Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστούμε Κωστή :)

Έχω κάτι αρχαία παρκέ, πολύ ταλαιπωρημένα και μου φαίνεται πως το τριβείο δαπέδων (και τοίχων) pwbs 180 b3 που φέρνει, θα κάνει τη δουλειά που θέλω.

Βέβαια, βλέπω στα video που το παρουσιάζουν, αρκετές ταλαντώσεις, αλλά δεν ξέρω αν είναι σημαντικό πρόβλημα. :unsure:

• Like
Reactions: KOSSTV
Ευχαριστούμε Κωστή :)

Έχω κάτι αρχαία παρκέ, πολύ ταλαιπωρημένα και μου φαίνεται πως το τριβείο δαπέδων (και τοίχων) pwbs 180 b3 που φέρνει, θα κάνει τη δουλειά που θέλω.

Βέβαια, βλέπω στα video που το παρουσιάζουν, αρκετές ταλαντώσεις, αλλά δεν ξέρω αν είναι σημαντικό πρόβλημα. :unsure:
Νίκο δεν κανει για αυτο που το θες...
Για τοίχο και για μπετο με το αναλογo εξαρτημα ναι...
Εχει οντως πολλες ταλαντώσεις...
Οπως επίσης έχω φαει τον κόσμο για να βρω γυαλοχαρτα 180mm ψιλά και δεν βρισκω...80,100,120 βρίσκω μόνο...

• Like
Reactions: nikfor
To πάτωμα το επισκευάζεις μια φορά στα 20 χρόνια και αν. Ίσως αξίζει να το ψάξεις για ενοικίαση επαγγελματικού εργαλείου.
Το συνεργείο που είχε έρθει σπίτι μου πριν χρόνια ήταν με ένα μεγάλο μηχάνημα με ρόδες (σαν και αυτό) το οποίο κι αυτοί το είχαν νοικιάσει.

Είδα τα Fischer και έκανα χαρά πως είναι ουπατ....

Εγω χαιρομαι που το Λιντλ φερνει σιγα σιγα και επωνυμες μαρκες. Μακαρι να ακολουθησουν και αλλες μαρκες και η ποικιλια θα ερθει και αυτη.

Το θέμα κατ' εμέ δεν είναι απλά να ξεκινήσει να φέρνει και επώνυμες εταιρείες, αλλά και να προσφέρει τα αντίστοιχα προιόντα σε ανταγωνιστικές τιμές (δηλαδή, τουλάχιστον προς το κάτω άκρο του φάσματος τιμών που πωλούν τα αντίστοιχα είδη τα διάφορα εργαλειομάγαζα), ώστε να κάνει την όποια διαφορά.
Διαφορετικά, το μόνο θετικό θα είναι ότι θα πρόκειται για ακόμα ένα κανάλο λιανικής διάθεσης των αντίστοιχων προιόντων, βέβαια κι αυτό με τους γνωστούς "αστερίσκους" (τα προιόντα θα είναι διαθέσιμα 1-2 φορές το χρόνο, όταν στα περισσότερα εργαλειομάγαζα υπάρχουν διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή).

Lidl Fischer 4.0 χ 50 50 τεμάχια 3,99 ή αλλιώς 39,90 τα 500 τεμάχια
e-shop fisco 4.0 χ 50 500 τεμάχια 11.99

δεν συγκρίνω το ίδιο προιόν οπότε δεν είναι δίκαια σύγκριση αλλά επειδή μου λείπουν 1-2 νούμερα έκανα τη σύγκριση για να δώ απο πού θα καλύψω τις ανάγκες μου

οχι...εννοω α΄΄ης μαρκας ()lidl)
Δοκίμασα αν ταιριάζουν τα εξαρτήματα απο τους σφιγκτήρες dexter στους parkside performance και δεν ταιριάζουν τελικά.
Οι σφιγκτήρες parkside performance έχουν ελαφρώς πιο παχύ μεταλλο σε σχεση με τους dexter, εξου και η διαφορά στο βαρος τους.

• Like
Reactions: lazarefa and nikfor
Τα εργαλειακια που θα ειναι διαθεσιμα απο την Δευτερα 3 Απριλιου στο Λιντλ.

Σιγά σιγά τα βγάζουν τα λεφτά τους.

Προχθές μας ξήλωσαν την πόρτα στην αποθήκη του κτήματος. Ήταν σιδερένια από αυτές τις παλιές κλασικές με γυριστά κάγκελα και τζάμι ανάγλυφο.
Ευτυχώς ο πατέρας μου είχε κρατήσει την παλιά ξύλινη πόρτα όταν μπήκαν τα αλουμινένια κουφώματα αλλά θέλει να κοντύνει καμιά 10αριά πόντους.
Με τη σέγα και με λίγη υπομονή θα γίνει η δουλειά.

Εν τω μεταξύ τώρα μου ξεφούρνισε πως είχε γωνιακό τροχουδάκι και μπαταρία 4Ah.
Ένα ένα μου τα λέει η μουσίτσα 😇

H βυθιζόμενη αντλία λέει τπτ αν την έχει δοκιμάσει κάποιος?
Την πήρα λόγω τιμής (αντίστοιχες ανταγωνισμού παίζουν από τα 45€+) αλλά με προβληματίζει ότι (δεν) λέει για ακάθαρτα. Αν την βάλω σε φρεάτιο που σκάψω υπογείου που γεμίζει από τον υδροφόρο, θα βολέψει ή εκεί θέλω καθαρά "ακάθαρτων"?

Επίσης φέρνει κατά καιρούς (νομίζω την είδα και τώρα σε κάποια κατ/τα Πάτρα) μια αντλία λαδιού την οποία δείχνει για αναρρόφηση λαδιών από αυτοκίνητο(?).
Για μετάγγιση ελαιολάδου από δοχείο σε άλλο δοχείο, θα καλύψει?

Επίσης φέρνει κατά καιρούς (νομίζω την είδα και τώρα σε κάποια κατ/τα Πάτρα) μια αντλία λαδιού την οποία δείχνει για αναρρόφηση λαδιών από αυτοκίνητο(?).
Μην κάνεις τίποτα τέτοιο, μόνον πιστοποιημένες για τρόφιμα!!

Ποτέ
Οτι εγραψε ο SatSea ... μονο ανοξειδωτες

• Like
Reactions: journeyman