Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτό το έχει κάποιος ? Αν μπορεί να μας πει λιγα λόγια αν ειναι καλο? ? Parkside Performance® Επαναφορτιζόμενο παλμικό κατσαβίδι | Cordless Impact Driver 20V PDSSAP 20-Li B3.
Δεν ξέρω εάν το έχει κάπως άλλο το συγκεκριμένο δείχνει εξαιρετικό...
Το μικρο βάρος,οι 4 ταχύτητες και μικρός όγκος το κάνουν εξαιρετικά εύχρηστο..
Εαν τα 226Ν αληθεύουν τότε μιλάμε για ένα πολύ δυνατό εργαλείο...
Στα συν η πολύ καλής ποιότητας βαλίτσα που χωράει σετ μπαταριων και φορτιστη αλλά και ενα δραπανοκατσαβιδο της σειράς...
Εαν δεν έχεις άλλο παλμικο αξίζει...

Παιδιά μεταξύ των δύο ποιό να προτιμήσω?

Παιδιά μεταξύ των δύο ποιό να προτιμήσω?

Το αλυσοπριονο ειναι ενα εργαλειο που "ζηταει" συνεχως ανταλλακτικα, συνεπως θα πρεπει να υπαρχει επαρκεια - αρα θα αγοραζα το Parkside (εχει και 3 χρονια εγγυηση).
Και τα δυο εχουν ιδια χαρακτηριστικα, προσεξε ομως γιατι δεν προοριζονται για ψιλοδουλειες ... ειναι βαρια και εχουν 50αρα λαμα.
Τι ειδους εργασιες θες να κανεις?

• Like
Reactions: nakata
Το αλυσοπριονο ειναι ενα εργαλειο που "ζηταει" συνεχως ανταλλακτικα, συνεπως θα πρεπει να υπαρχει επαρκεια - αρα θα αγοραζα το Parkside (εχει και 3 χρονια εγγυηση).
Και τα δυο εχουν ιδια χαρακτηριστικα, προσεξε ομως γιατι δεν προοριζονται για ψιλοδουλειες ... ειναι βαρια και εχουν 50αρα λαμα.
Σαν ερασιτέχνης στα του αλυσοπριονου,εμένα με βολεύουν πάρα πολύ ( ίσως κ επειδή φοβάμαι τα αλυσοπριονα),τα μπαταριας.Βγαζουν κ parkside μπαταριας,δεν ξέρω αν τα φέρνει Ελλάδα,εγώ έχω ένα μικρό violeworks κ το EINHELL GE-LC 36/35 κ κάνω τις δουλειές μου.Αν φέρει το lidl κ το μεσαίο αλυσοπριονο μπαταριας,θα τρέξω να το πάρω.

• Like
Reactions: Χιωτης
Σαν ερασιτέχνης στα του αλυσοπριονου,εμένα με βολεύουν πάρα πολύ ( ίσως κ επειδή φοβάμαι τα αλυσοπριονα),τα μπαταριας.Βγαζουν κ parkside μπαταριας,δεν ξέρω αν τα φέρνει Ελλάδα,εγώ έχω ένα μικρό violeworks κ το EINHELL GE-LC 36/35 κ κάνω τις δουλειές μου.Αν φέρει το lidl κ το μεσαίο αλυσοπριονο μπαταριας,θα τρέξω να το πάρω.
Αυτο το μεσαίο με την 12εκ λάμα περιμένουμε πολλοι....το θέμα είναι ότι δεν το βλέπω να έρχεται στην Ελλαδα και θα καταλήξω στο τέλος στο Total αλλά με δυπλασια τιμή..

Αυτό δεν είναι μεσαίο,αλλά το μικρο 12volt😝.Εχω πάρει το αντιστοιχο violeworks απο banggood (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ πόσο χρήσιμο κ βολικό ειναι).Όταν λέω για μεσαίο,μιλάω για 20volt κ μήκος λαμας περίπου 25cm.Σε einhell κοστίζει στο 100αρικο,το parkside στο εξωτερικό κάνει γύρω στα 60-70e.

• Like
Reactions: KOSSTV
Θελουν μεγαλη προσοχη και εμπειρια αυτα τα βενζινοκινητα αλυσοπριονα καθως πλησιαζουν σε μεγεθος και βαρος τα αλυσοπριονα υλοτομιας.

• Like
Reactions: MAN0S
Εγώ περιμένω να φέρουν αυτό (PKSA 40) - θα εξαρτηθεί και από την τιμή που θα έχει.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτό δεν είναι μεσαίο,αλλά το μικρο 12volt😝.Εχω πάρει το αντιστοιχο violeworks απο banggood (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ πόσο χρήσιμο κ βολικό ειναι).Όταν λέω για μεσαίο,μιλάω για 20volt κ μήκος λαμας περίπου 25cm.Σε einhell κοστίζει στο 100αρικο,το parkside στο εξωτερικό κάνει γύρω στα 60-70e.

Eσυ λες αυτο....μαι χαρα μου φαινεται....
Εγώ περιμένω να φέρουν αυτό (PKSA 40) - θα εξαρτηθεί και από την τιμή που θα έχει.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
..και εσυ αυτο....
Τοσο μεγαλο τι το θες...;..ασε που θα βγει ψηλα οικονομικα....

Παντως εαν δεν φερει το μικρο που οντως δειχνει πολυ ευχρηστο..
...καποια στιγμη θα αγοραστει της Total το αναλογo///που το εχω σε καλαθι ηδη και περιμενει...!!!....

• Like
Reactions: MAN0S
Κωστή, για καυσόξυλα το θέλω. Ένα βενζίνης που έχω (αντίκα) μου έχει βγάλει την παναγία και επίσης χαλάει τον κόσμο από φασαρία - κολλάω να το βγάλω στην γειτονιά. Με το μπαταρίας μπορείς να κάνεις δουλειές στα μουλωχτά 😁. Ελπίζω να έχει γύρω στο 100άρι.

Κωστή, για καυσόξυλα το θέλω. Ένα βενζίνης που έχω (αντίκα) μου έχει βγάλει την παναγία και επίσης χαλάει τον κόσμο από φασαρία - κολλάω να το βγάλω στην γειτονιά. Με το μπαταρίας μπορείς να κάνεις δουλειές στα μουλωχτά 😁. Ελπίζω να έχει γύρω στο 100άρι.
Το ηλεκτρικό δεν σε βολεύει ?? Εμένα με εξυπηρετεί για ξύλα χωρίς να ανησυχώ για μπαταρία. Για κοντά σε πρίζα είναι μία λύση ...η μπαλαντέζα συνηθίζεται δεν είναι δύσκολο. :cool:

• Like
Reactions: PONDINOS
Μπορείς να δεις κ αυτο:EINHELL GE-LC 36/35.Το έχω κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,κόβω ελιές,καυσόξυλα κτλ χωρίς κανένα πρόβλημα.138e στο eshop,brushless μοτέρ κ δεν περιμένεις του lidl, που αν δεν το δούμε μέχρι το Πάσχα,δύσκολα θα το δούμε φέτος Ελλάδα

• Like
Reactions: dk31
Νομίζω οτι τις περισσότερες φορές τα καυσόξυλα κόβονται στην πηγή τους, στο δάσος οπότε το ηλεκτρικό μάλλον είναι το πιο ακατάλληλο.
Τα βενζίνης είναι τα πιο συνηθισμένα αλλά και τα μπαταρίας είναι μια "πολιτισμένη" εναλλακτική που κάνει καλή δουλειά.
Βέβαια τα μπαταρίας με μεγάλη λάμα είναι "λαίμαργα" σε ενέργεια.

• Like
Reactions: dk31 and enduras1
Θα συμφωνησω με τον Νικο ενα ηλεκτρικο θα ηταν καλυτερο....
Διπλα θα κοβεις..;..με μια 25 μετρων μπαλανεζα θα εισαι οκ....

Θα συμφωνησω με τον Νικο ενα ηλεκτρικο θα ηταν καλυτερο....
Διπλα θα κοβεις..;..με μια 25 μετρων μπαλανεζα θα εισαι οκ....

Το ηλεκτρικό δεν σε βολεύει ?? Εμένα με εξυπηρετεί για ξύλα χωρίς να ανησυχώ για μπαταρία. Για κοντά σε πρίζα είναι μία λύση ...η μπαλαντέζα συνηθίζεται δεν είναι δύσκολο. :cool:
Όπως το είπε ο anastasg. Έχει κατα καιρούς διάφορα πεσμένα μεγάλα κλαδιά ή δέντρα στην περιοχή και εξυπηρετεί να έχεις μια φορητή λύση. Αλλά με το βενζινοκίνητο σηκώνεται η γειτονιά στο πόδι και δεν μου κάθεται καλά. Αφού τα κουβαλήσω σε μεγάλα κομμάτια στο διπλανό οικόπεδο μετά τα κόβω όπως να 'ναι, ηλεκτρικό, μπαταρίας ή βενζινοκίνητο.

Όπως το είπε ο anastasg. Έχει κατα καιρούς διάφορα πεσμένα μεγάλα κλαδιά ή δέντρα στην περιοχή και εξυπηρετεί να έχεις μια φορητή λύση. Αλλά με το βενζινοκίνητο σηκώνεται η γειτονιά στο πόδι και δεν μου κάθεται καλά. Αφού τα κουβαλήσω σε μεγάλα κομμάτια στο διπλανό οικόπεδο μετά τα κόβω όπως να 'ναι, ηλεκτρικό, μπαταρίας ή βενζινοκίνητο.
Εάν μιλάς εκτός οικοπέδου σου θα συμφωνήσω...
Αλλα γιατί με την μεγάλη λάμα..;.κορμό άνω των 20-30 πόντων πως θα το μεταφέρεις.. ;
Εκτός και εάν βγαίνεις με το αυτοκινητο και κάνεις αυτήν την δουλειά...

Αλλα γιατί με την μεγάλη λάμα..;.κορμό άνω των 20-30 πόντων πως θα το μεταφέρεις.. ;
Σωστό και αυτό.
Θα εξαρτηθεί πάντως από την διαφορά τιμής. Το μικρό το είχε φέρει στα 75 ευρώ τελευταία φορά, αν το μεγάλο δεν είναι πολύ ακριβότερο, θα το προτιμήσω για να υπάρχει - δεν ξέρεις που μπορεί να χρειαστεί.

Σωστό και αυτό.
Θα εξαρτηθεί πάντως από την διαφορά τιμής. Το μικρό το είχε φέρει στα 75 ευρώ τελευταία φορά, αν το μεγάλο δεν είναι πολύ ακριβότερο, θα το προτιμήσω για να υπάρχει - δεν ξέρεις που μπορεί να χρειαστεί.
Θα εξαρτηθεί από τι σε εξυπηρετεί.Ο κήπος είναι "απαιτητικος" τόπος εργασίας κ χρειάζεται πολλά κ διαφορετικα/παρεμφερεί εργαλεία.Ναι το μεγάλο αλυσοπριονο ειναι "καλυτερο" από το μικρότερο.Αν όμως δουλεύεις πολύ ώρα, το μικρό σαν πιο ελαφρύ είναι καλύτερο.Κ αν κόβεις πάνω σε σκάλα κορυφές δέντρων,το ακόμα μικρότερο είναι το πιο βολικό.Τα 20-30-40e δεν πρέπει να είναι το πρωτο κριτήριο,αλλά πιο μηχάνημα θα καλύπτει εσένα στις περισσότερες δουλειές σου.

Προς το παρόν το παίρνω για να κόψω 7-8 πεύκα διαμέτρου 20-25 εκατοστών.
Επίσης ψάχνοντας βρήκα το παρακάτω και θα ήθελα την γνώμη σας.
Btw. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Συν δύο μπαταρίες των 4 Ah .