Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δραπανοκατσαβιδο 179 ευρώ? Τζαμπα πραγμα.
Ειναι και με κουπονι...ειδαλως 200...!!!
Εχουμε τρελλαθει τελειος...!!!

Oταν εχει 149 στην Γερμανια....!!!
Βεβαια το σετ εχει πολλα καλουδια αλλα δεν παυει να ειναι Parkside,,,,!!!
Αυτο ειναι το σετ...

gcp301178e225264114a69ef6f2d2eff6fd.jpeg

• Like
Reactions: lazarefa
Καλα ηταν, 15 χρονακια οποιος προλαβε προλαβε τα φτηνα parkside. Εμπασε πολλους oμως στο παιχνιδι του DIY το Lidl και αυτο ειναι μεγαλη δουλεια.

Tωρα καιρος για αλλες μαρκες VFM, οπως η Total και ισως καποιες κινεζικες.

ενταξει, φοβερο βαλιτσακι αλλά το ξευτηλισαν εκει στην παρκσαιντ!
υπ'οψιν οτι τα 80 νμ ειναι καπου "εικονικα" γιατι τα δινει στις 400 σαλ αργο , οταν τα περισσοτερα ανταγωνιστικα δραπανοκατσαβιδα (οπως και το μη κρουστικο αδελφακι του) ειναι στις 500 σαλ. .
περα απο το κλεψιμο στα νουμερα που ειναι παγια τακτικη της παρκσαιντ αλλά και γενικα των φτηνων οικων...
στο συγκεκριμενο η παρκυ κλεβει διπλα στους αριθμους. και με τον παγιο τροπο της και σε τουτο που του εχει βαλει πιο λιγες στροφες στο αργο για να βγαλει υψηλοτερη ροπη.
παω στοιχημα οτι δεν ειναι παραπανω απο 55-60 νμ πραγματικα και πολλα λεω , με πιο πιθανο νουμερο στα 50 νμ (στις 500 σαλ αναλογικα)
αν του ειχε τελικη σχεση αργου στις 200 σαλ θα εβγαζε απο 100 νμ :)

στα ιδια λεφτα παιρνεις τουτο μαζι με τη βαλιτσα του και το εχεις μια ζωη και ειναι πολυ πιο ελαφρυ και ευχρηστο
https://www.skroutz.gr/s/19582959/D...okatsavido-Mpatarias-Brushless-18V-1x2Ah.html

συν 2-3 σετ απο εξαιρετικα τρυπανια και μυτουλες

Ψάχνω ένα δεύτερο πιεστικο για οικιακή χρήση...
Το παραπάνω έχει καλή τιμή αλλά δεν ξέρω τι βάρος και ογκο έχει ώστε να μετακινηται εύκολα και να είναι εργονομικό...δείχνει μικρο βέβαια..
Σκέφτομαι ότι με λίγα ευρώ παραπάνω πως η λυση της Bosch μάλλον είναι καλύτερη...

• Like
Reactions: nickolas
Πριν αρκετα χρονια ειχα παρει το δυο μικρα πλυστικα, και αυτο της bosch και του ιδιου μεγεθους/βαρους parkside. Τα ειχα παρει μικρα λογω ευκολης μεταφορας και αποθηκευσης.
Και τα δυο εχουν συχνη χρηση και τα δυο δουλευουν απροβληματιστα μετα απο τοσα χρονια, ενα στο σπιτι και ενα στο χωριο.

Το parkside της προσφορας ειναι λιγο πιο ισχυρο και σε ιδιο βαρος απο οτι ειδα με το μικρο Bosch. Ισως προτιμουσα το Parkside λογω της πολυ καλης εμπειριας μου με το προηγουμενο μοντελο.

Οι κολλες δυο συστατικων που φερνει (Rexxan) ειναι οι καλυτερες που εχω δοκιμασει, ιδιως σε τετοια τιμη!!
Kαι το στομιο εχει ιδανικο σχεδιασμο για να μην βουλωνει.

Oποιος θαμωνας λειπει διακοπες, μπορω να του παρω ενα-δυο τεμαχια :)

πήρε κανείς τη μεγάλη τσιμπίδα υδραυλικού (2") την περασμένη βδομάδα; αξίζει λέτε;

• Like
Reactions: nickolas
δεν την θυμαμαι, ουτε την τιμη της και εχει αποσυρθει το φυλλαδιο.
αν ομως θες 2'' τουτη ειναι καλη, την εχω και νομιζω οτι μεχρι σημερα το dructer εχει δωρεαν μεταφορικα αν ψωνισεις 10€. παρε κατι ακομα να περασεις το οριο και παρτην ειναι καλη αν θες τετοιο μεγεθος. να ξερεις ειναι τεραστια :)
https://www.skroutz.gr/s/26079180/Kraft-Dele-Τσιμπίδα-Υδραυλικών-2-542mm-KD10255.html

Οι κολλες δυο συστατικων που φερνει (Rexxan) ειναι οι καλυτερες που εχω δοκιμασει, ιδιως σε τετοια τιμη!!
Kαι το στομιο εχει ιδανικο σχεδιασμο για να μην βουλωνει.

Oποιος θαμωνας λειπει διακοπες, μπορω να του παρω ενα-δυο τεμαχια :)
συμφωνω αν και εχω την εντυπωση πως τη τελευταια φορα που τις ειχε φερει ειχαν 1,99 γιατι με θυμαμαι να εχω ψωνισει αρκετες.