Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

κατι κανω προφανως λάθος με τις φωτογραφιες.
οταν μπαινω σαν επισκεπτης τις δειχνει τεραστιες, οταν συνδεομαι τις δειχνει μικρες, οπως τις εβαλα

Αλλά σκέφτομαι, να είχε καεί μόλις φύγαμε για διακοπές και να γυρνάγαμε και να ήταν όλα τα φυτά ξερά! Ακόμα θα με έβριζε η γυναίκα :p :ROFLMAO: :eek::LOL: . Στο χαλάκι θα κοιμόμουν :LOL:
Τυχερός είσαι γιατί έχουν πλημμυρίσει σπίτια......

• Like
Reactions: nikfor
Πίσω και αλλαγή...
Μπορει εξ αρχής να είχε θέμα...

Το 12ν αλυσοπριονακι δεν το πήρε κανείς..,;
Το πήρα εγω αλλα αλλα ακομα δεν το εχω χρησιμοποιήσει! Δεν προλαβα! Αυτο που μου εκανε εντύπωση (το λεει και ενας φιλος νωρίτερα) ειναι το βάρος του. Έχοντας και ενα violeworks μου φενεται μεγάλη η διαφορά. Σίγουρα δείχνει πολύ πιο στιβαρό, αξιόπιστο κτλ
Θα επανέλθω

• Like
Reactions: KOSSTV and MAN0S
Κάποια πρόταση?
Ο gardena που λέει και ο φίλος nikfor και ο orbit.Στο 50αρικο παίζουν και οι 2,τους χρησιμοποιω χρονια και είναι αξιόπιστοι.Ο gardena έχω την αίσθηση ότι "τρωει" πιο αργά την μπαταρία κ έχει κ το πλεονέκτημα ότι η πρόσοψη με την οθονη κ τα ηλεκτρονικά είναι αποσπωμενη(σε μένα που έχω 4-5 βολεύει διότι αν χαλάσει πχ η βανουλα του,κρατάς την πρόσοψη για ανταλλακτικό κ το αναποδο).

Κάποια πρόταση?
Claber Aquauno Video 2.
Απροβληματιστος εδώ και 5 χρόνια σε 4 διαφορετικά σπίτια.
Ποτιζεις όσες φορές την ημέρα θέλεις από ένα λεπτό μέχρι και να ποτίζει όλη την ημέρα, επανάληψη με επιλογή ανά ημέρα ημέρα εβδομάδος!
Αποσπώμενη οθόνη με χειριστήριο επίσης.
1690071362737.png

(που ιδανικά συνδιάζονται με την παντόφλα lidl). μήπως τις έχει πάρει όλο το forum στα κρυφά;
Ρε φίλε με τίποτα λέμε.Μονο επωνυμες παντοφλες.Γιατι,για σκέψου να τρώω παντόφλα από την γυναίκα κ να είναι κ από τα lidl........😊.Ποια η θέση μου μετα;

Περασα από Lidl και πήρα ένα σετ στοκαδορους και 1 σετ τις γνωστες μπαταρίες επαναφορτιζομενες...

20230725_131558.jpg

Οι στοκαδοροι μου προξένησαν περιεργια καθώς με 4 ευρώ περνεις 3 και είναι πολύ σκληροι...Αυτό φάνηκε και στην.πραξη καθώς με τους ίδιους της αγγλικής Hilka δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά τόσο στο πάχος όσο και στην ευλυγισία.
20230725_132323.jpg 20230725_132345.jpg

Θα τους συνιστούσα...

μου εκαναν εντυηπωση πολυ οι σπατουλες που τις επιασα απο κοντα χθες, δεν πιστευα οτι εχουν τετοιο παχος.
Σιγουρα αξιζουν

• Like
Reactions: KOSSTV
Τις έχω κι εγώ αλλά είναι αρκετά χοντρές, είναι για χοντρό δουλειές νομίζω..
Για ξύσιμο,καθάρισμα και ανοιγμα ρωγμων σε τοιχους ,ξύλα,μπετα και λοιπα είναι ταμάμ γιατί μπορεί να "φανε" ζόρι...
Εάν τις θες για να στοκαρεις δεν κάνουν γιατί δεν έχουν αρκετή ευλυγισία..