681e355.jpg_720x720q80.jpg

Ετσι διαφημιζονται και στο εξωτερικο καποια τα κρουστικα, δεν ειναι παραξενο.

Δες πανω αριστερα τα εικονιδια απο την βιδα (βιδωμα), το τρυπανι (τρυπημα) και το σφυρι (κρουση)
c4626b43062c42322a286a4ef681e355.jpg_720x720q80.jpg
Μπα,κλεβουν το ίδιο το προϊόν τους οι διαφημιστές.Διοτι είναι τουλαχιστον 6 σε ενα 1,αφού έχει κ ξεβίδωμα,κ ανάστροφο τρύπημα κ ανάστροφο τρύπημα με κρούση.(στο αναστροφο τρυπημα με κρούση,τα επωνυμα εργαλεία εχουν αναστροφο με ανάστροφη κρούση,δηλ αντί για χτύπημα/παύση,χτύπημα/παύση,εχουν παύση/ χτύπημα,παύση/χτύπημα.)Τελος,είναι κατασκευασμένα να δουλεύουν κ με τα 2 χέρια,αλλά επειδή οι περισσότεροι είμαστε δεξιόχειρες δεν το βάζω στις εξτρα δυνατότητες του εργαλείου.

Last edited:
Και το PKGA που στις οδηγίες χρήσης αναφέρεται ως 4 σε 1 στο διαφημιστικό το λένε 3 σε 1.

Αυτο ναι...
Εγω θεωρούσα ότι το 3 σε 1 είναι η αλλαγή εργασίας (τριβειο,σεγα και δραπανο στην προκειμενη)...Όχι 3 διαφορετικές λειτουργίες σε ένα είδος εργαλείου..
Προφανως δεν είχα παρατήρησει κάτι τέτοιο ότι κυκλοφορεί στην αγορά...

Κανενα από τα εργαλεία μου σε δραπανο μπαταριας δεν είχε αυτήν την ιδιατεροτητα αυτήν σε χαρακτηριστικά όταν έψαχνα να τα αγοράσω...

Bεβαια χανεται η εγγυηση, γιατι η ροπη που χρειαζεται για να ζυμωθει η ζυμη ειναι μεγαλυτερη απο αυτη που χρειαζεται για να ανοιξεις τρυπα στο μπετον και μπορει να καει το μοτερ.

• Like
Reactions: MAN0S
Ο λειαντήρας λέει τίποτε; ο προηγούμενος ρεύματος ήταν πατάτα...

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πέρασα μια βόλτα το πρωί πριν τη δουλειά.
Είχα αρκετά χρόνια να αγοράσω εργαλεία από το Lidl.
Μου έκανε εντύπωση το στοκ που υπήρχε και δεν είχε εξαφανιστεί.
Τρεις ράγες/οδηγοί κοπής, ανταπτοράκια για καρυδάκια και μακριά προέκταση και από ένα σετ τρυπάνια.
Άμα προλάβω θα περάσω και το απόγευμα για δυο έξτρα ράγες. Όπως τα είδα κάνουν και για συγκράτηση μεγάλων κομματιών προς συγκόλληση/επεξεργασία.

Οι ράγες/οδηγοί θεωρείς είναι εντάξει? Αντέχουν? Γιατί πέρασα μια βόλτα και όπως τις επεξεργάστηκα δεν μπορούσα να συμπεράνω 100% ότι αντέχουν.

Ο λειαντήρας λέει τίποτε; ο προηγούμενος ρεύματος ήταν πατάτα...

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και ειναι πολυ καλη η τιμη του, σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερα να περιμενω να ερθει στην Ευρωπη το αντιστοιχο της Ryobi.
Ισως αν ειχα ηδη φορτιστη και μπαταρια να το αγοραζα. Τωρα στην ερωτηση σου, αν δεν ηταν καλο το εργαλειο, απλα θα το γυριζα πισω.

Οι ράγες/οδηγοί θεωρείς είναι εντάξει? Αντέχουν? Γιατί πέρασα μια βόλτα και όπως τις επεξεργάστηκα δεν μπορούσα να συμπεράνω 100% ότι αντέχουν.

Ο κυριος σκοπος της ραγας -για να μην πω και ο μοναδικος που αξιζει- ειναι οδηγος για κοπες.
Απο κει και περα κανει και για ελαφρυ σφιξιμο ξυλων. Σε καμμια περιπτωση βεβαια δεν κανει την δουλεια σφιγκτηρων.

Ο κυριος σκοπος της ραγας -για να μην πω και ο μοναδικος που αξιζει- ειναι οδηγος για κοπες.
Απο κει και περα κανει και για ελαφρυ σφιξιμο ξυλων. Σε καμμια περιπτωση βεβαια δεν κανει την δουλεια σφιγκτηρων.
Η ραγα εχει κατα την γνωμη μου ενα "ελάττωμα ".Θα επρεπε να ηταν λιγους ποντους μεγαλυτερη,ωστε να εχει ωφελιμο μηκος 1,25 μετρα,για να μπορεις να κοψεις καθετα ενα ολοκληρο φυλο πχ μελαμινης.

• Like
Reactions: ΙΝΠ and tonal
Ειναι περισσότερο για σταθεροποιηση πραγμάτων πάρα για σύσφιξη...

@aragornleg νομίζω πως ήδη απαντήθηκε η ερώτηση.
Σίγουρα δεν μπορούν να σφίξουν με τη δύναμη ενός νταβιδιού αλλά και μόνο που μπορούν να συγκρατήσουν μεγάλα κομμάτια ήδη έχω σκεφτεί αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν που θα μου έλυναν τα χέρια.

• Like
Reactions: osatosa
Σήμερα δοκίμασα τους οδηγούς και αυτό που διαπίστωσα είναι πως εάν πιέσεις από το πλάι υποχωρούν και κάνω μια υπόθεση πως αιτία για αυτό είναι η άρθρωση που δίνει την δυνατότητα για τη γωνία των 20°.
Ίσως με μια τροποποίηση ώστε να είναι σταθερές οι σιαγώνες να διορθώνεται το πρόβλημα

• Like
Reactions: mikemtb