teodor_ch
AVClub Addicted Member
Ένας από τους λόγους πουParkside -silvercrest κλπ
Κοίτα χαρές που χάνω με το Stihl!

Ένας από τους λόγους πουParkside -silvercrest κλπ
Τεοντόρ ....Πόσο μάλλον όταν έχεις δώσει μόνο 29.99€ ??![]()
Αντε παλι τα ιδιαααααΗ Κιvέζικη είναι On-Off; Δεν θυμάμαι ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ.
Η Κιvέζικη είναι On-Off; Δεν θυμάμαι.
Τα θερμα μου συλλυπητήρια, να ζήσεις να το θυμάσαι.Εγω έκανα το εξης:Αφού είχα μπαταριες κ φορτιστές parkside αγόρασα μόνο σώμα makita κ με ένα ανταπτορα κανω μια χαρά την δουλειά μου.Τα 18volta makita,ξεκινάνε από τα 55e.Κ πάλι ζωή σε σαςΚαλησπέρα …
Μιας και χτες μου έφυγε το parkside δραπανοκατσαβιδο απο ύψος 6 μέτρα και πριν λίγο τελείωσα την κηδεία του θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας τι θα μπορούσα να αγοράσω σε άλλη εταιρεία με περίπου ως 100 ευρώ.λέω μετά το πρώτο einhell που ήταν φτηνό μετ το parkside να δοκιμάσω κάτι σε stanley metabo ή dewalt .καμία πρόταση με ταβάνι τα 100;χρήση ημιεπαγγελματική…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Περίμενα να το φέρουν εδώ και πολύ καιρό (χρόνια). Τελικά ξηλώθηκα και πήρα ένα heynerΚάποια γνώμη για το δυναμόκλειδο?
Walter® Δυναμόκλειδο με καρυδάκια - Lidl Hellas
Walter® Δυναμόκλειδο με καρυδάκια - 1/2“ / 12,5 mm τετράγωνη υποδοχήwww.lidl-hellas.gr
Θα σε στενοχωρήσω φίλε μου,γιατί τον ανταπτορα μου τον έφερε φίλος από Αγγλία.Οποτε δεν μπορώ πχ να βάλω κάποιο link ή να σου προτείνω κάποιον. Μπορώ να σου πω όμως ότι δουλεύει εντελώς κανονικά κ δεν έχω κανένα πρόβλημα.Καλησπερα , ενδιαφερομαι και εγω για ανταπτορα μακιτα εργαλειο με μπαταρια parkside . Εχεις να προτεινεις καποιο ;
Ok ευχαριστω . Επειδη ειδα στην πραξη οτι ενα κινεζικο πριονακι δεν κολλαει πουθενα με μπαταρια parkside κοιταω να βρω και ανταπτορα για τα εργαλεια με βαση τυπου μακιτα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.