Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν κατάλαβα, όταν τελειώσει η εγγύηση, τα Parkside δεν επισκευάζονται κάπου επίσημα; Δεν πιστεύω πως ισχύει κάτι τέτοιο.
Δεν έχει εξουσιοδοτημένα service;
Αλλαγή ή τα λεφτά σου πίσω τοσα χρονια δεν είναι το αφήγημα...;
Ποιο είναι το εξουσιοδοτημενο service..;

Μα για ποιο service μιλάτε;
Αφού ότι χαλάσει (σε εγγύηση) το αντικαθιστουν με καινούργιο εργαλείο.
Αν είχαν service δεν θα προσπαθούσαν να το επισκευάσουν;
Προφανώς η αντικατάσταση με καινούργιο στοιχίζει φθηνότερα από το να διατηρούν εργαστήριο service με το ανάλογο προσωπικό.

• Like
Reactions: MAN0S and KOSSTV
Μα για ποιο service μιλάτε;
Αφού ότι χαλάσει (σε εγγύηση) το αντικαθιστουν με καινούργιο εργαλείο.
Αν είχαν service δεν θα προσπαθούσαν να το επισκευάσουν;
Προφανώς η αντικατάσταση με καινούργιο στοιχίζει φθηνότερα από το να διατηρούν εργαστήριο service με το ανάλογο προσωπικό.
Αυτό λέω στην ουσία Γιώργο..
Αλλαγή ή τα λεφτά σου πίσω τοσα χρονια δεν είναι το αφήγημα...;

Για αυτό λέω στο άνθρωπο να απευθυνθεί σε καποιον εξωτερικό να του το επισκευασει...

Ακρίβυναν οι σφικτήρες και τα ποτηροτρύπανα ή είναι η ιδέα μου;
Βασικά για τους σφικτήρες είμαι σχεδόν σίγουρος, τους είχα πάρει πριν κάτι μήνες στα 10 ευρώ, τα ποτηροτρύπανα δεν θυμάμαι πόσο είχαν.
Αξίζουν τα κόκκινα ποτηροτρύπανα σε αυτή την τιμή;

Τα χρησιμοποιώ για να ανοίγω τρύπες σε σωλήνες pvc φ150, για ορθοστάτες τεχνικής βροχής. Τους πήρα για έκτακτη χρήση πριν από έξι χρόνια αν θυμαμαι καλά γύρω στα 14 ευρώ και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Από τα εργαλεία που αξίζουν.

Αλλο οι καλτσες του σωρού κι αλλο οι Parkside. Για δειτε τεχνολογια συμπυκνωμενη μεσα στις φιλοξενες ινες τους:

PARKSIDE® Κάλτσες εργασίας​

Νο: 39/42, 43/46
  • Βιώσιμης παραγωγής
  • Παράγονται σε ασφαλείς εργοστασιακές εγκαταστάσεις βιώσιμης ανάπτυξης, με εταιρική και κοινωνική ευθύνη
  • Άνετη ποιότητα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι
  • Τεχνολογία Blister-Free που ελαχιστοποιεί την τριβή και αποτρέπει τη δημιουργία ερεθισμών στο δέρμα
  • Άριστη διαπνευσιμότητα χάρη στο υψηλής ποιότητας βαμβάκι dry-cotton
  • Με ελαστική ζώνη στην περιοχή του ταρσού που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή
  • 2 ζευγάρια

• Haha
Reactions: dk31 and osatosa
Tσεκαρε τα μαΙμου ΑΒΙΒΑS γιατι υπαρχουν μαιμου και μαιμου προιοντα
abibas-TFE1.jpg

Μαλιστα...Γιατί δεν το πας σε κάποιο εξωτερικό συνεργείο επισκευών.. ;
Τι ακριβώς έχει...;
Αυτό εννοείς;
Πατε καλα ρε παιδια???
Δλδ αν κατι χαλασει εκτος εγγυησης τι σου λεει το επισημο σερβις?
Πανε πετα το????

Και συμφωνειτε σε αυτο?

Γιατι δε το αναλαμβανει?
Το μηχανημα ειναι αυτο που παραθετω στις φωτογραφιες. Καλεσα το λιντλ γιατι εχει τελειωσει η εγγυηση και μου ειπαν να δωσω τον IAN, και μου ειπαν να παρω το 2109402049. Εκει μου ειπαν οτι τα μηχανηματα εκτος εγγυησης δεν τα αναλαμβανουν.

Εχει σπασει το τσοκ απ οτι καταλαβαινω. Καποιο σερβις σε βορειοανατολικη Αττικη γνωριζει καποιος; Λετε να ειναι ευκολο να το επισκευασω μονος μου; Ανταλλακτικα μπορω να βρω καπου;

Attachments

• IMG_3078.jpeg
    IMG_3078.jpeg
    756.2 KB · Views: 66
  • IMG_3079.jpeg
    IMG_3079.jpeg
    1.3 MB · Views: 64
  • IMG_3080.jpeg
    IMG_3080.jpeg
    1.1 MB · Views: 63
Το μηχανημα ειναι αυτο που παραθετω στις φωτογραφιες. Καλεσα το λιντλ γιατι εχει τελειωσει η εγγυηση και μου ειπαν να δωσω τον IAN, και μου ειπαν να παρω το 2109402049. Εκει μου ειπαν οτι τα μηχανηματα εκτος εγγυησης δεν τα αναλαμβανουν.

Εχει σπασει το τσοκ απ οτι καταλαβαινω. Καποιο σερβις σε βορειοανατολικη Αττικη γνωριζει καποιος; Λετε να ειναι ευκολο να το επισκευασω μονος μου; Ανταλλακτικα μπορω να βρω καπου;
Δεν τους ρωτησες γιατι το κανουν αυτο??

Εκει σταματαει δλδ η υποστηριξη?

Ουτε καν να σε παραπεμψουν σε καποιον αλλον?

Δλδ ποιος αλλος μπορει να φερει τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά?

Και δε μιλαμε για ενα τσοκ. Αν καποιος εχει θεμα με εναν διακοπτη τι θα κανει δλδ θα γυρναει την αγορα να βρει καποιον να ταιριαζει????

Δεν ξέρω αν μίλησες με το HOUSTON SERVICE αλλά το τηλέφωνο τους είναι το 2102790865 και αν σου πούνε ότι δεν επισκευάζουν ρώτησε τους που μπορείς να βρεις ανταλλακτικό τσοκ.
Αν δεν βρεις ανταλλακτικό που να είναι και φτηνό και να το επισκευάσεις μόνος σου δεν νομίζω ότι συμφέρει η επισκευή σε εξωτερικό service ανάλογα πάντα με το κόστος αγοράς ενός νέου εργαλείου.

• Like
Reactions: nikfor