Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ γιατί κόλλησα ότι έρχεται την Δευτέρα????
Τώρα κατάλαβα ότι έρχονται σήμερα.
Τεσπα.
Χωρίς να τον έχω αγοράσει ακόμα νομίζω ότι από το συγκριτικό βίντεο που ανέβηκε λίγο πιο πίσω όντως ακούγεται παραπάνω.
Κοίταξε το βίντεο

Ειδικά για το καρφωτικό, είχα δει κάποια video που έλεγαν πως δεν δουλεύει καλά και πως δεν μπαίνουν τα δίχαλα σωστά στο ξύλο κλπ και για αυτό το αγόρασα με επιφύλαξη (και να το επιστρέψω αν ήταν όντως έτσι)

Ευτυχώς δουλεύει μια χαρά :)

View attachment 220118
Το δοκίμασα με δίχαλα των 20mm σε ΚΠ, σε μαλακά και σκληρά ξύλα και μάλιστα στο 3 επίπεδο δύναμης (από τα 6) και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα
Μόνο σε ένα πολύ σκληρό ξύλο σύνθετης ξυλείας (αυτό κάτω δεξιά) χρειάστηκε να βάλω τη ρύθμιση στο 6, αλλά και πάλι κανένα πρόβλημα.
Βασικά, αν κρατάς σταθερό το ξύλο και πιέζεις σωστά το καρφωτικό πάνω του, όλα δουλεύουν σωστα
Συμφωνώ κ επαυξάνω.Το αγόρασα κ εγώ δειλά αλλά είναι πιο δυνατό από όσο περίμενα.Αν πρεπει να βρω κατι αρνητικο,θα ελεγα μονο το βάρος που είναι λίγο αυξημένο.

• Like
Reactions: nikfor and elninioz
Αγόρασα σήμερα τον 20βολτο τροχό 76 χιλ. Να πω καταρχάς ότι πήγα σε 2 καταστήματα για να τον βρω, καθώς στο πρώτο που πήγα, παραδόξως δεν τον είχαν φέρει καθόλου. Στο δεύτερο κατάστημα είχαν περί τα 10 κομμάτια.
Όταν τον δοκίμασα σπίτι, παρατήρησα ότι ακούγεται αρκετά έντονα κατά τη λειτουργία στον αέρα. Έντονο βουητό, πολύ πιο έντονο από τον αντίστοιχο 12βολτο που επίσης έχω,
Προς το παρόν δεν τον δοκίμασα επί τω έργω, οπότε δεν έχω άποψη για τη δύναμή του.
Σε κάθε περίπτωση ο θόρυβος που προανέφερα μου φάνηκε κάπως υπερβολικός και προβληματίζομαι μήπως έπεσα σε σκάρτο κομμάτι,
Έχει κάποιος φίλος αγοράσει τον συγκεκριμένο να γράψει αν παρατήρησε κάτι ανάλογο;
Πολυ σωστα ακους...αυτην την ακουστικη διαφορα ακουω και εγω στον 20v Total σε σχεση με τα 2 12v..
Εγω θα το ελεγα πιο βαρυτονο καθως ειναι μεγαλυτερο εργαλειο....

• Like
Reactions: lazarefa
Τελικά τελευταία είμαι πολύ τυχερός. Σε όσα καταστήματα έχω πάει για αγορά "αγοράζω" ένα και μου δίνουν άλλο ένα δώρο 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ναι, και εγώ κάτι τέτοια λέω στη γυναίκα μου όταν γυρίζω φορτωμένος και με βλέπει με τα κουτιά με τα εργαλεία :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

Μεγειές :)

εγώ αυτό το οποίο πραγματικά χρειάζομαι ειναι το μαξιλαράκι γονάτων αλλά θα κολαστώ αν πάω, ειδικά για το τροχουδάκι.

γνωρίζετε αν οι μπαταρίες της παλιάς σειράς 18V μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα καινούργια εργαλεία που παίρνουν τις x20?

Καλησπέρα,

έβγαλες άκρη;

Αναρωτιέμαι αν μπορώ να αξιοποιήσω τις 18άρες μπαταρίες που έχω στο μικρό γωνιακό τροχουδάκι που έχει αυτές τις ημερες

Καλησπέρα,

έβγαλες άκρη;

Αναρωτιέμαι αν μπορώ να αξιοποιήσω τις 18άρες μπαταρίες που έχω στο μικρό γωνιακό τροχουδάκι που έχει αυτές τις ημερες

δεν ταιριάζουν 🙁

Πέρα από το κούμπωμα που δεν ταιριάζει, στις καινούργιες το συν και πλην είναι αντίστροφα σε σχέση με τις προηγούμενες

Στη Θεσσαλία όλες αυτές τις μέρες λόγω πλημμυρών ζημιών κλπ έχει επιπλέον έκπτωση 20% στα καταστήματα LIDL και σε άλλες γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Ιδίως στα LIDL η έκπτωση ισχύει σχεδόν σε όλα τα προιόντα (με πολύ λίγες εξαιρέσεις σε συγκεκριμένα είδη) ακόμα και μαζί με άλλες εκπτώσεις-προσφορές.

• Like
Reactions: nikfor
Ισχύει, πήγα και πήρα το καρφωτικο μόλις 30ευρω. Το κουπόνι από το lidl plus, το 20%, -5 ευρώ είχε η μητέρα μου κουπόνι και -0,50 γενικά χτύπησε η κυρία στο ταμείο και εγώ μαζί με 3 γαριδάκια για τα παιδιά πλήρωσα 32,90

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως. Τώρα κοίταξα την απόδειξη της Παρασκευής που αγόρασα το δραπανοκατσαβιδο και τον μινι γωνιακό τροχο.
Κανονικές τιμές
Δραπανοκατσαβιδο 24.99
Γωνιακός τροχός 31.99
Μειων 20% έκπτωση 11.40
Σύνολο 45.58
Δηλαδή το δραπανοκατσαβιδο βγήκε 20 ευρώ και ο τροχός 25.60
Not bad

Ρε μην το διαδώσετε, είναι λάθος στο λογιστικο, μόνο στα τρόφιμα ήθελαν να βάλουν και δεν το μυριστικαν ακομα

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω δεν είναι λάθος. Η προηγούμενη ανακοίνωση που είχαν βγάλει, έλεγε καθαρά πως αφορά όλα τα είδη. Εκείνη η ανακοίνωση αφορούσε προηγούμενο διάστημα, αλλά μου φαίνεται πως έδωσαν παράταση, όπως και τα Α-Β

Last edited:
Καλησπέρα...πριν κάνα 3μηνο προμηθεύτηκα ένα ασύρματο θαμνοκοπτικο μισινεζας performance και 2 καινούργιες μπαταριες 4ah.
Αφού το δούλεψα για κάνα 5-6 φορτίσεις άρχισε και έβγαζε καπνό από το μοτέρ..
Δουλεύει συνήθως στην πρώτη ταχύτητα μιας και τα χόρτα εμηταν λεπτή αγριάδα και για οικονομια στην μπαταρία...Έπειτα από τον καπνό αφού θεώρησα ότι ζεστάθηκε άρχισε να μου ρίχνει τις στροφές και να μην αλλάζει ταχύτητα..
Πήρα στο service φυσικά και μου είπαν να το στείλω και έτσι και έγινε.. Μετά από 3 μήνες στα τηλ και με δικαιολογία ότι δεν το έχει το εργοστάσιο και θα έρθουν από την Γερμανία μου το έστειλαν την Πέμπτη..
Κούτα..έτριψα τα χέρια μου φόρτιση και 2 8ah που προμηθεύτηκα πριν κάνα μήνα και το απόγευμα σήμερα πλακωθηκα να κόψω την αγριάδα που αυτό τον καιρό είναι ένα φυλλο εδώ ένα εκει ένα κάνα 3 χιλιόμετρα πιο πέρα.
Ξεκίνησα να κόβω και μετά από κάνα 20λεπτο παπαλα...δεν ηθελα να το πιστέψω.. έκανε πάλι τα ίδια χωρίς καπνό αλλά αυτήν την φορά και θόρυβο.
Σκέφτηκα να πάρω κατσαβίδι να δω μέσα τι παίζει αλλα λέω αστο μην χάσεις την εγγύηση...πιστεύω πως είναι από θέρμανση αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί δεν το ζορίζω καθόλου..
Πως μπορώ να ανεβάσω φωτο να σας δειξω;;. το έχει πάθει κάνεις αλλος;;φυσικά και ήδη έστειλα εμαιλ και θα πάρω και αύριο τηλ

Last edited by a moderator:
  • Wow
Reactions: lazarefa
Καλως ηρθες στην παρέα μας Δημητρη, αν μαντεύω σωστα το ονομα σου.

Δυστυχως απο οτι καταλαβαινω χωρις ζορι παρεδωσαν πνεύμα και τα δυο αρα εχεις πεσει σε ελαττωματική παρτιδα.
Θα ελεγα να απαιτησεις τα χρήματα σου πισω αν είναι εφικτο καθως και τριτο εργαλείο να σου στειλουν πολυ φοβαμαι πως θα εχει την ιδια κατάληξη.

Για να ανεβασεις φωτογραφίες θα πατησεις το κουμπί που εχω σε κυκλο θα επιλέξεις τις φωτο απο τη συσκευη σου και θα ανεβουν.
Επειτα θα κανεις εισαγωγη thumbnail.
IMG_20230924_225258.jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: elninioz
Θα ήθελα να το κάνω αυτό αν δεν είχα αγοράσει τις 2 8αρες και αν δεν είχα ξεκινήσει το πρότζεκτ με 2 15 άρες που ετοιμάζω.. Και ο μόνος λόγος ήταν αυτό το θαμνοκοπτικο..Θα πάνε κρίμα όλα με λίγα λογια

Εχει λιγα πραγματακια στα εργαλεια αυτοκινητου την ερχομενη Πεμπτη στο Lidl, οπως πλυστικο ρευματος, 18βολτο μπουλονοκλειδο, σετ καστανιες, χρησιμες εργαλειοθηκες και ενα αδυναμο κομπρεσερακι μπαταριας για φουσκωμα ελαστικων κλπ.

Σε περιπτωση που σας ξεφυγε, στο lidl look την Πεμπτη εχει φινα ρουχαλακια και υποδηματα με την σταμπα Lidl.

Για συνδυασμους και χρωματα που εντυπωσιαζουν και τραβανε βλεματα οταν βολταρετε!

images