Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Προσυπογράφω.Χθες ο μικρός 12v τροχός έβγαλε καπνό από τον διακόπτη,με το που πήγα να τον ξεκινήσω.Ειναι στην εγγύηση οπότε πήρα τηλ στη εξυπηρέτηση, τους έιπα τι συνέβη, με σύνδεσαν μάλλον με το σέρβις κ δρομολογησαν αποστολή νέου τροχου.Πραγματικα δεν υπάρχει τέτοιο after sales. Δεν υπάρχει. Από την άλλη,με χαλάει που άλλο ένα εργαλείο parkiside παρουσιάζει βλάβη σε "περιφεριακο" εξαρτήματα του.

Τεοντόρ ....Πόσο μάλλον όταν έχεις δώσει μόνο 29.99€ ?? :cool:

Ε για αυτό δεν έδωσα τόσα. Για να μήν ψάχνω τα κομμάτια του στον κήπο :p
Για όποιον ξέρει τί αγοράζει είναι (ή ήταν με τις αυξήσεις) μια χαρά αγορές.

Επειδή προσωπικά δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου έτσι και αφού μπορώ να αγοράζω αυτό που ελπίζω να βγεί πιό αξιόπιστο το κάνω!

Και μιας και μπήκα στο θέμα, την προηγούμενη εβδομάδα ο αρτοποιητής του λιντλ που πρέπει να είναι 4ετίας και έχει φτιάξει καμιά 30αριά παρασκευές τα έπαιξε καθώς δούλευε. Άρχισε και μύριζε καμένο και τον βγάλαμε απο το ρεύμα μήν αρπάξει.

Είχαν λιώσει οι ιμάντες που δίνουν κίνηση απο κάτω και τριβόντουσαν τα σκοινάκια που έχουν για ενίσχυση στο γρανάζι και άρχισε και έλιωνε.
Βρήκα απο aliexpress γρανάζι και ιμάντες γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρουσα δραστηριότητα για τα παιδιά μου :)

Και την είχα την διαίσθηση όποτε θέλαμε να βάλουμε να φτιάξει ψωμί και να πάμε για ύπνο και τον τοποθετούσα στο πάτωμα μακριά απο αντικείμενα μήπως και πάρει φωτιά. (έχω αισθητήρα και θα βαρούσε συναγερμός για έξτρα ασφάλεια)

Το θέμα είναι πως καταλαβαίνουν πότε βγαίνουν από την 3ετη εγγύηση και τότε χαλάνε....
Παθών με 2 στους 2 φορτιστές αυτοκινήτου.

Πάμε παρακάτω τώρα.

Για τον φίλο που με ρώτησε αναφορικά με την αγορά της ανέμης του λάστιχου αέρα.
Τοποθετήθηκε και δοκιμάστηκε στο εργαστήριο.
IMG20230222122140.jpg
So far so good.
Δεν έχουμε κάποια διαρροή αέρα και η στερέωση και η επαναταξη του σωλήνα γίνεται σωστά.
Τα πλαστικά του λίγο δε μου γεμίζου το μάτι αλλά οκ.
Σαν κόστος τώρα στα 23 ευρώ είναι στα μισά λεφτά από τον επόμενο του Σκρουτζ που είναι ένας της Bulle.

Τώρα αυτό θα κυκλοφορήσει όντως;
Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά αλλού εκτός από το βίντεο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

μεταξυ μας την βλεπω λιγο αργη σε σχεση με την κινεζα. κοντα διπλασιο χρονο σε σχεση με τη μπρασλες.
ομως το πλεον βασικο απο οσα εχω δει τοσο καιρο που δουλευω με ηλεκτρικη ψαλιδα , ειναι το να μην ειναι on-off αλλά αν αφησεις την σκανδαλη να επανερχεται αμεσως πισω και να μην κανει ολο το κοψιμο. αυτο σωνει δαχτυλα! οι πιο φτηνες δεν το εχουν, ανπατησεις την σκανδαλη θα κανει ολο το κοψιμο. οι λιγο ακριβοτερες εχουν αμεση επαναφορα.

αν η παρκσαιντ το εχει και ερθει σε καλη τιμη τοτε μπορει να ειναι και οκ. αν ειναι on-off , παιδια δεν αξιζει για λιγα ευρω να χασεις καμια μερα ενα δαχτυλο

• Like
Reactions: mikemtb and MAN0S
Καλησπέρα …
Μιας και χτες μου έφυγε το parkside δραπανοκατσαβιδο απο ύψος 6 μέτρα και πριν λίγο τελείωσα την κηδεία του θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας τι θα μπορούσα να αγοράσω σε άλλη εταιρεία με περίπου ως 100 ευρώ.λέω μετά το πρώτο einhell που ήταν φτηνό μετ το parkside να δοκιμάσω κάτι σε stanley metabo ή dewalt .καμία πρόταση με ταβάνι τα 100;χρήση ημιεπαγγελματική…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το θέμα αγαπητέ μου φίλε Θεόδωρε ήταν η εξυπηρέτηση after sales του Lidl .... και μόνο.
Εξ ου και η χιουμοριστική υποσημείωση για τα σχόλια γιατί ήξερα τι θα ακολουθήσει.
Από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν χάνεις ευκαιρία σε κάθε περίπτωση να εκφράσεις τις απόψεις σου .....
Αυτές όμως τις ξέρουμε ....έχουν εκφραστεί πάρα πολλές φορές και οι δικές σου και των υπολοίπων φίλων με την ίδια άποψη.
Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα και κανέναν να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα.
Και επειδή ξέρω ότι " στου κουφού την πόρτα ....." διάβασε άλλη μια φορά το σχόλιο σου στην αρχή του να δεις πόσο άδικος είσαι.
Εκτός και αν νομίζεις ότι όσοι αγοράζουμε Parkside το κάνουμε γιατί δεν έχουμε περισσότερα λεφτά να πάρουμε πιο ακριβά εργαλεία.
Με όλη μου την αγάπη (και χωρίς συνέχεια)
Νίκος

Καλησπέρα …
Μιας και χτες μου έφυγε το parkside δραπανοκατσαβιδο απο ύψος 6 μέτρα και πριν λίγο τελείωσα την κηδεία του θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας τι θα μπορούσα να αγοράσω σε άλλη εταιρεία με περίπου ως 100 ευρώ.λέω μετά το πρώτο einhell που ήταν φτηνό μετ το parkside να δοκιμάσω κάτι σε stanley metabo ή dewalt .καμία πρόταση με ταβάνι τα 100;χρήση ημιεπαγγελματική…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα θερμα μου συλλυπητήρια, να ζήσεις να το θυμάσαι.Εγω έκανα το εξης:Αφού είχα μπαταριες κ φορτιστές parkside αγόρασα μόνο σώμα makita κ με ένα ανταπτορα κανω μια χαρά την δουλειά μου.Τα 18volta makita,ξεκινάνε από τα 55e.Κ πάλι ζωή σε σας 🙏

Καλησπερα , ενδιαφερομαι και εγω για ανταπτορα μακιτα εργαλειο με μπαταρια parkside . Εχεις να προτεινεις καποιο ;

• Like
Reactions: ΙΝΠ
τιμες και ειδη στην ιταλια (149 αντι 169 ο αεροσυμπιεστης)

Καλησπερα , ενδιαφερομαι και εγω για ανταπτορα μακιτα εργαλειο με μπαταρια parkside . Εχεις να προτεινεις καποιο ;
Θα σε στενοχωρήσω φίλε μου,γιατί τον ανταπτορα μου τον έφερε φίλος από Αγγλία.Οποτε δεν μπορώ πχ να βάλω κάποιο link ή να σου προτείνω κάποιον. Μπορώ να σου πω όμως ότι δουλεύει εντελώς κανονικά κ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ok ευχαριστω . Επειδη ειδα στην πραξη οτι ενα κινεζικο πριονακι δεν κολλαει πουθενα με μπαταρια parkside κοιταω να βρω και ανταπτορα για τα εργαλεια με βαση τυπου μακιτα .

Ok ευχαριστω . Επειδη ειδα στην πραξη οτι ενα κινεζικο πριονακι δεν κολλαει πουθενα με μπαταρια parkside κοιταω να βρω και ανταπτορα για τα εργαλεια με βαση τυπου μακιτα .
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ο ανταπτορας εχει 20€, το μονο αρνητικο οτι κουμπωνει δυσκολα κατω στο εργαλειο-ισως το τριψω με ενα γυαλοχαρτο για να μεγαλωσω τις ανοχες

μπορεί κάποιος να μου πει την διαφορά μεταξύ impact driver και hammer drill? δεν είναι και τα δυο κρουστικά?
δεν αναφέρομαι στις άλλες διαφορές των εργαλείων.

viber_image_2023-02-25_10-11-12-047.jpg