Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

εχουν αυτο το καλο τα παρκσαιντ , την 3ετη ή και 5ετη εγγυηση που λες : οτι και να συμβει εχω το κεφαλι μου ησυχο
εγω ομως δεν το εχω , γιατι ναι μεν ας πουμε μου αντικατεστησαν το περιστροφικο εργαλειο, (μετα απο εναμιση μηνα που περιμενα να ερθει το νεο) αλλά το καινουριο φοβαμαι να το δουλεψω επειδη ξερω οτι θα διαλυθει ευκολα. ετσι προτιμω να δουλευω με αλλο παλιο κινεζο που ηδη ειχα. γιατι για να σου βγαλει ενα εργαλειο προβλημα λειτουργιας, φταιει συνηθως ο σχεδιασμος που ειναι λαθος.

γενικα για την τιμη τους ειμαι ευχαριστημενος απο την παρκσαιντ. τωρα ομως πια που οι τιμες τους εχουν ξεφυγει, (ιδιαιτερα στην ελλαδα), οχι.
τη στιγμη μαλιστα που οι κινεζοι του αλι και του μπανγκουντ στα μισα λεφτα και λιγοτερο, στα περισσοτερα εργαλεια τους ειναι αστερια.

πηρα ας πουμε δυο δραπανοκατσαβιδα μπρασλες κρουστικα με τις δυαρες μπαταριες τους και τους φορτιστες τους , απο την τοπσακ στα 25 € (!) το καθε ενα.
ακολωτα , το τσοκ τους για πλαστικο καλο. μικρα, μανιτζεβελα. το πολυ πολυ αν δω προβλημα στο μελλον στο τσοκ θα δωσω άλλα 15 και θα βαλω ενα μεταλλικο
ακομα και σε αυτη τη περιπτωση θα μου εχει παει 40 με την μπαταρια του και το φορτιστη μαζι. και εχω το δευτερο καβατζα
παντως απο το λιγο καιρο που δουλευω το ενα συνηθως, δεν εχω δει φθορα στο τσοκ του. και το ζοριζω γιατι εχω αλλο ετοιμο μεταλικο που περιμενω να του βαλω
60€ το αντιστοιχο μπρασλες παρκσαιντ + 30 η μπαταρια με το φορτιστη = 90
οσο περιπου 4 τοπσακ με τις μπαταριες τους και τους φορτιστες τους! στη χειροτερη περιπτωση , αστα να χαλανε :) ελα ομως που δεν χαλανε... ;)

αλλο, οι δυο γωνιακοι δριλλπρο που εχω, ιδιοι σχεδον με τον μακιτα γιατι ειναι παλιοι μακιτα και οι ιδιοι. 2Χ30 = 60€
αρκετη δουλεια για ερασιτεχνη. μεσα τα καλωδια τους χοντρα οχι ψιλουλια σαν του μαυρου παρκσαιντ. δοκιμασμενα κομματια.

ή ξερω γω το κλασικο μπρασλες παλμικο κατσαβιδι της δριλλπρο μετρημενο στα 270 νμ (με αυθεντικη μπαταρια ομως) στα 37 ευρω με την μπαταρια του μαζι, την παλια που ειναι μετρημενη στα 2.7ΑΗ
ακολωτο κι αυτο γιατι ειναι στην ουσια το παλιοτερο μοντελο της ιδιας της μακιτα!
το αντιστοιχο μαυρο παρκι ομως θελει περι τα 90-100 και παλι την δυναμη του δριλλπρο δεν θα την πιασει ουτε με 4αρα μπαταρια
να μη μιλωσω για τα τριβεια κλπ
ή και για το πνευματικο που ναι μεν το παλιο ειναι αστερι και μαλλον και το καινουριο θα ειναι (κατι που δεν ισχυει στο μαυρο τροχο οπως ειδαμε στο βιντεο για τον επομενο)
αλλά με 55 παιρνεις το διπλασιας δυναμης τοπσακ με δυο συνδεσμους και οχι 70 που θελει πια το παρκι.
μπορει να ειναι πιο βαρυ,αλλα αντο θελεις για σκαψιμο ή τρυπημα σε μπετο, δεν συγκρινονται

παλια παιρναμε παρκσαιντ με κλειστα ματια που λενε, γιατι ξεραμε οτι για τη τιμη τους ηταν η καλυτερη επιλογη συνηθως.
τωρα πια που οι τιμες ξεφυγαν?
Τα τοπσακ από Αλί είναι;
Πως γράφεται;

1o test με τον τροχό. Κόπηκαν τα κάτωθι με τα εξής δεδομένα:
  • Μπαταρία 4Ah πλήρως φορτισμένη.
  • Ταχύτητα τροχού στο 3 (στην μέση).
  • Δίσκος DEWALT 125mm περίπου 2,5 ετών.

ΚΟΠΕΣ
  • 2 κομμάτια στράντζο 30 x 30 x 2mm.
  • 7 κομμάτια σωλήνας διαμέτρου 21mm και πάχους 2mm.
  • 11 κομμάτια μασίφ σίδηρου 16 x 16mm.
Στην κοπή του 11ου μασίφ, ο τροχός σταμάτησε και η μπαταρία είχε ένδειξη 2 γραμμών από τις 3, αλλά σχεδόν άμεσα επανήλθε στις 3 γραμμές (πράσινο). Κατά την άμεση επανεκκίνηση, ο τροχός λειτουργούσε κανονικά.

View attachment 212145

Η φθορά του δίσκου:
View attachment 212146
Πολυ ενδεικτικο το τεστ σου...αρκετα θετικο θα ελεγα...

Ο τροχος ειναι πολυ λογικο να σου κολλησε οταν στην θεση 3 ειναι κοντα στις 6000 και οταν το ενδεδειγμενο ειναι στο 5 η στο 6 με 8000 η 10000 στροφες....ειναι απολυτως φυσιολογικο το φαινομενο αυτο...

Για όποιον ενδιαφέρεται, τρία κομμάτια από το φαλτσοπριονο μπαταρίας πριν μισή ώρα στο lidl στα Βριλήσσια.
Δε θα το πάρω γιατί έχω ρεύματος ryobi
Πήγα να πάρω τα sds τα τετρακοπα αλλά τζίφος. Μόνο το σετ 12,14 υπηρχε και το τσιμπησα. Ούτε στην Παλλήνη που πήγα είχε σετ sds....

• Like
Reactions: anastasg
Τα τοπσακ από Αλί είναι;
Πως γράφεται;

ενα παραδειγμα:
πας εδω https://coupondealer.gr/coupons-banggood/600744/
κανεις κοπυ το κουπονι και πατας το συνδεσμο
σε βγαζει εδω https://www.banggood.com/TOPSHAK-TS...271487420412017019&cur_warehouse=CZ&ID=523699
πατας by now και σε παει εδω https://www.banggood.com/checkout.html
στα δεξια της σελιδας αγορας πας εκει που λεει κουπονι καικανεις πεηστ το κουπονι απο την πρωτη σελιδα και πατας απλαη
σου βγαζει τιμη 55,07 ευρω . μετα παραγγελνεις μεσω πεηπαλ συνηθως.
πριν ομως απο αυτο δες αν υπαρχουν κουπονια αλλοουενς στο VIP center του μπανγκουντ να γλιτωσεις κανα διφραγκο ακομα

εχουν αυτο το καλο τα παρκσαιντ , την 3ετη ή και 5ετη εγγυηση που λες : οτι και να συμβει εχω το κεφαλι μου ησυχο
εγω ομως δεν το εχω , γιατι ναι μεν ας πουμε μου αντικατεστησαν το περιστροφικο εργαλειο, (μετα απο εναμιση μηνα που περιμενα να ερθει το νεο) αλλά το καινουριο φοβαμαι να το δουλεψω επειδη ξερω οτι θα διαλυθει ευκολα. ετσι προτιμω να δουλευω με αλλο παλιο κινεζο που ηδη ειχα. γιατι για να σου βγαλει ενα εργαλειο προβλημα λειτουργιας, φταιει συνηθως ο σχεδιασμος που ειναι λαθος.

γενικα για την τιμη τους ειμαι ευχαριστημενος απο την παρκσαιντ. τωρα ομως πια που οι τιμες τους εχουν ξεφυγει, (ιδιαιτερα στην ελλαδα), οχι.
τη στιγμη μαλιστα που οι κινεζοι του αλι και του μπανγκουντ στα μισα λεφτα και λιγοτερο, στα περισσοτερα εργαλεια τους ειναι αστερια.

πηρα ας πουμε δυο δραπανοκατσαβιδα μπρασλες κρουστικα με τις δυαρες μπαταριες τους και τους φορτιστες τους , απο την τοπσακ στα 25 € (!) το καθε ενα.
ακολωτα , το τσοκ τους για πλαστικο καλο. μικρα, μανιτζεβελα. το πολυ πολυ αν δω προβλημα στο μελλον στο τσοκ θα δωσω άλλα 15 και θα βαλω ενα μεταλλικο
ακομα και σε αυτη τη περιπτωση θα μου εχει παει 40 με την μπαταρια του και το φορτιστη μαζι. και εχω το δευτερο καβατζα
παντως απο το λιγο καιρο που δουλευω το ενα συνηθως, δεν εχω δει φθορα στο τσοκ του. και το ζοριζω γιατι εχω αλλο ετοιμο μεταλικο που περιμενω να του βαλω
60€ το αντιστοιχο μπρασλες παρκσαιντ + 30 η μπαταρια με το φορτιστη = 90
οσο περιπου 4 τοπσακ με τις μπαταριες τους και τους φορτιστες τους! στη χειροτερη περιπτωση , αστα να χαλανε :) ελα ομως που δεν χαλανε... ;)

αλλο, οι δυο γωνιακοι δριλλπρο που εχω, ιδιοι σχεδον με τον μακιτα γιατι ειναι παλιοι μακιτα και οι ιδιοι. 2Χ30 = 60€
αρκετη δουλεια για ερασιτεχνη. μεσα τα καλωδια τους χοντρα οχι ψιλουλια σαν του μαυρου παρκσαιντ. δοκιμασμενα κομματια.

ή ξερω γω το κλασικο μπρασλες παλμικο κατσαβιδι της δριλλπρο μετρημενο στα 270 νμ (με αυθεντικη μπαταρια ομως) στα 37 ευρω με την μπαταρια του μαζι, την παλια που ειναι μετρημενη στα 2.7ΑΗ
ακολωτο κι αυτο γιατι ειναι στην ουσια το παλιοτερο μοντελο της ιδιας της μακιτα!
το αντιστοιχο μαυρο παρκι ομως θελει περι τα 90-100 και παλι την δυναμη του δριλλπρο δεν θα την πιασει ουτε με 4αρα μπαταρια
να μη μιλωσω για τα τριβεια κλπ
ή και για το πνευματικο που ναι μεν το παλιο ειναι αστερι και μαλλον και το καινουριο θα ειναι (κατι που δεν ισχυει στο μαυρο τροχο οπως ειδαμε στο βιντεο για τον επομενο)
αλλά με 55 παιρνεις το διπλασιας δυναμης τοπσακ με δυο συνδεσμους και οχι 70 που θελει πια το παρκι.
μπορει να ειναι πιο βαρυ,αλλα αντο θελεις για σκαψιμο ή τρυπημα σε μπετο, δεν συγκρινονται

παλια παιρναμε παρκσαιντ με κλειστα ματια που λενε, γιατι ξεραμε οτι για τη τιμη τους ηταν η καλυτερη επιλογη συνηθως.
τωρα πια που οι τιμες ξεφυγαν?
Ρε φίλε κάνε μια χάρη και στείλε τα λινκ από αυτά που λες γιατί δεν μπορώ να τα βρω σε τόσο χαμηλές τιμές και αρχίζω ζηλεύω 😆🙂
Σε ευχαριστώ..

• Like
Reactions: nickolas
χαχα αυτα τα περιμενεις , αντιστοιχα οπως περιμενεις του λιντλ ποτε θα σου φερει ενα εργαλειο.
αντιθετα με του λιντλ που δεν μπορεις να αγορασεις ενα κομματι αν δεν το φερει καποια εβδομαδα, στους κινεζους μπορεις να αγορασεις οποτε θες αλλά θα το πληρωσεις παραπανω

ενα πολυ καλο σαιτ στο οποιο παιζουν οι τρεχουσες προσφορες (για εργαλεια του μπανγκουντ) ειναι αυτο
https://coupondealer.gr/category/coupons-banggood/tools/
παιρνεις το προωθητικο κουπονι και συνεχιζεις
αλλος τροπος για καλες τιμες ειναι να μπεις στο μπανγκουντ καινα πας στις προσφορες φλας
παιρνεις και κανα κουπονακι απο το vip, εξαργυρωνεις και ποντους και συνεχιζεις
αλλά βασικα απο το σαιτ που βγαζουν οι εταιριες προσφορες

υπαρχουν και αλλα σαιτ με προσφορες οπως αυτο
https://www.angroid.gr/category/prosfores/ergaleia

οι προσφορες δεν ειναι ποτέ ιδιες, αλλες ειναι μικροτερες αλλες μεγαλυτερες. ακομα και οι προσφορες χωρις κουπονια προωθησης, μεσα στο μπανγκουντ
οπως κοιτας καθε εβδομαδα το φυλλαδιο του λιντλ, ετσι συχνα πυκνα τσεκαρεις ειτε το σαιτ προσφορων ειτε βαζεις αυτα που θες στο καλαθι σου στο μπανγκουντ και τσεκαρεις τις τιμες ή πας στην κατηγορια "ξεπουλημα" ή "φλας" κλπ

στο νημα προσφορες συνηθως βαζουμε καποια τρεχοντα εργαλεια που ειναι σε πολυ καλες τιμες ;)

για παραδειγμα τωρα αυτες τις μερες παιζει σε πολυ καλη τιμη (με κουπονι προσφορας) το πνευματικο της topshak των 6J που εβαλα, ο ενισχυμενος γωνιακος της δριλλπρο, η σπαθοσεγα μπαταριας με δυο μπαταριες της violeworks

στο δε αλιεξπρες οι τιμες ειναι ακομα πιο κατω, εχει δεν βρισκεις ευκολα κουπονια και ειναι περισσοτερο για αναλωσιμα, ανταλλακτικα κλπ και εργαλεια βεβαια

εν τω μεταξυ κοιτας αν δεν ξερεις τις κριτικες που υπαρχουν. κοιτας και τις χειροτερες και το γιατι. ετσι παιρνεις μια καλυτερη εικονα αυτου που σε ενδιαφερει αλλά γενικα μας ρωτας εδω μεσα γιατι πολλοι μπορει να το εχουν αυτο που θες να σου πουν γνωμες

Last edited:
αλλο παραδειγμα, κοιτωντας στο καλαθι μου ειδα κατι που με ενδιαφερει, ετουτο στα 20 ευρω. ειναι το ακριβο μοντελο της εταιριας
https://www.banggood.com/DANIU-150m...814.html?akmClientCountry=GR&cur_warehouse=CN

εξαιρετικες κριτικες, ακριβεια στα 0.02μμ και απο την εξαιρετικη daniu
απο την εμπειρια μου ξερω οτι δενθα πεσει κατω απο 18-19 ευρω και η φυσιολογικη τιμη προσφορας ειναι περι τα 29-30
αν ηθελα να αγορασω τωρα παχυμετρο θα το χτυπαγα κα ας μην εχει κουπονι προσφορας
αριστες οι εκατονταδες κριτικες του!

και τριτο παραδειγμα στο αλιεξπρες
παρε ματι ενα πραγματικο θεριο μπρασλες! απο αυτα που ανοιγουν τρυπες στο παγο, ουτε 44 ευρω. με μεταλικο τσοκ φυσικα
https://www.aliexpress.com/item/1005004913463226.html?spm=a2g0o.cart.0.0.4c0438dacaE1kH&mp=1
αν δεν το προσεξεις και σου γυρισει στο χερι θα στο στραμπουλιξει σιγουρα :)
μπρασλες αυτης της δυναμης, με 13αρι μεταλλικο τσοκ δεν βρισκεις πουθενα!
φυσικα δεν κοιτας τα σπεκς, αυτα ειναι "γεια σου". κοιτας τα τεστς στο γιουτουμπ

υγ
καλο ειναι να μεταφερθουν τα μηνυματα στο αντιστοιχο νημα

Last edited:
χαχα αυτα τα περιμενεις , αντιστοιχα οπως περιμενεις του λιντλ ποτε θα σου φερει ενα εργαλειο.
αντιθετα με του λιντλ που δεν μπορεις να αγορασεις ενα κομματι αν δεν το φερει καποια εβδομαδα, στους κινεζους μπορεις να αγορασεις οποτε θες αλλά θα το πληρωσεις παραπανω

ενα πολυ καλο σαιτ στο οποιο παιζουν οι τρεχουσες προσφορες (για εργαλεια του μπανγκουντ) ειναι αυτο
https://coupondealer.gr/category/coupons-banggood/tools/
παιρνεις το προωθητικο κουπονι και συνεχιζεις
αλλος τροπος για καλες τιμες ειναι να μπεις στο μπανγκουντ καινα πας στις προσφορες φλας
παιρνεις και κανα κουπονακι απο το vip, εξαργυρωνεις και ποντους και συνεχιζεις
αλλά βασικα απο το σαιτ που βγαζουν οι εταιριες προσφορες

υπαρχουν και αλλα σαιτ με προσφορες οπως αυτο
https://www.angroid.gr/category/prosfores/ergaleia

οι προσφορες δεν ειναι ποτέ ιδιες, αλλες ειναι μικροτερες αλλες μεγαλυτερες. ακομα και οι προσφορες χωρις κουπονια προωθησης, μεσα στο μπανγκουντ
οπως κοιτας καθε εβδομαδα το φυλλαδιο του λιντλ, ετσι συχνα πυκνα τσεκαρεις ειτε το σαιτ προσφορων ειτε βαζεις αυτα που θες στο καλαθι σου στο μπανγκουντ και τσεκαρεις τις τιμες ή πας στην κατηγορια "ξεπουλημα" ή "φλας" κλπ

στο νημα προσφορες συνηθως βαζουμε καποια τρεχοντα εργαλεια που ειναι σε πολυ καλες τιμες ;)

για παραδειγμα τωρα αυτες τις μερες παιζει σε πολυ καλη τιμη (με κουπονι προσφορας) το πνευματικο της topshak των 6J που εβαλα, ο ενισχυμενος γωνιακος της δριλλπρο, η σπαθοσεγα μπαταριας με δυο μπαταριες της violeworks

στο δε αλιεξπρες οι τιμες ειναι ακομα πιο κατω, εχει δεν βρισκεις ευκολα κουπονια και ειναι περισσοτερο για αναλωσιμα, ανταλλακτικα κλπ και εργαλεια βεβαια

εν τω μεταξυ κοιτας αν δεν ξερεις τις κριτικες που υπαρχουν. κοιτας και τις χειροτερες και το γιατι. ετσι παιρνεις μια καλυτερη εικονα αυτου που σε ενδιαφερει αλλά γενικα μας ρωτας εδω μεσα γιατι πολλοι μπορει να το εχουν αυτο που θες να σου πουν γνωμες
Με το τελωνείο τι παίζει για οσα προέρχοντσι απο αποθήκη της Κίνας?

τιποτα, ολα καλα μεχρι τα 150€
αν θες να παρεις πολλα, τα σπας σε μικροτερες παραγγελιες να ειναικατω απο 150 η καθε μια
μονο αν κατι ειναι πανω απο 150 € θα εχεις τελωνιο
διαφορετικα, θα χρεωθεις μονο την τελικη τιμη που περιλαμβανει το/τα εργαλεια, τη μεταφορα τους και αν θες την ασφαλιση τους στη μεταφορα κατι που ειναι η κυρια επιλογη. μπορεις να το αποεπιλεξεις αλλά δεν συμφερει για ελαχιστο κοστος εχεις το κεφαλι σου ησυχο
η τελικη τιμη που θα σου βγαλει στην καρτα ή στο πεηπαλ ειναι και ολο το ποσο που θα πληρωσεις

• Like
Reactions: dimirass
τιποτα, ολα καλα μεχρι τα 150€
αν θες να παρεις πολλα, τα σπας σε μικροτερες παραγγελιες να ειναικατω απο 150 η καθε μια
μονο αν κατι ειναι πανω απο 150 € θα εχεις τελωνιο
διαφορετικα, θα χρεωθεις μονο την τελικη τιμη που περιλαμβανει το/τα εργαλεια, τη μεταφορα τους και αν θες την ασφαλιση τους στη μεταφορα κατι που ειναι η κυρια επιλογη. μπορεις να το αποεπιλεξεις αλλά δεν συμφερει για ελαχιστο κοστος εχεις το κεφαλι σου ησυχο
η τελικη τιμη που θα σου βγαλει στην καρτα ή στο πεηπαλ ειναι και ολο το ποσο που θα πληρωσεις
για το θέμα με το τελωνείο (από Κίνα), είμαστε σίγουροι? Είχα την εντύπωση ότι το όριο ήταν 20€...

• Like
αν ειχες δικιο, θα επρεπε να εχω πληρωσει πολλαααα σε τελωνεια με τοσα που εχω αγορασει ολα αυτα τα χρονια :)

• Like
Περί κατσαβιδιων performance που είχε προχθές.Μακραν η πιο ποιοτική συσκευασία που έχω αγοράσει από το lidl.Θεωρω πλεονέκτημα ότι η βάση είναι διαιρούμενο, καθώς θα βολέψει όπου υπάρχει έλλειψη χώρου.Για την ποιότητα του μεταλλικού στελέχους δεν έχω άποψη θα δείξει ο χρόνος,η ποιότητα όμως του πλαστικου τμηματος(και των βασεων),στα μάτια μου είναι κακή.Χειροτερη από αλλά σετ κατσαβιδιων του lidl.Τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος.

Βρε μπας και βαψανε τα πρασινα μαυρα και τα βαφτισανε περφορμανς?
(με την αναλογη αυξηση στη τιμη)
Μπαα, δεν το νομίζω.
Κάνουν τέτοια πράματα οι πολυεθνικές ?
Του κατηχητικού είναι όλες .
Ε τώρα ,αν βγάζουν και από τη Μύγα Ξύγκι , τι να κάνουμε ,κανείς δεν είναι τέλειος !!!!

• Haha
Reactions: ΙΝΠ
Μπαα, δεν το νομίζω.
Κάνουν τέτοια πράματα οι πολυεθνικές ?
Του κατηχητικού είναι όλες .
Ε τώρα ,αν βγάζουν και από τη Μύγα Ξύγκι , τι να κάνουμε ,κανείς δεν είναι τέλειος !!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

😂😂😂😂

Περί κατσαβιδιων performance που είχε προχθές.Μακραν η πιο ποιοτική συσκευασία που έχω αγοράσει από το lidl.Θεωρω πλεονέκτημα ότι η βάση είναι διαιρούμενο, καθώς θα βολέψει όπου υπάρχει έλλειψη χώρου.Για την ποιότητα του μεταλλικού στελέχους δεν έχω άποψη θα δείξει ο χρόνος,η ποιότητα όμως του πλαστικου τμηματος(και των βασεων),στα μάτια μου είναι κακή.Χειροτερη από αλλά σετ κατσαβιδιων του lidl.Τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος.
Πέρασα και σήμερα από κατάστημα Lidl (Λ. Αθηνών, πλησίον Βιαμάξ) κι έτυχε να πετύχω μια συσκευασία από τα συγκεκριμένα κατσαβίδια ανοιγμένη, οπότε δεν κρατήθηκα κι έβγαλα ένα από το κουτί να το περιεργαστώ. Ομολογώ ότι κι εμένα μου έκανε κακή εντύπωση σαν συνολική ποιότητα, όχι τόσο για την ίδια τη λαβή του και το υλικό της, αλλά κυρίως για την ποιότητα μετάλλου και την κακοβαμμένη μαύρη μύτη του. Ομολογώ ότι με τίποτα δεν με ενέπνευσε για εργαλείο κάποιας σοβαρής ποιότητας.
Σε σχέση με ένα σετ κατσαβίδια Force πχ που έχω, μέρα με τη νύχτα υπέρ των Force, καλά για κάτι Facom ή Wera που έχω ούτε για αστείο σύγκριση. Φυσικά με 18 ευρώ 15 κατσαβίδια τι να περιμένει κανείς, δε γίνονται θαύματα. Πιστεύω ότι ίσως ήταν προτιμότερο να έχει ας πούμε τα μισά κατσαβίδια το σετ κι ας είχε 15 ευρώ πχ, για να έχει μια ποιότητα σχετικά καλή.
Σε αυτή την αντιληπτή ποιότητα που είδα εγώ πάντως, νομίζω είναι κρίμα να τα πάρει κάποιος φανταζόμενος ότι είναι καλύτερα από τα λοιπά κατσαβίδια της σειράς, όσο κι αν η τιμή ανά τεμάχιο είναι λιώμα.
Θα τα πρότεινα μόνο για κάποιον που δεν έχει κατσαβίδια και θέλει με τα λιγότερα δυνατό χρήματα να αγοράσει τα περισσότερα κομμάτια.
Κατά τα λοιπά, γωνιακοί τροχοί και 8άρες μπαταρίες εξαφανισμένα, από τα υπόλοιπα μαύρα είχε ικανοποιητικό στοκ. Εξαίρεση κι εδώ τα τρυπάνια, όπου μόνο ένα σετάκι των 5 είχε μείνει, καθώς και μερικά σετ με τα 2 μακριά τρυπάνια.

Σε σχέση με ένα σετ κατσαβίδια Force πχ που έχω, μέρα με τη νύχτα υπέρ των Force, καλά για κάτι Facom ή Wera που έχω ούτε για αστείο σύγκριση. Φυσικά με 18 ευρώ 15 κατσαβίδια τι να περιμένει κανείς, δε γίνονται θαύματα. Πιστεύω ότι ίσως ήταν προτιμότερο να έχει ας πούμε τα μισά κατσαβίδια το σετ κι ας είχε 15 ευρώ πχ, για να έχει μια ποιότητα σχετικά καλή.
Λαζαρε εγω θα προτημουσα την πρωτη σειρα της Stanley που ειναι και πληρες,αντεχει και εως τωρα δεν εχω θεματα παρα του Lidl...

• Like
Reactions: tonal and lazarefa
Μια χαρά είναι και τα συγκεκριμένα Stanley για ερασιτέχνη και πληρέστατα σαν σετ.

Ομορφόπαιδα ξέχασα να σας πώ για τον τροχό μπαταρίας τον performance . Όταν τον έβαζα μπρός αυτόν που πήρα και τον ξεκίναγα από την σκάλα ένα και ανέβαινα στην σκάλα δύο σκάλα τρία κτλπ. Άλλαζε ο ήχος του μοτέρ και των στροφών. Ε η σκάλα 5 και 6 ήτανε ακριβώς η ίδια .

Όποιος έχει τον τροχό μπορεί να το δοκιμάσει αυτό να μας πει αν ισχύει και στον δικό του ??

Παιδες, οι αναρτησεις με τα τρυπανια SDS μεταφερθηκαν στο νημα "Ερωτησεις για εργαλεια και Αναλωσιμα" και οι αναρτησεις με τα τελωνεια στο νημα "Ταχυδρομεια- Τελωνεια."